Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR se od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NaslovnicaNajnovije vijestiMišljenjaRecenzijeArhiva vijestiKino preporukeSerijeEpizode serijaImaš pitanje za nas?

Ah, taj Ivo - pilot na Novoj TV

Piše: itvr.blog.hr
Objavljeno: 25.05.2012. 16:56
Kategorija: serija
Splićanin Pero, studirao je u Zagrebu, a kada se oženio Zagrepčankom u njegov novi dom došli su i njegova majka Marija, udovica i umirovljenica, i brat Ivo, roker i barmen kultnog lokala koji živi u stanu preko puta.

Ivo samo što nije stao pred oltar, a u pripremama će mu najviše od pomoći biti njegov stariji brat. Pero je uvijek bio uz svog mlađeg brata, no sada on očekuje od njega razumijevanje, s obzirom da je trenutno u težoj financijskoj situaciji, da mu ne zamjeri što mu neće kupiti svadbeni dar.

Svoju nespremnost Pero će pokušati opravdati činjenicom da se Ivo naglo odlučio na brak s djevojkom koju poznaje tek petnaest dana. Ivo je odabrao trenutak za svadbu usred svjetske financijske krize, ali i Perine bračne krize.

Perina supruga Ines je konceptualna umjetnica, avangardna slikarica koja je prilično neshvaćena u svojoj okolini. U nastojanju da ponovno pridobije pažnju svoga Pere, Ines mora osmisliti seksi "outfit" za odlazak na svadbu i tako vrati izgubljene strasti. U zamršeni odnos supružnika Ines i Pere uplest će se Ivo te pokušati zapaliti ugasli plam njihove ljubavi.

Sam Ivo, veliki zavodnik i miljenik žena još će jednom dobro razmisliti da li će izreći sudbonosno "da" i do kraja života provesti samo s jednom ženom.

Perin sin Bruno, tipični je tinejdžer koji se traži, bori s hormonima i koji je preko ušiju zaljubljen u svoju djevojku Bojanu.

Udovica Marija je tradicionalna i vrlo snalažljiva osoba, a s obzirom da u njenom životu već dugo nema muškarca koji bi joj pružio svu potrebnu ljubav i pažnju, ova će udovica svoju srodnu dušu potražiti i na oglasima preko interneta.

Uloge:
Ivo - Duško Modrinić
Marija - Marija Kohn
Pero - Vedran Mlikota
Ines - Nataša Dangubić
Bruno - Silvio Vovk
Bojana - Mirela Videk
Marta - Linda Begonja



Prikazano:
na Novoj TV,
27.svibnja u 20:05h




First tab is active by default:

$('#example').tabs();
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NAJNOVIJE vijesti

Odsada najnovije filmske i televizijske vijesti pratite na Metox blogu, klikni OVDJE


IZGUBLJENA ČAST

Članak o prvoj sezoni
Epizode prve sezone

Članak o drugoj sezoni