Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR se od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NaslovnicaNajnovije vijestiMišljenjaRecenzijeArhiva vijestiKino preporukeSerijeEpizode serijaImaš pitanje za nas?

Ne biti ili ne biti. Pitanje je sad

Bingoo! Mrzim klađenje i kocku i sve što ima veze s tim , no ne kažem da mrzim HRT-ov ''TV Bingo Show'' , odnosno nisam ga mrzio dok se pred kamerama nisu pojavili Kurbaša i Mutevelićka.

Mišljenje mateO' za ITVR blog prokomentirao trenutne novinare i voditelje na malim ekranima...

Nikad mi nije bilo jasno zašto svaki drugi uspješni glumac doslovce gura njušku na televiziju, isti je slučaj s Kurbašom, čim sam ga vidio u novom formatu Binga odmah sam u sebi pomislio ''pa zar i ti sine Brute'', nije li bolje da se držao glume, a ne izvlačenja i čitanja brojeva.

Sedmak i Karmela obavljali su taj posao relativno dobro, dok su ovi ''nedaj bože".
Pogotovo "Kurbi", nevjerojatno je koliko kopira Filipovića, možda čak i Fodora ali više ovog četverookog bosanca, doduše to nije nikakvo čudo uzmemo li u obzir da se pokušao ugurati u vruću fotelju "Milijunaša" kao zamjena Tarika zbog afere koju vjerojatno znate da je sad ne spominjem, ali neda se okorjeli "kvizaš" tako lako otjerati ipak lova igra ključnu ulogu, a Filipović za svoja klepetanja u kvizu zaradi love više nego kurva u berlinskom bordelu kad je svaki dan "treska" švabo krcat eurima.

Vjerojatno je to i bio cilj Kurbaši, ali ništa od toga smjestiše ga u "kockarnicu" toliko o tome koliko je sposoban.
Raspisao HRT natječaj za nove voditelje Binga, a Kurbaša skokom!

Pitam se zašto je toliko popularno od nikog praviti nekog, ne kažem da je Kurbi nitko daleko od toga izvrstan glumac, ali voditelj realno nije ni pod mikroskopom.

Evo odličnog primjera na Novoj TV od sponzoruša prave novinarke, reporterke i tome slično, kad na Red Carpetu vidim da je prilog od one "Hanči" s mene hoće nešto da bude.

Njezin govor i izražavanje bacaju čovjeka u očaj, treba li na jednoj takvoj televiziji odzvanjati "baščaršija speak"? Doista se čovjek svega nagleda na ovoj telki da mu nekad doista dođe da pritisne off i uzme neku dobru knjigu .

Čudna su imena zavladala eterom, doista za prasnut u smijeh: Hadžiavdagić, Nanut, Tandara, Munižaba, Moskaljov, Pišek, Šprajc i ostala ekipa.

Što reći osim, čudni su putevi gospodnji.

Autor: mateO' za ITVR blog, 18.03.2012. 14:46
Foto: itvr.blog.hr


First tab is active by default:

$('#example').tabs();
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NAJNOVIJE vijesti

Odsada najnovije filmske i televizijske vijesti pratite na Metox blogu, klikni OVDJE


IZGUBLJENA ČAST

Članak o prvoj sezoni
Epizode prve sezone

Članak o drugoj sezoni