Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR se od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NaslovnicaNajnovije vijestiMišljenjaRecenzijeArhiva vijestiKino preporukeSerijeEpizode serijaImaš pitanje za nas?

Strasti Orijenta (epizode)

Članak o seriji: Strasti Orijenta (Aşk-i Memnu)Emitiranje: na Novoj TV - od ponedjeljka do petka u 20:00h
U idućim epizodama:
Epizoda: 37/150 [Ponedjeljak, 11.06.2012.]
Bihter shvaća da sama sebi više ne može lagati. Prepusti se trenutačnoj slabosti i nađe se u plamenu zabranjene ljubavi. U noći u kojoj je Behlul nestao, Elif pomisli da je vara s nekom od svojih bivših ljubavnica i vraća mu prsten. Pripitoga Behlula od raskida zaruka više zanima kako će Bihter priopćiti ono što ni sam sebi nije mogao priznati. G. Adnan od Behlula zahtijeva da hitno ispravi pogrešku koju je počinio s Elif. Za to vrijeme Bihter se upušta u posredovanje.

Epizoda: 38/150 [Utorak, 12.06.2012.]
Gđa Firdevs odlučna je u namjeri da premosti sve zapreke u preuzimanju potpune vladavine u kući. Ovoga puta dokopa se vrlo moćnog aduta. Gđa Firdevs planira upotrijebiti taj adut kako bi potpuno promijenila odnose u kući. Događaji koji se odvijaju iza zatvorenih vrata privlače i Pejkerinu pozornost. Pejker se počinje raspitivati o razlozima Bihterina pokoravanja Firdevs, što samo pojača Bihterin nemir. Bihter, zajedno s Behlulovim tajnim utočištem, otkriva i njegovo sasvim drukčije lice.

Epizoda: 39/150 [Srijeda, 13.06.2012.]
Behlulova i Bihterina strast razbuktavaju zabranjenu ljubav. Iskre te ljubavi počinju frcati unutar zidova vile Zijagil. Behlul pozove Bihter u atelje, ali se s Adnanovim dolaskom prepadne i teško skrije istinu. Gđa Firdevs ne gubi vrijeme i odigra veliki adut protiv gđe Deniz. S promjenom poretka u kući stvaraju se i sasvim novi tabori. Gđa Deniz nađe se usred hladnoga rata i na pragu je da donese važne odluke. G. Adnan zbog Nihatova projekta, koji je prihvaćen na ministarstvu, s njime putuje u Ankaru. Nihatov otac Hilmi ondje je zbog istoga natječaja.

Epizoda: 40/150 [Četvrtak, 14.06.2012.]
Hilmi Zijagile doživljava kao konkurenciju pa nikako ne može podnijeti poraz. Behlul shvaća da se u Adnanovu odsustvu neće moći držati podalje od Bihter pa pokušava pobjeći od samoga sebe. Ipak se ni Bihter ni Behlul ne mogu suprotstaviti svojim osjećajima. Strast razbuktava ljubav.

Epizoda: 41/150 [Petak, 15.06.2012.]
Privlačnost između Bihter i Behlula koja ne poznaje granice postaje sve opasnija i opasnija. U trenutku kada Behlula i Bihter privuče strast zatiče ih mademoiselle. Bihter počinje raditi na otklanjanju te prijetnje.


Prikazane epizode:
Epizoda: 36/150 [Petak, 08.06.2012.]
Adnan je već umoran od posredovanja između gđe Firdevs i Bihter. Od Nihata doznaje šokantnu istinu o Firdevs pa se njegov nemir pojača. Firdevs želi utvrditi svoj položaj u kući pa ovoga puta počinje plesti mreže i protiv Adnana. Na svakome koraku dobit će sve što poželi.

Epizoda: 35/150 [Četvrtak, 07.06.2012.]
Bihter se upušta u veliki sukob s majkom, ali se, kad Firdevs odluči objaviti sve što zna, nađe stjerana u kut i povlači se. Firdevs shvaća da će biti izbačena iz kuće pa odluči iskoristiti adute koje drži u ruci i objaviti sve što zna. Bihter je stjerana u kut pa se pokorava Firdevs. Od toga trenutka svi su konci u Firdevsinim rukama. Bihter krivi Behlula za svoj poraz u sukobu s majkom pa napetost među njima raste. Nihal i dalje predbacuje Beširu za događaje koje je izazvao na proslavi zaruka.

Epizoda: 34/150 [Srijeda, 06.06.2012.]
Adnan se pita koji je pravi razlog suza njegove kćeri, a kada dozna istinu, pada u šok. Činjenica da Nihal ima dečka, pobuđuje i Beširove osjećaje prema Nihal. Bešir to ne može podnijeti pa na proslavi zaruka izgubi glavu i izazove skandal koji će narasti do neočekivanih razmjera. Gđa Firdevs i iz toga događaja izvlači korist i ovoga puta puni Nihalinu glavu Beširom. S druge strane, počinje sipati otrov u sasvim novome smjeru i poziva Bihter da se suoči s istinom. Bihter smatra da je njezina majka počela predstavljati veliku opasnost za cijelo kućanstvo pa odlučuje iskoristiti Adnana da joj se osveti.

Epizoda: 33/150 [Utorak, 05.06.2012.]
Bihter smatra da je njezina majka počela predstavljati veliku opasnost za cijelo kućanstvo pa odlučuje iskoristiti Adnana da joj se osveti. Firdevs shvaća da više nema što izgubiti pa odlučuje Adnanu reći sve što zna. Adnan postaje sumnjičav zbog Nihalinih suza u noći Behlulovih zaruka.

Epizoda: 32/150 [Ponedjeljak, 04.06.2012.]
Bihter i Behlul pokušavaju pobjeći od zabranjenoga pa se u tihom sporazumu trude izbjegavati jedno drugo. No u noći zaruka Behlul ne uspijeva skriti osjećaje. Nakon razmjene prstenja g. Adnan suočit će se s jednom istinom.

Epizoda: 31/150 [Petak, 01.06.2012.]
Dok se Behlul zaručuje s Elif, i on i Bihter pokušavaju pobjeći od zabranjene ljubavi. Bihter i Behlul učine prvi korak prema zabranjenome. Nakon toga više ništa neće biti kao prije. Firdevsine budne oči odmah primjećuju promjene na Bihter i Behlulu. Firdevs kreće za svojim njuhom i uzrokuje nove napetosti u kući. Bihter se što prije želi osloboditi suprotstavljenih osjećaja s kojima živi i donosi nove odluke kojima će se udaljiti od Behlula. U svoj plan uvlači i Adnana i počinje ga provoditi. Odlučuje što prije održati proslavu Behlulovih i Elifinih zaruka. Proslava će biti puna iznenađenja i za Nihal. Nihal, pokušavajući umanjiti tugu zbog Behlulovih zaruka, na večeru poziva i svoga dečka.

Epizoda: 30/150 [Četvrtak, 31.05.2012.]
Firdevs elektricitet između Behlula i Bihter rabi kao sredstvo ucjene i iz nastale situacije izvlači veliku korist. Behlul se kaje što je napao Bihter pa pokušava pronaći različite načine da joj se ispriča. Bihter je pak našla utočište u Adnanovoj ljubavi ne bi li se udaljila od Behlula.

Epizoda: 29/150 [Srijeda, 30.05.2012.]
Elif u Bihter počinje vidjeti prijetnju i poduzima mjere na svoj način. Ta situacija i u taboru Hilmijevih pokreće neočekivani razvoj događaja. Behlul događajima pristupa s druge strane, suočava se s Bihter i pokušava otkriti njezine namjere. Bihter je u trenutku, kojem svjedoči i gđa Firdevs, stjerana u kut i nađe se u neprilici. Bihterina ranjivost najviše koristi gđi Firdevs.

Epizoda: 28/150 [Utorak, 29.05.2012.]
Behlul poduzima prvi korak, na putu bez povratka u zabranjeno, prema Bihter. Bihter sumnja na vezu Behlulove zaručnice Elif i g. Hilmija. Da bi se u to uvjerila, organizira susret i vlastitim očima potvrdi svoje sumnje.

Epizoda: 27/150 [Ponedjeljak, 28.05.2012.]
Deniz kojega je Nihal upoznala na Uludagu, želi ponovni susret. Nihal se potajno raduje što se Behlul tomu protivi pa Denizu daje šansu. Koliko god Bihter nijekala elektricitet između sebe i Behlula, prema Elif je otresita.

Epizoda: 26/150 [Petak, 25.05.2012.]
Behlulova poigravanja osjećajima u kojima iskorištava Elif natjeraju Bihter da se suoči sa svojim strastima. Kad se obitelj Zijagil vrati s odmora u Parizu, na kojem su bili s gđom Firdevs, zatiču Elif koja se uselila u kuću.

Epizoda: 25/150 [Petak, 25.05.2012.]
U početku miran odmor nastavlja se s Behlulovim iznenađenjem. Bihter je u neočekivanome trenutku stjerana u kut i prvi put povlači pogrešan potez u vezi s Behlulom.

Epizoda: 24/150 [Četvrtak, 24.05.2012.]
Behlulova i Elifina odluka da se vjenčaju iznenađenje je za cijelu obitelj. Dok Bihter skriva svoje prave osjećaje izazvane najnovijim događajima, Nihal ne može podnijeti novonastalu situaciju i svojom reakcijom uznemiri cijelu kuću. Taj događaj pokreće nadmetanje između Firdevs i Bihter. Bihter krivi Firdevs za Nihalino razočaranje. Firdevs će pak istine koje nitko drugi ne primjećuje prvi put otvoreno sasuti Bihter u lice. Iako Bihter to niječe, srce je vuče prema zabranjenome. Prva postaja odmora na koji su Adnan i Bihter poveli i djecu jest planina Uludag. I Nihal i Bihter zadovoljne su što su daleko od Behlula.

Epizoda: 23/150 [Srijeda, 23.05.2012.]
Adnan organizira elegantni vikend-odmor u Londonu. Udaljenost ne može razdvojiti Bihter i Behlula. U Bihterinu odsustvu Firdevs planira još više zbližiti Nihal i Behlula pa polako usmjerava Nihal prema njemu. Nihal, iako to ne želi priznati, uživa u Firdevsinu planu.

Epizoda: 22/150 [Utorak, 22.05.2012.]
Behlul ni sam sebi ne može priznati osjećaje koje gaji za Bihter. Pokušava doznati što Bihter osjeća, ali Bihter ne prihvaća njegovu igru. Bihter ulazi u Behlulovu sobu da bi s njime razgovarala o Nihal. Nihal je ondje zatekne pa se Bihter nađe u neprilici. Nakon tih događaja napetost između Bihter i Nihal još se više poveća. Behlul i Bihter trude se izbjegavati jedno drugo, ali se ipak susreću.

Epizoda: 21/150 [Ponedjeljak, 21.05.2012.]
Gđa Firdevs primijetila je elektricitet između Bihter i Behlula pa se upustila u spašavanje Bihterina braka na svoj način, pokušavajući spojiti Behlula i Nihal. Ohrabruje Nihal u njezinim osjećajima prema Behlulu. Opasne igre gđe Firdevs dovest će Bihter do suočavanja s vlastitim osjećajima. Bihter odlučuje spriječiti Behlulovo i Nihalino zbližavanje.

Epizoda: 20/150 [Petak, 18.05.2012.]
Firdevs primjećuje elektricitet između Bihter i Behlula pa na svoj način pokušava spasiti Bihterin brak – pokušava spojiti Behlula i Nihal. Zbog Firdevsinih opasnih igara Bihter se suočava sa svojim pravim osjećajima. Nakon proživljenih neugodnosti Bihter i Behlul pokušavaju se držati podalje jedno od drugoga. Bihter se posvećuje dobrotvornom radu udruga, a Behlul se koncentrira na svoja „predavanja“. Džemile svojski zabrlja u pokušaju da potajice ispravi nesretnu novogodišnju nezgodu. Problem sve više raste.

Epizoda: 19/150 [Četvrtak, 17.05.2012.]
Nihal je uznemirena zbog napetosti koja se odvija iza zatvorenih vrata pa se obraća Bihter da bi dobila odgovore na pitanja koja joj se vrte po glavi. Bihter iskoristi tu priliku. Pejkerina priznanja o strastvenoj ljubavi koju je nekoć proživjela s Behlulom bude Bihterine potisnute osjećaje. Uspomene koje pripadaju prošlosti počinju bacati sjenu i na odnos dviju sestara. Zbog proživljenih neugodnosti Bihter i Behlul na farmi pokušavaju izbjeći jedno drugo, ali ne uspijevaju.

Epizoda: 18/150 [Srijeda, 16.05.2012.]
Pejkerina priznanja o strastvenoj ljubavi koju je nekoć proživjela s Behlulom bude Bihterine potisnute osjećaje. Koliko god se trudili izbjegavati jedno drugo, Bihter i Behlul se na farmi ne uspijevaju zaobići. Adnan misli da je Behlulova poruka napisana njegovoj ženi i osjeća se kao da mu je netko zabio nož u leđa. Taj nesporazum koji će ostaviti trag na Adnanovu i Bihterinu braku, uzrokovat će i napetost između Behlula i Bihter. Čak i ako zaniječu pred Adnanom, i sami znaju da u dubini duše nisu nevini.

Epizoda: 17/150 [Utorak, 15.05.2012.]
Pejker zamoli Bihter da joj pomogne u uređenju nove kuće u kojoj će živjeti s Nihatom. Bihter među Pejkerinim osobnim stvarima pronalazi ljubavne poruke koje joj je pisao Behlul. Te uspomene, koje pripadaju prošlosti, predstavljat će veliku opasnost za Bihterin brak.

Epizoda: 16/150 [Ponedjeljak, 14.05.2012.]
Zbog skandala koje je izazvala gđa Firdevs pada u Adnanovim očima. Bihter to primjećuje pa odluči potražiti novi smještaj za svoju majku. Na večeri u povodu proslave Nihalina uspješnoga recitala, gđa Firdevs izaziva oluju koja uzrokuje Pejkerin preuranjeni porođaj. Napetost se nastavlja i u bolnici, ali je vijest o rođenju pretvara u radost. Za to vrijeme Nihal, ljuta zato što je Firdevs zasjenila njezin uspjeh, stvara tabor protiv nje. Gđa Firdevs je zbog svojih postupaka pala u Adnanovim očima. Bihter je to primijetila i odlučila joj pronaći novi smještaj. Džemile je razočarana što nije mogla doći na recital, a Bešir za to krivi Nihal. Nihal shvaća da je kriva pa počinje tražiti način da se iskupi.

Epizoda: 15/150 [Petak, 11.05.2012.]
Bihter osjeća da se Adnan udaljava od nje pa u panici odluči staviti sve na kocku. Adnan koji se odjednom našao izvan vlastite spavaće sobe zbunjen je. Ako Bihter i pokuša u djelo provesti taktike gđe Firdevs, ovoga puta Adnanovo srce, koje ne uspijeva shvatiti sve što se dogodilo, neće lako pridobiti. S druge strane, tajne iz prizemlja polako izlaze na vidjelo. Bešir je svjestan da ga žele oženiti s Džemile pa mu kuhinja postaje tijesna. Bihter i dalje planira kako otopiti led između nje i Adnana, ali osjeća kako se Adnan sve više udaljava od nje pa je hvata panika. Stavivši sve na kocku, Bihter se pod okriljem noći skriva u sigurnu luku.

Epizoda: 14/150 [Četvrtak, 10.05.2012.]
Adnan (Selçuk Yöntem) čuje da Firdevs (Nebahat Çehre) savjetuje kćerki da je dijete njeno životno osiguranje. Također on čuje da Bihter (Beren Saat) razmišlja o tome kako bi pobacila. Savjetuje je da dobro razmisli. Behlul (K1vanç Tatl1tu) započinje rasipati stričevo nasljedstvo. Bihter poludi kada čuje svađu u kuhinji i otpušta Sulejmana (Rana Cabbar) i njegovu obitelj. Adnan je ogorčen, jer je to napravila bez da s njim posavjetovala. Sulejman i njegova obitelj ipak ostaju. Bihter je ljuta, jer je njen suprug stao na stranu posluge, a ne na njenu. Bihter odlazi pobaciti. Kada za to sazna Adnan, ljut je i ogorčen.

Epizoda: 13/150 [Srijeda, 09.05.2012.]
Bihter (Beren Saat) je pomalo zbunjena i zabrinuta, jer joj je mama rekla da se nekako previše zbližila s Behlulom (K1vanç Tatl1tu). Bihter i Pejker naprave aukciju stvari i majčine kuće. Bihter saznaje da je trudna. Nema namjeru zadržati dijete, a Firdevs ju uvjerava da je to ključ do sigurne budućnosti.

Epizoda: 12/150 [Utorak, 08.05.2012.]
Firdevs (Nebahat Çehre) se lijepo smjestila u svom novom domu u koji joj njena prijateljica Sevil (Gülizar Irmak) dovodi i istjerivača duhova. Njena pomoćnica Katja (Ufuk Kaplan) ne nalazi baš zajednički jezik s Adnanovom poslugom.

Epizoda: 11/150 [Ponedjeljak, 07.05.2012.]
U Ankari Nihal na trenutak poželi da su otac i Deniz par. Bihter ostaje kod kuće kuće gdje priprema sobu za majku i vodi brigu o bolesnom Behlulu (K1vanç Tatl1tu). Nihatova majka zaprijeti Hilmiju (Recep Aktug) s razvodom ako se on i dalje neće pomiriti sa svojim sinom. Firdevs ostavlja svog ljubavnika.

Epizoda: 10/150 [Petak, 04.05.2012.]
Bihter odlazi u posjetu majčinom ljubavniku i saznaje detalje njihovog odnosa. Adnan i obitelj posjećuja njegova sestra koja ga savjetuje da ne kupuje Firedvsinu kuću od Hilmija. Jako potresena Pejker saznaje da je Hilmi (Recep Aktug) kupio kuću. Firdevsino zdravstveno stanje se poboljšava.

Epizoda: 9/150 [Četvrtak, 03.05.2012.]
Pejker (Nur Aysan) kaže Bihter (Beren Saat) da je njihova majka doživjela tešku nesreću i da je zbog toga završila na intenzivnoj njezi. Nihal (Hazal Kaya) se začudi kada vidi da Bihter nije previše uzmeirena zbog majčine nesreće. Pejker sumnja da je majka pokušala počiniti samoubojstvo kako bi se osvetila Hilmiju.

Epizoda: 8/150 [Srijeda, 02.05.2012.]
Bihter (Beren Saat) poziva Firdevs i zabrani joj da traži novac od njenog supruga Adnana. Firdevs posjeti Himlija (Recep Aktug) i priznaje poraz. Njena kuća je sada Himlijeva i ona se mora iseliti. Od velike tuge konzumira previše alkohola i doživi prometnu nesreću.

Epizoda: 7/150 [Utorak, 01.05.2012.]
Nihal (Hazal Kaya) je ljuta, jer se Bihter (Beren Saat) bez ikakvog pitanja uhvatila preuređenja kuće. Firdevs (Nebahat Çehre) saznaje da Himli (Recep Aktug) kupuje sve njene dugove, te da će uskoro biti dužna samo njemu. Nihat (0lker K1zmaz) upozori Adnana da će ga Firdevs pitati za novac.

Epizoda: 6/150 [Ponedjeljak, 30.04.2012.]
Nihal je s prijateljima otišla van, a njen otac i ostali članovi obitelji ne znaju ništa o tome. Behlul je jedini saznao za njen izlazak, no ona ga uspijeva nagovoriti da je ne izda. Bihter kaže djeci kako im je pripremila iznenađenje.

Epizoda: 5/150 [Petak, 27.04.2012.]
Kada Bihter (Beren Saat) shvati kako je Nihal (Hazal Kaya) tužna zbog Behlulovog odlaska, odlazi Adnanu (Selçuk Yöntem) i zatraži od njega da pozove Behlula (K1vanç Tatl1tu) natrag u kuću. Adnan ne želi da se Behlul vrati, no ipak se odlučuje na svojevrstan kompromis.

Epizoda: 4/150 [Četvrtak, 26.04.2012.]
Nihal (Hazal Kaya) čuje kako Bihter (Beren Saat) sestri na telefonu objašnjava da se riješila Behlula. Nihat (0lker K1zmaz) se zaposli u Adnanovoj tvrtki. Adnan i Bihter odlaze na medeni mjesec. Nihal je tužna, jer će ona uskoro navršiti osamnaesti rođendan, a proslava će proći bez njenog oca.

Epizoda: 3/150 [Srijeda, 25.04.2012.]
Behlul (K1vanç Tatl1tu) posjećuje Hilmija, jer želi saznati istinu. Behlul mu obeća kako će upozoriti strica na Firdevsinu obitelj. Behlul upozorava Firdevs da ga zanima sve što se tiče njegove obitelji. Firdevs mu prijeti te kaže kako će Adnan udaljiti svakog tko povrijedi Bihter, pa makar i to bio sam Behlul. Adnan odluči zaposliti Nihata umjesto Behluha. Behlul kaže Adnanu kako je Firdevs prodala kćerku za milijun lira. Behlul (K1vanç Tatl1tu) kaže Adnanu (Selçuk Yöntem) da je posjetio Hilmija i da ga je on upozorio na Firdevs (Nebahat Çehre)i njezine kćeri. Adnan je ljut, jer je Behlul razgovaro s Hilmijem te mu kaže da se mora odseliti.

Epizoda: 2/150 [Utorak, 24.04.2012.]
Nihatov otac upadne na vjenčanje te pred svima prozove Firdevs (Nebahat Çehre). Kaže Adnanu (Selçuk Yöntem) da će i njega opljačkati. Svi se šokiraju kada on kaže kako je Firdevs svoju kćerku Pejker (Nur Aysan) prodala za ček s pozamašnom svotom novca. S obzirom da su na ceremoniji prisutni svi novinari nastane velik skandal. Behlul (K1vanç Tatl1tu) izvodi Hilmi (Recep Aktug) van, koji kaže Nihatu (Hazal Kaya) kako mu više nije otac. Pejker (Nur Aysan) je bijesna na majku, a Firdevs je uvjerena da je napravila sve u njenoj moći kako bi je zaštitila. Cijeli skandal je u novinama, što poprilično uzruja Firdeva.

Epizoda: 1/150 [Ponedjeljak, 23.04.2012.]
Šarmatni Behlul (K1vanç Tatl1tu) se vratio iz Pariza u kuću svog strica Adnana (Selçuk Yöntem). Svi su oduševljeni s njegovim povratkom, Bulent (Batuhan Karacakaya), dadilja Deniz (Zerrin Tekindor) te glava obitelj Adnan. No, jedino Adnanova kćerka Nihal (0lker K1zmaz) nije pala na Behlulov šarm te ju nije oduševio povratak prevrtljivog Behlula. U kući opake Firdevs (Nebahat Çehre), njena kćerka Peyker se sprema za vjenčanje s Nihatom.


First tab is active by default:

$('#example').tabs();
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NAJNOVIJE vijesti

Odsada najnovije filmske i televizijske vijesti pratite na Metox blogu, klikni OVDJE


IZGUBLJENA ČAST

Članak o prvoj sezoni
Epizode prve sezone

Članak o drugoj sezoni