Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR se od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NaslovnicaNajnovije vijestiMišljenjaRecenzijeArhiva vijestiKino preporukeSerijeEpizode serijaImaš pitanje za nas?

Europsko nogometno prvenstvo 2012. na HTV-u

Piše: itvr.blog.hr
Objavljeno: 08.06.2012. 15:56
Kategorija: TV
Europsko prvenstvo u Poljskoj i Ukrajini, koje počinje večeras susretom Poljske i Grčke u 18 sati, predstavlja jedan od najzahtjevnijih projekata HTV-a i nove standarde u praćenju nekog velikog natjecanja.



Gledatelje očekuje 150 sati vrhunskog nogometnog programa kojeg će osmisliti i realizirati ekipa koju čini 41 djelatnik Hrvatske televizije u Poljskoj i Ukrajini te "trust mozgova" u HRT domu u Zagrebu.

Na EURU 2012. odigrat će se 31 utakmica, svi susreti bit će u izravnom prijenosu, osim onih koji se igraju paralelno u 3. kolu, a i njih ćete moći vidjeti u snimci. Naši reporteri prate svaki korak "Vatrenih" još od početka priprema. Ispratili smo Bilić Boyse i posebnom emisijom iz zagrebačkog hotela Sheraton i sad krećemo u pravu akciju.

Povezano: Ljetni spektakl na HTV-u
Tijekom europskog prvenstva na stranicama www.hrt.hr nalazit će se i stranica www.hrt.hr/euro2012 na kojoj će korisnici moći pronaći sve potrebne informacije, fotografije i video zapise vezane za prvenstvo. Tijekom prvenstva bit će aktivna i naša facebook stranica https://www.facebook.com/EuroNaDrugom. Pratite nas, kao i do sada, i na teletekstu.

Emisije iz studija 7 HRT-a, koje prethode utakmicama, kao i utakmice, mogu se pratiti i uživo putem interneta.

Voditelji su Mila Horvat i Robert Ferlin, a studijsku ekipu analitičara čine poznati hrvatski treneri i nogometaši Otto Barić, Ivan Katalinić, Goran Vlaović i Elvis Scoria. Tu je i naš stalni suradnik novinar Anton Samovojska, dok će na europske suce budno motriti „Oko sokolovo“ Mateo Beusan.

Utakmice će komentirati Drago Ćosić, koji je i voditelj cijelog projekta, Stjepan Balog, Saša Sušec i pojačanje s Arenesport Krešimir Čampa a pomoći će im stručni sukomentatori Igor Štimac i Velimir Zajec.

Svakodnevno će se iz kampa hrvatske reprezentacije u Warki javljati Viki Ivanović i Robert Jelečević. Priče iz poljske svakodnevnice donose nam reporterski mješoviti dvojac Josip Šarić i Nevena Rendeli koji će opipati i puls navijača. Trojac bez kormilara Hrengek – Jelavić – Križ skupljat će priče u međunarodnom centru u Varšavi, dok će nam ukrajinski dio priče približiti Matija Vukšić.

Kao što je to već uobičajeno, uz stručne nogometne analize, nogometni program obilovat će i ležernijim sadržajima. I ovaj put odlučili smo se za već dokazanu i provjerenu zabavljačku postavu. Za zabavu su zaduženi Robert Knjaz sa serijalom "Duhovito društvo iz Hotela Poznan", te Tarik Filipović koji će na svoj poznati način imitirati Ćiru Blaževića.

Više od 80 ljudi radi na projektu EURO 2012 u središnjici HRT-a i na terenu u Poljskoj i Ukrajini. Nadamo se da ćete prepoznati njihovu ljubav i predanost poslu i uloženi trud. Još i ako nas rezultatima "poguraju" hrvatski reprezentativci bit će to ljeto za pamćenje...

I Hrvatski radio prenosit će sve utakmice EURA 2012. U programu će se čuti reporteri Davor Lulić, Srđan Fabijanac, Lovorko Magdić, Marko Šivak i Ognjen Naglić. Naravno, o događajima ćemo izvještavati i u svim radijskim informativnim emisijama, ali osnova radijskog programa za Euro 2012. su emisije na Drugom programu: -svaki dan jednosatna emisija od 11.35 i emisije koje počinju jedan sat prije početka utakmice. Poslije svake utakmice naše reprezentacije emitirat ćemo 45- minutne emisije s uključenjima slušatelja.

Gledatelji će od 7. lipnja imati i mogućnost praćenja utakmica putem mobitela kao i streaming svih utakmica (samo za područje Hrvatske).


First tab is active by default:

$('#example').tabs();
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NAJNOVIJE vijesti

Odsada najnovije filmske i televizijske vijesti pratite na Metox blogu, klikni OVDJE


IZGUBLJENA ČAST

Članak o prvoj sezoni
Epizode prve sezone

Članak o drugoj sezoni