Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR se od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NaslovnicaNajnovije vijestiMišljenjaRecenzijeArhiva vijestiKino preporukeSerijeEpizode serijaImaš pitanje za nas?

Izgubljena čast (epizode 1. - 40.)

* Sadržaji novijih epizoda pročitajte ovdje

Epizode (1.- 40.) :
Epizoda: 40/84 [Srijeda, 22.02.2012.]
Mustafa i Fatmagul susreću se prvi put nakon kobnog događaja. Oni koji su se prije mnogo mjeseci oprostili pred gorućom kućom, sada će razgovarati pred kućom u kojoj Fatmagul živi udana za drugoga... Fatmaul se suočava sa svojom prošlošću, a Mustafu će dočekati neka potpuno drukčija Fatmagul.Kerim je izašao iz kuće da bi s policajcima otišao u postaju. Kada od Mukades sazna da je Mustafa došao do kuće, pomahnita od bijesa... Odjuri kući da bi zaštitio Fatmagul. Sada je spreman na sve.

Epizoda: 39/84 [Utorak, 21.02.2012.]
Rešat Jašaran nije obaviješten o najnovijim zbivanjima, a njegovi planovi protiv Kerima i Fatmagul završavaju s njegovom propašću. Mustafin bijes sada je usmjeren na Selima.Babica želi da pravda bude zadovoljena i nastavlja svoju borbu. Fatmagul pak odsada želi sama odlučivati o svojem životu. Kako njezina mržnja prema Kerimu slabi, Fatmagul misli da izdaje samu sebe pa se s tom novonastalom situacijom suočava nanoseći Kerimu bol.Najmračniji trenutak Fatmagulina života sada je u središtu novih pregovora između Rešata Jašarana i Mustafe. Kada Mustafa odabere put koji će promijeniti njegovu sudbinu, suočit će se s Fatmagul.

Epizoda: 38/84 [Ponedjeljak, 20.02.2012.]
Mustafa od Kerima, osobe koju najviše mrzi, sazna da su istine u koje želi vjerovati zapravo sastavljene od velikih laži. Sada je jasno i tko su krivci i što je istina. Kerim je suočen s Mustafom i spreman je žrtvovati čak i vlastiti život da bi zaštitio Fatmagul. Babica je zabrinuta za Kerimov život pa unatoč svim zaprekama odlazi na policiju. Tvrdnje koje iznosi Babica zapanjujuće su ozbiljne. Kada se sazna da je Kerim Mustafi priznao istinu, svi, a osobito Fatmagul, proživljavaju strah i paniku.

Epizoda: 37/84 [Petak, 17.02.2012.]
Kerimov se strah ostvari, Erdogan jedne noći navali na kuću u kojoj su Kerim i Fatmagul sami.Fatmagul se nakon mnogo mjeseci po prvi put suoči sa sjenama koje su joj potamnile život...Nesvjesne događaja koji se odvijaju u Istanbulu, Babica i Mukades u selu se bave prodajom svojih kuća. Babica u posljednji tren shvati da je upala u Munirovu zamku pa se prihvati istine i u potpunosti shvati situaciju. Sada je i Babica saznala istinu.

Epizoda: 36/84 [Petak, 17.02.2012.]
Istina koju Fatmagul izgovori u sali za vjenčanja odjekne kao bomba... Sada je Meltem suočena s najtežom odlukom u životu. Kerim je svjestan koliko će se njihovi životi promijeniti u toj novonastaloj situaciji... Jašarani misle da će se Fatmagul sigurno htjeti osvetiti pa je pokušavaju nagovoriti da napusti kuću. No Fatmagul se više ne boji suočavanja sa svojim neprijateljima.I gra zataškavanja istine napokon je došla kraju... No ni Erdogan ni Rešat Jašaran nemaju namjeru predati se.

Epizoda: 35/84 [Četvrtak, 16.02.2012.]
Fatmagul zahvaljujući Mukades sazna da je osoba koja ju je progonila “Mustafina prijateljica Asu”, i taj je događaj za Fatmagul prekretnica... Ona doživi nevjerojatnu promjenu... Sada će se sa životom suočiti neka sasvim nova Fatmagul. Sjeme sumnje u Vuralovoj glavi i dalje klija pa na svoj način od Asu saznaje odgovore na sva svoja pitanja. Vijest o Fatmagulinu povratku kući donese veliko olakšanje i Jašaranima. No kako počinje odbrojavanje do Melteminina i Selimova vjenčanja, tako i dalje postoje dvije velike opasnosti: Mukades i Babica.

Epizoda: 34/84 [Srijeda, 15.02.2012.]
Kerim je Fatmagul donio kući gotovo bez svijesti i bolesnu, što kod ukućana istovremeno pobudi radost i paniku. Fatmagulin povratak unatoč svemu rastjera tamne oblake u Kerimovu srcu. Kerim svojim strpljenjem i ljubavlju počinje nagrizati zidove kojima je Fatmagul okovala svoje srce za koje je mislio da se nikada neće srušiti. Fatmagul sada primjećuje Kerima, no ljuta je na sebe pa se i dalje trudi održavati svoj gnjev i mržnju na životu

Epizoda: 33/84 [Utorak, 14.02.2012.]
Fatmagul pak, uza sve što joj se dogodilo, sazna što zapravo radi i s kime je u vezi ta žena za koju misli da se zove Enise i u čiju se kuću sklonila. Nakon potresnih događaja, napokon uspijeva pobjeći. Kada Kerim otkrije gdje se nalazi Asuina kuća, Fatmagul je već otišla. Sada će mu u golemom Istanbulu biti još teže pronaći Fatmagul. Kada ostane bez svih mogućnosti, bespomoćnost dovede Fatmagul Kerimu.

Epizoda: 32/84 [Ponedjeljak, 13.02.2012.]
Fatmagul se u Asuinoj kući našla suočena s velikim opasnostima. Prva opasnost na pragu jest Mustafa. S druge strane, Kerim koji danonoćno traži Fatmagul otkriva Enisein pravi identitet. Sada je još više zabrinut za Fatmagul. Kada se sazna da je žena koja progoni Fatmagul “prijateljica noći” Asu, to baca sasvim novu svjetlost na situaciju. Kerim napada Jašarane misleći da su namamili Fatmagul u stupicu.

Epizoda: 31/84 [Petak, 10.02.2012.]
Kad Fatmagul napusti kuću, Kerima obuzme panika pa odmah odlazi na policiju... No teško mu je zatražiti pomoć od policije dok im taji istinu... U istome trenutku, zahvaljujući Mukades, vijest o Fatmagulinu bijegu od kuće stiže u dom Jašarana... Kada i Meltem sazna za taj događaj, situacija se poprilično zakomplicira. Fatmagul se utekne jedinoj osobi koju poznaje u Istanbulu – Asu, za koju misli da se zove Enise, i potpuno je nesvjesna situacije u kojoj se našla.

Epizoda: 30/84 [Petak, 10.02.2012.]
Kad Fatmagul napusti kuću, Kerima obuzme panika pa odmah odlazi na policiju... No teško mu je zatražiti pomoć od policije dok im taji istinu... U istome trenutku, zahvaljujući Mukades, vijest o Fatmagulinu bijegu od kuće stiže u dom Jašarana... Kada i Meltem sazna za taj događaj, situacija se poprilično zakomplicira. Fatmagul se utekne jedinoj osobi koju poznaje u Istanbulu – Asu, za koju misli da se zove Enise, i potpuno je nesvjesna situacije u kojoj se našla.

Epizoda: 29/84 [Četvrtak, 09.02.2012.]
Rešat Jašaran je doživio neuspjeh u potezu koji je povukao protiv Erdogana i sada je svjestan opasnosti. Meta plana koji je skovao s Munirom da bi eliminirao opasnost od Erdogana i Mustafe je Kerim. Kerim je nesvjestan mreža koje se pletu oko njega. Doček Nove godine na neočekivan se način za cijelu obitelj pretvori u proslavu. Kerimov potez koji je od njega zahtijevao svu njegovu hrabrost iznenadi Fatmagul, a Mukades na večer stavlja točku. Fatmagul je iznova potresena zadnjim udarcem koji je primila od Mukades pa donosi jako važnu odluku u vezi sa svojim životom.

Epizoda: 28/84 [Srijeda, 08.02.2012.]
Kerim sazna da je Fatmagul sačuvala oproštajno pismo koje je napisao, što u njemu probudi makar malu nadu. Mukades tu novu situaciju ponovno procijeni svojim adutom. Babica je uznemirena kad sazna da Fatmagul progoni nepoznata žena. Fatmagul to želi sakriti od ukućana, ali Babica ne želi zanemariti oprez pa tu informaciju podijeli s Kerimom. Rat za prevlast u obitelji Jašaran iz dana u dan sve više raste.

Epizoda: 27/84 [Utorak, 07.02.2012.]
Fatmagul je pak odlučna da zauvijek izbaci Kerima iz svoga života pa se odlučuje rastati. Rešat Jašaran ne želi izgubiti svoj položaj u firmi pa protiv Erdogana odigra najveći adut koji drži u ruci. No postoji jedna važna stvar koju Rešat Jašaran nije uzeo u obzir. Mukades želi spriječiti pucanje veza između Fatmagul i Kerima pa ponovno kreće u akciju. Kerimove nade da će u Fatmagulinu životu uspjeti stvoriti makar sićušno mjesto za sebe gotovo su nestale, ali u neočekivanom trenutku ponovno će se probuditi.

Epizoda: 26/84 [Ponedjeljak, 06.02.2012.]
Fatmagul je svjedok Kerimova priznanja Babici i doživi veliki šok. Dok to priznanje u Babici pojačava njezine nade za budućnost, u Fatmagul ono prvi put dovede u pitanje njezino mišljenje o Kerimu. Jašarani saznaju da je Kerim odustao od odlaska u inozemstvo i taj ih razvoj situacije čini nemirnima. Erdogan je pak postao službeni partner u tvrtki i od prvoga trenutka daje znakove koliko će biti opasan za Rešata Jašarana. Iako je svjestan da mržnja u Fatmagulinu srcu nema kraja, Kerim poduzima važe korake da bi nastavio živjeti svoj život u Fatmagulinoj blizini. Kerimu najveća potpora dolazi od Babice.

Epizoda: 25/84 [Petak, 03.02.2012.]
Asu slijedi Fatmaguline tragove i neočekivanu priliku koja joj iskrsne uspijeva okrenuti u svoju korist. Asu pronađe način da se suoči s Fatmagul... Fatmagul zna da će Kerim otići pa se ne žali kada u zadnji tren bude primorana provesti još malo vremena s njime . Fatmagul i Kerim prisiljeni su, kao predstavu za okolinu, napraviti korake jedno prema drugom.

Epizoda: 24/84 [Četvrtak, 02.02.2012.]
Fatmagul sazna da je Kerim izvadio vizu za odlazak u inozemstvo pa počinje strpljivo očekivati dan kada će njezin najveći neprijatelj otići iz njezina života. Mukades ne zna za najnoviji razvoj događaja pa dovodi Fatmagul i Kerima pred gotov čin da bi za okolinu glumili “sretnu obitelj”.Iznenadna smrt Rifata Jašarana proizvede veliki šok u cijeloj obitelji. Rešat Jašaran potresen je nesrećom koja je zadesila njegova brata, a Erdogan drži da je njegov stric odgovoran za smrt njegova oca pa je bijesan i pokazuje znakove da će odsada biti još opasniji.

Epizoda: 23/84 [Srijeda, 01.02.2012.]
Erdogan primijeti da u planovima za budućnost tvrtke Rešata Jašarana nema mjesta za njega i oca. Njegov bijes umiruje njegov otac Rifat. No kada bude suočen s posljednjim potezom Rešata Jašarana, i Rifat će doživjeti veliki šok. Fatmagul na bolan način sazna da je Mustafa krenuo dalje sa svojim životom, a primijeti da u životu nema nijedno mjesto na koje bi se mogla skloniti. Kerim s tugom promatra Fatmagulinu bespomoćnost i osjeća se sa svih strana stjeran u kut.

Epizoda: 22/84 [Utorak, 31.01.2012.]
Mustafa otkrije Kerimovu vezu s Munirom i ostaje prisiljen odabrati između osvete i života koji je tek počeo zasnivati. Fatmagul sazna da će Mustafa otići u inozemstvo pa joj srce obuzme još jedna nova tuga. Mustafa svoj bijes drži u sebi, no on samo raste pa Mustafa počinje predstavljati sve veću opasnost za Kerima.Mukades želi ponovno uspostaviti svoju prevlast u kući pa je njezin bijes usmjeren s jedne strane na Fatmagul, a sada i na Babicu. Babica sazna da će Kerim ostaviti Fatmagul samu i bespomoćnu pa postane sigurna u svoju odluku koja će utjecati i na njezinu budućnost.

Epizoda: 21/84 [Ponedjeljak, 30.01.2012.]
Kerim što prije treba napustiti Fatmagulin život, ali nema pojma kamo da krene ... Sada mu se čak i Australija, kamo je njegov otac otišao kada je ostavio njega i majku, čini kao da je preblizu ...Fatmagul svakoga dana sazna nešto novo o Kerimu... Fatmagul izdaleka promatra Kerimove pripreme za odlazak, i dok podnosi da još neko vrijeme žive pod istim krovom, Kerim je prvi put iznenadi.

Epizoda: 20/84 [Petak, 27.01.2012.]
Kerim ode na policiju izvaditi putovnicu i ondje se susreće s Mustafom... Mustafa je spreman riskirati sve, ali ne prepoznaje toga čovjeka koji mu je život okrenuo naglavce ... No ovo neće biti njihov posljednji susret. Babica se pokušava zbližiti s Fatmagul i njezin trud kako prolaze dani polako počinje donositi rezultate. Fatmagul je prepoznala Merjeminu dobronamjernost i počinje cijeniti njezino prijateljstvo. Osjeća da joj može vjerovati. S druge strane, u četvrti se polako počinje pronositi glas o Babici... Ona dobiva prve stranke, a te okolnosti ohrabre i Fatmagul.

Epizoda: 19/84 [Četvrtak, 26.01.2012.]
Babica s boli svjedoči slomu koji Fatmagul doživi unutar svojih zidova. Fatmagul se pak želi uvjeriti da je Mustafa dobro pa spremno riskira sve i potraži ga... Kerim je potresen novom istinom koju je saznao pa traži priliku kako bi Fatmagul rekao što se zapravo dogodilo. Budući da boravak pod istim krovom s Kerimom sprečava Fatmaguline rane da se zatvore, za Kerima je odlazak jedino rješenje ... Dok Kerim obavlja posljednje pripreme za odlazak u inozemstvo, u neočekivanom se trenutku nađe oči u oči s Mustafom.

Epizoda: 18/84 [Srijeda, 25.01.2012.]
Dok Babica misli da su se Kerim i Mustafa suočili i u strahu pokušava spriječiti ono što bi se moglo dogoditi, Fatmagul je zabrinuta za Mustafu. Večera koja počinje iznenadnim posjetom gospodina Turanera zbog Selimove se odsutnosti pretvara u tešku večer za Jašarane. Kerim, Selim, Erdogan i Vural u policijskoj su postaji dali izjave i pokušavaju dokazati svoju nevinost. Meltemina obitelj sazna da je Selim umiješan u novi skandal pa ta situacija uzrokuje ugrožavanje planova za vjenčanje. Babica i Fatmagul čekaju u strahu što među njima makar nakratko izaziva bliskost.

Epizoda: 17/84 [Utorak, 24.01.2012.]
Mustafa misli da je i Kerim krenuo u protunapad pa na svome putu osvete postaje još mnogo opasniji za sve. Fatmagul je svakoga dana sve teže provoditi vrijeme u istoj sredini s Kerimom. Babica je svjedok svega što Fatmagul proživljava kao meta Mukadesina bijesa i ljubomore te joj se želi približiti, ali nikako ne uspijeva probiti zid koji je Fatmagul podignula oko sebe.Kako vrijeme prolazi, Vural se sve teže odupire grižnji savjesti. Prijelomna točka postaje njegova majka Leman. Kerim odgovor na svoje najveće pitanje pronađe u Vuralu ... Kerim se sada našao oči u oči s jednom sasvim novom činjenicom.

Epizoda: 16/84 [Ponedjeljak, 23.01.2012.]
Meltem shvaća da odgovore na svoja pitanja neće uspjeti dobiti ni od koga drugoga pa riskira sve i suoči se s Fatmagul ... Taj susret samo otvori Fatmaguline rane, a Kerim kreće u akciju kako bi uvjerio Meltem. Munir zahvaljujući Mukades saznaje za Meltemin posljednji potez pa se i on umiješa i uspije okrenuti situaciju u korist Jašarana. U taboru Jašarana traje hladni rat između Erdogana i Rešata Jašarana, a napetost je iz dana u dan sve veća i veća.

Epizoda: 15/84 [Petak, 20.01.2012.]
Munir ne želi izgubiti kontrolu nad situacijom pa se, nesvjestan para očiju koje ga prate, nalazi s Mukades i Rahmijem. Dok se kroz vrata koja je taj sastanak odškrinuo širi trag istine, Fatmagul se nađe pred iznenadnim posjetiteljem.

Epizoda: 14/84 [Četvrtak, 19.01.2012.]
S jedne strane Mustafini odlučni koraci na putu osvete, a s druge strane Fatmagulina mržnja natjeraju Kerima da započne pripreme za što skoriji odlazak u inozemstvo.
Rešat Jašaran proživi šok i stjeran je u kut kad Erdogan sazna za njegovu zabranjenu vezu. Erdoganov je bijes iz minute u minutu sve veći.

Epizoda: 13/84 [Srijeda, 18.01.2012.]
Vural pak iz dana u dan sve više trpi pod teretom svega što je doživio i priuštio drugima pa za sebe pronađe novi izlaz ... Babica je i dalje u potrazi za istinom i odlučna je u namjeri da ne odustane od svoje borbe. Kerim sazna pravi razlog koji je Babicu doveo u Istanbul pa se još jedanput suoči s velikim sramom.

Epizoda: 12/84 [Utorak, 17.01.2012.]
Kerim sazna da i Babica dolazi u Istanbul pa kreće u potragu za kućom u koju će se smjestiti Fatmagul i njezina obitelj. No kada Kerim obavi i tu dužnost, Mukades shvati da će pobjeći i odlučna je spriječiti ga u toj namjeri. Mustafa na putu osvete kreće prema Istanbulu i stječe neželjenog suputnika. Asu, koja putuje istim autobusom, primijeti Mustafinu melankoliju.

Epizoda: 11/84 [Ponedjeljak, 16.01.2012.]
U selu se glasine o onome što je Kerim priuštio Fatmagul šire pa Babica postaje metom bijesa mještana. Prijateljstva koja je godinama predano gradila sada su se pretvorila u neprijateljstva, a Babica je zbog Kerima otuđena od sela.

Epizoda: 10/84 [Petak, 13.01.2012.]
Dok Kerim proživljava velik sukob s Fatmagul, koja ga napada kao da na njemu želi osvetiti svu bol koja joj je nanesena, Mustafa od Munira sazna istinu koju nije želio čuti. Rešat Jašaran je s druge strane stjeran u škripac zbog vijesti koja je izišla u mjesnim novinama.

Epizoda: 9/84 [Četvrtak, 12.01.2012.]
Kerim svoju sve jaču grižnju savjesti pokušava olakšati dijeleći je sa sudionicima tog događaja. Jedne se večeri suoči sa Selimom, Erdoganom i Vuralom pa se spomene i činjenica koje se Kerim nije mogao sjetiti.Kada u posve neočekivanom trenutku na vidjelo iziđu stvari koje su se pokušavale zataškati, Jašarani se nađu u dvostrukom škripcu. U Fatmagul se bespomoćnost miješa s bijesom i ona je spremna riskirati sve...

Epizoda: 8/84 [Srijeda, 11.01.2012.]
Fatmagul se pokori i uda se za Kerima. Poslije vjenčanja obavit će se posljednji dogovori koji će utjecati na Fatmagulin uništeni život...Kad se Kerim oženi s Fatmagul, u čijim očima svaki put kad je pogleda vidi mržnju i bol, Jašarani mogu odahnuti. Munirov posljednji potez kojim će u potpunosti zaštititi ime Jašarana jest pobrinuti se da Fatmagul i Kerim zauvijek napuste selo.

Epizoda: 7/84 [Utorak, 10.01.2012.]
Dok Jašarani nastavljaju igrati igre kako bi zataškali događaj koji je potresao cijelo selo prije negoli netko spomene njihovo ime, napetost između Rešata i Rifata Jašarana probija kroz prvu pukotinu.Kerima izjeda kajanje i ne zna što učiniti. Fatmagul je pak odlučna da neće prihvatiti budućnost koju joj spremaju. No kada joj Mustafa sasvim okrene leđa, Fatmagulin otpor polako počinje slabjeti.

Epizoda: 6/84 [Ponedjeljak, 09.01.2012.]
Fatmagul misli da više nema razloga za život pa ga želi okončati. Fatmagulin bijes i bespomoćnost nakon što joj je uništio život ponovno natjeraju Kerima da se suoči s težinom svoga grijeha.Mustafa je bacio u vatru svoje snove i budućnost, a njegov se gnjev povećava. Nastavlja se zaklinjati u osvetu. Munir i Mukades u kratkom roku tu situaciju okrenu u svoju korist kako bi svoj plan počeli provoditi u djelo.

Epizoda: 5/84 [Petak, 06.01.2012.]
Odvjetnik Munir ne želi da događaji izmaknu kontroli pa se obrati Kerimu. Dok obitelj Jašaran traži načine da se slučaj zatvori bez upletanja njihova imena, Mukades koristi dokaz koji drži u rukama i sklapa ugovor kojim će u ime spašavanja vlastite budućnosti žrtvovati Fatmagulinu.

Epizoda: 4/84 [Četvrtak, 05.01.2012.]
Na Fatmagulin život pale su crne sjene četvorice, no ona se s Mustafinim dolaskom ponada...Babica je saznala da je Kerim jedan od zlikovaca koji su naudili nepoznatoj ranjenoj mladoj djevojci kojoj pomaže. U Babici se razočaranje miješa s bijesom i ona je odlučna Kerima predati policiji.Mustafa kreće u akciju kako bi vlastitim rukama kaznio osobu koja je silovala Fatmagul. Sredinu uzbune govorkanja da su napadači uhvaćeni.

Epizoda: 3/84 [Srijeda, 04.01.2012.]
Fatmagul ne može govoriti zbog šoka od svega što je proživjela pa ne može dati iskaz. Policija pokušava prikupiti podatke o Fatmagulinu identitetu, a najveći im strah ulijeva Babica. Policija prati tragove koji ih odvedu sve do farme Jašaranovih. Erdogan sazna da se provodi istraga pa okupi sve sudionike. Erdogan i Selim potaknuti strahom da će biti uhvaćeni kreću u akciju. Jedini način da se spase vide u Selimovu ujaku Muniru. Najveći dokaz katastrofe koja je zadesila Fatmagul skriven je kod njezine šogorice Mukades. Mukades je odlučna da tu priliku koja joj je pružena iskoristi na najbolji mogući način.

Epizoda: 2/84 [Utorak, 03.01.2012.]
Babica pronađe slomljenu Fatmagul koja je proživjela silovanje i odmah je odvodi u bolnicu. Fatmagul doživljava veliku traumu zbog strašne katastrofe koja ju je zadesila. Selim, Erdogan i Vural polako postaju svjesni divljaštva koje su počinili. Kerim se pak previja u boli uzrokovanoj kajanjem koje je sve jače i jače. Mukades ne može nikako doći do Fatmagul pa šalje Rahmija u selo da je pronađe, no Rahmijev trud nema nikakvog rezultata. Vijest o Fatmagulinu nestanku zahvaljujući Mukades dolazi do Mustafe koji je krenuo u ribolov.

Epizoda: 1/84 [Ponedjeljak, 02.01.2012.]
Fatmagul živi sa starijim bratom Rahmijem i šogoricom Mukades u selu na obali na kojoj se nižu zaljevi, sve jedan ljepši od drugoga. Najveća životna nada Fatmagul, koja živi pod stalnim pritiscima svoje šogorice, njezina je ljubav iz djetinjstva, zaručnik Mustafa. Vjenčat će se čim Mustafa završi njihovu kuću koju gradi vlastitim rukama. Kerim pak živi na rubu istog sela s Babicom koja se za njega brine od djetinjstva i za život zarađuje radom u željezariji. Selim, Erdogan i Vural žive u Istanbulu, ali dolaze u selo na nekoliko dana na proslavu Selimovih zaruka koja će se tu održati. Tako i Kerim ponovno susreće svoje prijatelje iz djetinjstva. Zahvaljujući tomu za četvoricu starih prijatelja počinju živahni dani u selu. Za Rešata Jašarana, čija je obitelj najutjecajnija u selu, zaruke sina Selima pružaju veliku priliku da njegova tasta zastupnika nagovori da podupre njegove planove vezane uz vrijedne građevinske parcele u selu. No u tome je Rešatu Jašaranu najveća zapreka Babica. Usto, prije zaruka na vidjelo iziđu sukobi među članovima obitelji Jašaran i napetost koju pokušavaju prikriti. Nekoliko dana prije zaruka Selim, Erdogan i Vural u svakoj se prilici pokušavaju zabaviti, a u tome im se pridruži i Kerim. Fatmagul se slučajno nađe na putu četvorici prijatelja i tada plane prva iskra plamena koji će joj promijeniti cijeli život.


First tab is active by default:

$('#example').tabs();
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NAJNOVIJE vijesti

Odsada najnovije filmske i televizijske vijesti pratite na Metox blogu, klikni OVDJE


IZGUBLJENA ČAST

Članak o prvoj sezoni
Epizode prve sezone

Članak o drugoj sezoni