Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR se od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NaslovnicaNajnovije vijestiMišljenjaRecenzijeArhiva vijestiKino preporukeSerijeEpizode serijaImaš pitanje za nas?

Recenzija: Put bez povratka 5 3D - krv, jetra i oči na (tri) kvadrata

Ovakva vrsta horor filmova za ekipu, zafrkancije, kolektivno (pretjerano) vrištanje na "BU scene" te bjesomučno pljeskanje kad god se pokaže koji unutarnji organ sa dodatkom krvi ili zavodničko vrištanje na obveznu golotinju (golotinja manjka u ovom filmu :/ ). E pa, "Put bez povratka 5" je točno takav film ;D

Film ima fantastične scene smrti u dobrom 3D-u...


Zanimljiva premisa o smrti koja dolazi po ljude koji su preživjeli nesreće te da se prevarenom osjeća je koncept koji teško da može funkcionirati u 5 filmova. Bez obzira na sve, ovo je najbolji film iz te, duge franšize, jednostavno zato jer ima najbolje scene smrti u vraški dobrom 3D-u koji se u ovom filmu uistinu isplatio...

Ni komedije ne nedostaje...


O ovom filmu se ne isplati puno filozofirati. Glumci i režija su odrađeni tvornički i bez imalo ljubavi, ali zar nam ljubav treba za zafrkanciju i smijeh? Često su zanimljiviji događaji u kinu nego na platnu, ali to i je poanta ovakvih filmova.

Nakon prve scene na mostu koja je jedna od najsjajnijih, dolaze i dvije smrti koje su publiku u kinu naproso oduševile. Gimnastika i akumpuktura (ono kinesko sranje sa bodljama) su postale napete stvari, a laseri uistinu režu dijamante, a kamoli neće plave oči.

Smrt je prevarena...


Evo službeni sinopopis filma: Smrt je oslobođena je nakon što je predosjećaj jednog čovjeka spasio grupu radnika iz zastrašujućeg kolapsa visećeg mosta. No, ova skupina bezazlenih duša nikada nije trebala preživjeti. U zastrašujući utrci s vremenom, ova grupa zle kobi grčevito pokušava otkriti način da pobjegne sa zlokobnog dnevnog reda Smrti.

Službeni trailer (najava) za horor "Put bez povratka 5 3D"



U dvije rečenice...
Ovaj horor je postao najbolja komedija ljeta. "Mamurluk" nije ni do koljena slatkom okusu tuđe krvi prolivene na morbidno realistične načine.

** Nabacite i Vi koji komentar o filmu u komentarima, tu dole malo ispod :)

Autor: A.A., 07.09.2011. 17:28
Foto: Blitz Cinestar
Posljednja izmjena: 08.09.2011. 12:01


First tab is active by default:

$('#example').tabs();
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NAJNOVIJE vijesti

Odsada najnovije filmske i televizijske vijesti pratite na Metox blogu, klikni OVDJE


IZGUBLJENA ČAST

Članak o prvoj sezoni
Epizode prve sezone

Članak o drugoj sezoni