Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR se od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NaslovnicaNajnovije vijestiMišljenjaRecenzijeArhiva vijestiKino preporukeSerijeEpizode serijaImaš pitanje za nas?

Ljetni spektakl na HTV-u

Piše: mateO' za ITVR blog
Objavljeno: 13.04.2012. 17:08
Kategorija: mišljenje
Hrvatska radiotelevizija za ljetnu shemu priprema 70 posto premijernog programa u udarnom terminu! Gledatelje očekuju sportski spektakli EURO 2012. i Olimpijske igre!



Dakle, po svemu sudeći, očekuje nas dosta uzbudljivo ljeto uz HRT-ovce i njihove sportske zaplete i rasplete. Naime, građanstvu su predstavljene smjernice ljetne sheme HRT-a, u kojoj će nas bombardirati kako su sami naveli, sportskim eventima, a kruna svega je Europsko prvenstvo u nogometu i Olimpijske igre u Londonu.

Emitirat će se čak 150 sati programa za EURO, i 220 sati za Olimpijske igre. I sad bi neki sportski fanatik rekao "daj pivu, daljinski i marš mi s televizora", a neki huligani (koji su kod nas pustili korjenje) rekli bi "idemo rušit London da se zna tko su hrvati". Žalosno, ali od mentaliteta se ne može pobjeći.

Ljeto na HTV-u će ponajviše biti ispunjeno sportom

Ono što je mene posebno razveselilo, je informacija koju su nam dali, a koja kaže da će u udarnim terminima dominirati premijerni program umjesto frustrirajućih repriza koje nas dave svakog ljeta. Hvala Bogu ne i ovoga (ako nam opet ne lažu), navodno će biti nekih zanimljivih formata, premijere dokumentarnih filmova, serija i igranih filmova. Pa ćemo se valjda uspjet pronaći u nekom od formata i zaželjeti (negdje u dubini sebe) sjesti pred ekrane i pogledat nešto kvalitetno ili barem zanimljivo.

Odlično prihvaćena emisija "Dr. OZ", zbog velikog zanimanja gledatelja prebačena je u kasniji termin (malo bliže udarnom terminu). Narod je izgleda zavolio inteligentnog doktora, pa su brižni HRT-ovci odlučili postati dobre vile, i krenuli sa ispunjavanjem želja. Kako dirljivo, šmrc.

Ponovno ćemo gledati "legendarne dječje serije" kako ih HRT naziva, i to ni više ni manje nego, "Lažeš Melita" i "Ne daj se Floki". Opet su svoju mašticu zaključali i bacili ključić duboko u ponor, Melite se nagledalo i previše, svaka lažljiva scena zna se unaprijed, pa čemu onda ponovno prikazivanje.

Uostalom, smatram da nije dobro za psihu , imamo mi i previše lažljivih Melita u osebujnoj vladajućoj kasti, samo što naše Melite, nose naziv lopovske elite, i njihove laži nisu baš tako banalne kao kod malene djevojčice . Da barem jesu.

Već se sada pitam koliko će se puta tokom ljeta sa HRT-a proderati Sušec, kada se mreže na EURU zatresu. Lijepu atmosfericu očekujem za vrijeme Londonskih igara jer će gledatelje kroz olimpijski program voditi tri ljupke dame, Mila Horvat, Lana Banely i Mirna Zidarić, naše prpošne sportske voditeljice .

Zanimljive, vruće ljetne dane donosi nam HRT, i vrijedna ekipa iza kulisa koja je sve to tako briljantno osmislila i predstavila puku.

Ukoliko se tijekom ljeta umjesto izležavanja na plaži, odlučite za ugodan naslonjač i program HRT-a, nećete pogriješiti ako ste zaljubljenik u sportove , ali ako niste, bježite glavom bez obzira jer nemate što tražiti, ili se vratite malo kasnije pa odgledajte Dr. Oza.

Ovo ljeto HRT je sportski tip. Pristaše sapunjara, žustrim koracima na Domu :)
© ITVR blog

First tab is active by default:

$('#example').tabs();
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NAJNOVIJE vijesti

Odsada najnovije filmske i televizijske vijesti pratite na Metox blogu, klikni OVDJE


IZGUBLJENA ČAST

Članak o prvoj sezoni
Epizode prve sezone

Članak o drugoj sezoni