Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR se od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NaslovnicaNajnovije vijestiMišljenjaRecenzijeArhiva vijestiKino preporukeSerijeEpizode serijaImaš pitanje za nas?

Dva i pol muškarca, 1.sezona (epizode)

* Detaljnije o seriji pročitajte ovdje
* Sadržaje epizoda druge sezone pročitajte ovdje

Epizode:
Epizoda: 1/24 [Utorak, 07.02.2012.]
Na kliniku dovoze pacijenta koji se drži za trbuh i stenje. Liječnici su na mukama, jer je pacijent Japanac i nikako se ne mogu s njim sporazumjeti. Je li u pitanju upala slijepog crijeva? Hoće li operacija riješiti Japančeve teškoće? Zbog loše financijske situacije poslovna direktorica Grospićka (Dubravka Ostojić) ukinula je menzu i zaposlenici su prisiljeni sami se pobrinuti da ne ostanu gladni.

Epizoda: 2/24 [Utorak, 07.02.2012.]
Ministarstvo zdravlja objavilo je natječaj za 3000 operacija hemoroida. Poslovna direktorica Grospić (Dubravka Ostojić) je doznala za natječaj i u ime Naše male klinike odlučila sudjelovati na njemu. U Hrvatsku je dovela poznatog kirurga za hemoroide, dr. Haralda Schmidta (Branko Đurić) iz Švicarske, koji bi trebao na NMK-u operirati hrvatske stražnjice.

Epizoda: 3/24 [Srijeda, 08.02.2012.]
Jake donosi svog ljubimca, gvinejsku svinju u Charlijevu kuću. Dječak se ubrzo razboli i želi se vratiti k majci, što dodatno uznemiruje Alana. Da bi stvar bila gora, svinja ugiba, a Alan se ne usuđuje to reći Jakeu, jer se boji da bi se njegov sin mogao jako naljutiti i zamrziti ga. Hvata ga potištenost i traži utjehu u čašici, za koju je Charlije uvijek raspoložen. Kako su se nakon par pića ohrabrili, odluče se suprotstaviti dominantnoj majci, ali u zadnjem trenutku odustaju, jer, usprkos alkoholu, jednostavno nemaju hrabrosti. I, na kraju, zlo nikad ne dolazi samo. Njihov pijani, osramoćeni povratak kući je snimljen i prikazuju ga na lokalnoj TV mreži.

Epizoda: 4/24 [Srijeda, 08.02.2012.]
Alan se zakači sa spremačicom Bertom i ona daje otkaz, tako da on preuzima posao domara u Charlievoj kući, ali ne ide mu baš najbolje. Alanu je dosta Charlieovog problematičnog ponašanja i pokušava se pomiriti s Bertom, pokušavajući je nagovoriti da se vrati. U međuvremenu Charlie, suočen s kreativnom blokadom, pokušava popraviti obiteljsku situaciju i pomiriti dječaka s majkom, ali čini se da je Jakeu više stalo do popravka bicikla, nego do druženja s majkom.

Epizoda: 5/24 [Četvrtak, 09.02.2012.]
Nakon što je zaglavio cijelu noć u Las Vegasu, Caharlie se osjeća krivim i pokušava ispraviti neizvršeno obećanje dolaskom na Jakeovu nogometnu utakmicu. Za vrijeme igre, Charliju za oko zapinje Kate, zgodna majka Jakeovog suigrača. Alan dogovara sastanak s Glorijom, drugom nogometaškom mamom, radi dogovora o članku posvećenom nogometu, ali čini se da je njoj nešto drugo na pameti kao mogući završetak večeri.

Epizoda: 6/24 [Četvrtak, 09.02.2012.]
Charlije je izlazio s kćeri od majčinog dečka i pokušava je se riješiti. Evelynin partner to saznaje i prekida s njom, naizgled zbog toga, ali zapravo jer je našao drugu ženu. To nju toliko deprimira da se ne miče od svojih sinova, gnjaveći ih s pričom o svojim prošlim vezama i s neprestanim pjevanjem popularnih zamornih pjesama. Cherlie cijelu stvar ipak na kraju rješava dugim razgovorom, punim razumijevanja.

Epizoda: 7/24 [Petak, 10.02.2012.]
Judith se zabrine kada Jake nacrta tetovirana bedra Charlijeve nove cure, koja cijelo vrijeme polugola hoda kućom. Alan se počinje zabrinjavati kada se njegova bivša žena sprijatelji s djevojkom s plaže, koju zanima jedino kupanje, sunčanje, surfanje i tulumarenje. Jake upoznaje razliku izmeću pravih i silikonskih grudi i jako mu se sviđa uspoređivati ih i pogađati koje su prave.

Epizoda: 8/24 [Petak, 10.02.2012.]
Alan nagovori Cahrlieja da se pridruži njemu i Judith u godišnjem glazbenom showu, u kojem sudjeluje i Jake. Charlieju se to na početku ne sviđa, ali kasnije se stvar promijeni, jer ispada da klinci poznaju i vole njegove omiljene jinglove. Na kraju ispadne da se Charlijeve pjesme više sviđaju klincima, nego pjesme koje su im priredili Alan i Judith. U međuvremenu Alan saznaje da je Judith potpisala dokumente za razvod i to ga dodatno deprimira.

Epizoda: 9/24 [Ponedjeljak, 13.02.2012.]
Charlije želi nogirati prijateljicu, koja je Jakeu prirasla srcu, dok se Alan i Rose zbližavaju igrajući Scrabble. Pomalo postaje jesno da se Rose druži s Alanom, kako bi bila što bliže Charlieu. Jake se ljuti na Charliea, jer je nogirao prijeteljicu, a Charlie tvrdi da je ona bezgranično narcisoidna i želi zavesti sve muškarce u njenoj blizini.

Epizoda: 10/24 [Ponedjeljak, 13.02.2012.]
Pokušavajući dokazati da je pravi obiteljski čovjek, Charlie pozove svoju bivšu djevojku Lisu na večeru povodom Dana zahvalnosti. Također, treba uvjeriti i ostatak obitelji da im se pridruže, što uključuje i Judith zajedno s njenim roditeljima. Ugođaj bude donekle narušen, kada Evelinini roditelji doznaju da im je kći gay, a Judith je ljuta jer je njena majka stala na Alanovu stranu kada se razgovaralo o njihovom razvodu.

Epizoda: 11/24 [Utorak, 14.02.2012.]
Dok su bili u kinu, Charlie i Alan nalete na Judith u pratnji novog dečka, Jakeovog nogometnog trenera. Vidjevši da je Judih promijenila izgled, Alan zaključuje da je i njemu vrijeme za promjenu izgleda, jer namjerava početi izlaziti s drugim ženama. Njegov novi izgled je dobro prihvaćen od okoline.

Epizoda: 12/24 [Utorak, 14.02.2012.]
Berta je prisiljena povesti na posao svoju nevjerojatno privlačnu i izazovnu unuku Prudence, koja uzrokuje nepodijeljenu pažnju svih muških ukućana. Jake se odmah zaljubi, a Judith ju skoro uhvati kako se šeće kućom u bikiniju, ali Charlie i Alan ju uspješno sakriju. Prudence se kasnije pojavi dečkom i želi provesti noć kod Charlieja, ali Berta je ipak spriječi.

Epizoda: 13/24 [Srijeda, 15.02.2012.]
Charlie napokon nagovara zgodnu susjedu, zvijezdu tv-sapunice, i njenu sestru na izlazak u parovima i pokušava ubaciti Alana. Alan je od Jakea navukao neku virozu i Charlie ga odvuče u saunu kako bi se što prije riješio neugodnih simptoma. To mu se odbija o glavu jer, na kraju, i Charlie počinje osjećati simptome gripe, ali ne namjerava odustati od izlaska.

Epizoda: 14/24 [Srijeda, 15.02.2012.]
Nakon što su mu blokirali kreditnu karticu, Charlie posjeti svog računovođu Stana, koji mu objasni da troši više novca nego što ima prihoda od tantijema. Zabrinutog Charlieja će Alan naučiti kako živjeti štedljivo, pa ga nagovara da posudi novac od majke. No Evelyn zahtjeva da se nađu na večeri, pa Charlie odustaje jer mu se ne da slušati majčino prigovaranje. Na kraju mu Rose daje ček, lažući da je od njenog oca.

Epizoda: 15/24 [Četvrtak, 16.02.2012.]
Premda je Alan protiv toga, Charlie pada na poprilično suludu djevojku Frankie koju je susreo dok je razbijala BMW-a palicom za baseball. Obzirom da nema gdje otići, Charlie joj predloži da prenoći kod njih. Drugi dan Frankie govori da mora otići nešto pokupiti i vraća se s osmogodišnjom kćeri.

Epizoda: 16/24 [Četvrtak, 16.02.2012.]
Frankie priznaje Charlieu i Alanu zašto su ona i njena kći u bijegu, a njena kći se zaljubi u Jakea. Frankie i Alan se poljube i Alan se ponada da bi se to moglo pretvoriti u ozbiljniju vezu. Međutim, Frankie govori Alanu da ne može biti s njim i na rastanku mu u znak sjećanja pokloni grudnjak.

Epizoda: 17/24 [Petak, 17.02.2012.]
Alan uvrijedi Charliea izabravši nećaka kao Jakeovog eventualnog skrbnika u slučaju smrti. Nakon što Alan izađe van, Charlie slučajno povrijedi Jakea, ali se pobrine za njega hitno ga odvezavši u bolnicu. Cijeli taj neugodni događaj ipak uvjerava Alana da je Charlie dovoljno odgovoran i da se može brinuti o njegovom sinu.

Epizoda: 18/24 [Petak, 17.02.2012.]
Charlie odlazi sresti svoju bivšu djevojku Jill i poprilično je iznenađen kada otkriva da je ona u međuvremenu promijenila spol i postal Bill. Bertu cijela situacija jako zabavlja, naročito jer se na kraju pokaže da je i Evelyn u vezi s Billom.

Epizoda: 19/24 [Ponedjeljak, 20.02.2012.]
Judithina sestra Liz (Teri Hatcher), s kojom je Charlie spavao na Alanovoj svadbi, navaljuje na Alana na Jakeovoj rođendanskoj proslavi. Evelyn se više sviđa alkohol od kolača.

Epizoda: 20/24 [Ponedjeljak, 20.02.2012.]
Judith vjeruje da Jake ima nekih teških psihičkih problema nakon razvoda kada krene svima dosađivati s neprestanim sviranjem gitare. Ona predlaže da Jake posjeti psihoterapeutkinu (Jane Lynch). Nakon puno bezuspješnih pokušaja razgovora s njim, Jake ipak na kraju otkiva da mu je potrebno više voća i povrća, nego palačinki i pizze.

Epizoda: 21/24 [Utorak, 21.02.2012.]
Charlie dovodi Alanov dogovor oko rastave braka u opasnost, spavajući s njegovom odvjetnicom, Laurom (Heather Locklear).

Epizoda: 22/24 [Utorak, 21.02.2012.]
Charlie pokušava izliječiti Alana od mjesečarenja. Jake posjećuje svog terapeuta, koji na kraju počinje liječiti i Alana.

Epizoda: 23/24 [Srijeda, 22.02.2012.]
Na Judithinoj grupi za podršku Jake ponavlja Charlieve negativne komentare usmjerene prema ženama, tvrdeći da ne postoji razlog zašto bi se ženio dokle god muškarac ima jednu ženu za seksualno zadovoljavanje, a drugu za čišćenje. Bijesna kao ris, Judith sprječava Jakea da posjećuje Charliea, a Charlie uspijeva šarmirati njenu grupu za podršku i nagovoriti ih da provedu neko vrijeme kod njega.

Epizoda: 24/24 [Srijeda, 22.02.2012.]
Žena s kojom je Charlie izlazio tvrdila je da je trudna, ali na kraju je ipak ispalo da nije. Zabrinut tim događajem, Charlie odluči ići na vazektomiju. Na početku je bio zadovoljan svojoj odlukom, jer su mu djeca oduvijek išla na živce, no kasnije mu se mišljenje promijeni kada vidi kako je njegov liječnik Dr. Sperlock (Terry Rhoads) sretan što će postati otac. I, naravno, spetlja se odmah s njegovom seksi asistenticom.


* Sadržaje epizoda druge sezone pročitajte ovdje

First tab is active by default:

$('#example').tabs();
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NAJNOVIJE vijesti

Odsada najnovije filmske i televizijske vijesti pratite na Metox blogu, klikni OVDJE


IZGUBLJENA ČAST

Članak o prvoj sezoni
Epizode prve sezone

Članak o drugoj sezoni