Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR se od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NaslovnicaNajnovije vijestiMišljenjaRecenzijeArhiva vijestiKino preporukeSerijeEpizode serijaImaš pitanje za nas?

Nate Berkus show od ponedjeljka, 9.svibnja na Novoj TV!

Oprahin stručnjak za dizajn Nate Berkus zna sve o životnom stilu i uređenju interijera. Svoje tajne otkrit će hrvatskim gledateljicama u vlastitom talk showu od 09. svibnja na Novoj TV!



Voditelj ovog showa je popularni stručnjak za dizajn Nate Berkus kojeg su gledatelji upoznali kao stalnog komentatora TV kraljice Oprah Winfrey. Ne propustite talk show koji govori o zabavi, životnom stilu, dizajnu te osobnoj transformaciji!

Nate Berkus jedan je od najpopularnijeg dizajnera i stručnjaka koji se redovno od 2002.godine pojavljuje u Oprah Winfrey Showu te je jedan od najprodavanijih autora New York Timesa.

U svom talk showu Nate će ugostiti mnogobrojne goste i svakodnevno gledateljima na male ekrane donositi teme vezane uz lifestyle i zabavu. Nate će gostima u studiju predstaviti raznovrsne priče te dati najbolje savjete o uređenju kako svog doma tako i odnosa među ljudima. Već na samom početku svog showa Nate će pomoći paru čije uređenje doma i kuće predstavlja veliki problem za njihov daljnji suživot i odnos. Nate će pokušati riješiti njihov problem svojim specifičnim pristupom i pogledom na život. Također bit će zanimljivo vidjeti kako će Nate pomoći glumici Odette Yustman da pronađe zajednički jezik sa svojim zaručnikom Davidom Annabelleom pri uređenju njihova doma.

Opušteno, nepretenciozno i pristupačno Nate prenosi gledateljima svoju strast prema dizajnu i životu općenito donoseći niz različitih tema, od priča iz vlastitog iskustva i osobne transformacije koju je prošao do konkretnih savjeta i tajni iz svijeta dizajna koje će rado podijeliti s publikom. Nate će izazvati i sebe i svoju okolinu da istraže nove stvari i ubace pravu avanturu u svoju svakodnevicu.


'Bio sam tek u osnovnoj školi kada sam prvi put pomogao majci da preuredi namještaj u našem dnevnom boravku.' – izjavio je Nate Berkus, strastveni dizajner koji je s fascinacijom interijerima započeo u svojoj najranijoj životnoj dobi. Uz majčinu podršku Nate je započeo živjeti svoju strast prema lijepim stvarima i dizajnu: 'Mislim da sam bio jedini osmogodišnjak u kvartu koji je znao nešto o dimenzijama namještaja'. Nakon što je diplomirao na Lake Forest Collegeu, Nate se zaposlio u aukcijskoj kući Leslie Hindman. Upravo zahvaljujući tom radnom mjestu, i suradnji s Dominiqueom Aurientisom dok je kao pripravnik radio u Parizu, Nate je razvio svoju ljubav i stekao znanja iz područja dekorativne umjetnosti i uređenja interijera. Zbog iskustva u aukcijskoj kući, Nate je razvio osjećaj za prepoznavanje mjesta na kojemu nešto kupiti, što točno i zašto. Samouki 24-ogodišnji Nate je zatim 1995. godine otvorio tvrtku za uređenje interijera Nate Berkus Associates. Njegova tvrtka počela je nizati uspješne projekte poput uređenja Spaga Wolfganga Pucka, Barney'sa New York, hotela 'W', a uskoro je nastala i prestižna lista privatnih domova i poznatih klijenata. Bitna prekretnica njegove karijere svakako je i poziv koji je uslijedio 2002. godine za sudjelovanjem u showu Oprah Winfrey. Nate zatim postaje glavni stručnjak za dizajn ovog popularnog showa, a 2005. uslijedio je još jedan uspjeh. Nate je tada izdao svoju prvu knjigu Home Rules: Transform the Place You Live into a Place You’ll Love koja je postala najprodavanijim izdanjem New York Timesa. Godinu kasnije, 2006., Nate je debitirao i sa svojim radijskim showom 'The Nate Berkus Show on XM’s', na Oprahinom radio kanalu gdje je svakoga tjedna razgovarao s brojnim zvijezdama, slušateljima i gostima u studiju. Berkusev televizijski show krenuo je u Americi s emitiranjem 2010.godine.


Nate Berkus show od ponedjeljka, 9.svibnja u 11 sati na Novoj TV!

Ostavite u komentaru svoje mišljenje :)

Autor: ITVR, 07.05.2011. 19:35


First tab is active by default:

$('#example').tabs();
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NAJNOVIJE vijesti

Odsada najnovije filmske i televizijske vijesti pratite na Metox blogu, klikni OVDJE


IZGUBLJENA ČAST

Članak o prvoj sezoni
Epizode prve sezone

Članak o drugoj sezoni