Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR se od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NaslovnicaNajnovije vijestiMišljenjaRecenzijeArhiva vijestiKino preporukeSerijeEpizode serijaImaš pitanje za nas?

"Tračerica" ponovno na malim ekranima

Popularna serija Tračerica ponovno će se naći na programu HTV-a. Naime, od ponedjeljka, 25.07.2011. u 00.45 sati HTV2 kreće s reprizom prve sezone serije...

Serija Tračerica (Gossip Girl) snimljena je prema bestselerima za mlade Cecily von Ziegesar, a govori o životima povlaštene skupine tinejdžera jedne privatne škole s Manhattana.



Učenici saznaju da se Serena van der Woodsen, negdašnja najveća partijanerica s Upper East Sidea, vratila u grad, od izvora od kojega saznaju sve važne vijesti: s bloga sveznajuće, no iznimno tajnovite Tračerice.

Nitko ne zna tko je Tračerica, ali svi se u ovom ekskluzivnom i začaranom krugu oslanjaju na njezinu internetsku stranicu šaljući sms poruke za najnoviju ekskluzivu. Čak se i Serenina najbolja prijateljica Blair Waldorf iznenadi kada sazna da je Serena iznenada završila svojevoljni progon u internat i vratila se na Manhattan. Pratiti nestalna prijateljstva, ljubomore i metež u tom imućnom i složenom svijetu nije lako, ali to je ono što Tračerica čini najbolje.

Nitko ne zna tko je Tračerica, ali svi se u ovom ekskluzivnom i začaranom krugu oslanjaju na njezinu internetsku stranicu šaljući sms poruke za najnoviju ekskluzivu...



Izvršni producenti serije su Josh Schwartz i Stephanie Savage, producenti također iznimno popularne serije za mlade O.C., te Leslie Morgenstein i Bob Levy.

"Tračerica" od ponedjeljka ponovno na HTV-u :)

Autor: ITVR, 14.07.2011. 18:59


First tab is active by default:

$('#example').tabs();
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NAJNOVIJE vijesti

Odsada najnovije filmske i televizijske vijesti pratite na Metox blogu, klikni OVDJE


IZGUBLJENA ČAST

Članak o prvoj sezoni
Epizode prve sezone

Članak o drugoj sezoni