Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR se od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NaslovnicaNajnovije vijestiMišljenjaRecenzijeArhiva vijestiKino preporukeSerijeEpizode serijaImaš pitanje za nas?

Sestra Hawthorne, 1.sezona (epizode)

Članak o seriji: Sestra Hawthorne, 1.sezona (Hawthorne) Emitiranje: na Novoj TV - subotom u 11:30h
U idućim epizodama:
Epizoda: 6/10 [Subota, 16.06.2012.]
Ravnatelj bolnice John Morrissey prihvaća dodatne pacijente nakon zatvaranja hitne službe u drugoj bolnici pa se Christina muči s viškom posla. Camille dovodi prijatelja iz škole koji se žali na bol u prsima. Kada 16-godišnjemu Ryanu Schillingu zataji srce, i Christina i Tom posumnjaju na predoziranje drogom. Dok ga ona i Tom stabiliziraju, Christina se boji da je i Camille nešto uzela.

Epizoda: 7/10 [Subota, 16.06.2012.]
Upravo kad se spremila za odavno zasluženu slobodnu večer, Christina se mora vratiti na posao jer se njezina zamjena razboljela. Spremna na 24-satni radni dan, posvećuje se Crystal Raymond, 20-godišnjakinji u visokoj trudnoći iz Zapadne Virginije. Christina osjeća da se nešto sprema kad se pojave Aaron i Gretchen Brier koji tvrde da su već platili za posvojenje djeteta kad se ono rodi.


Prikazane epizode:
Epizoda: 1/10 [Subota, 26.05.2012.]
U bolnici Richmond Trinity šefica osoblja Christina Hawthorne (Jada Pinkett Smith) nastoji sve držati u najboljem redu kako bi pacijenitma omogućila najbolje liječenje.U privatnom životu Christina je nedavno ostala bez supruga koji je preminuo te je majka tinejdžerke Camille (Hanna Hodson). Uz sve to Christina se mora baviti bolničkom birokracijom, doktorima i apatičnim kolegama koji se nalaze u sustavu koji je zaboravio da je tu kako bi pomogao ljudima. Christina je ponosna što se uvijek brine za svoje pacijente te im omogućava da ne padnu u ruke stroge bolničke birokracije.

Epizoda: 2/10 [Subota, 02.06.2012.]
Nakon napete situacije sa psihotičnim muškarcem, glavna medicinska sestra bolnice Richmond Trinity posvećuje se rastrojenom pacijentu hitne službe, Fredu Bernardu. Iako je njegova supruga Lindsay na putu prema bolnici, Christina pristaje glumiti kada bunovni Fred ustvrdi da je ona njegova supruga.

Epizoda: 3/10 [Subota, 02.06.2012.]
Christina zatvara Camille u svoj ured sa zadaćom iz engleskoga te pokušava pronaći slobodan krevet za gđu Ramos, ženu na samrti čiji sin Eddie nije u stanju ugasiti aparate koji je održavaju na životu. Christina moli Toma da joj da više vremena da na odjelu intenzivne njege pronađe krevet, a cijela se hitna angažira nakon dolaska Mary Beth i njezine novorođene kćeri Eve. Iako Mary tvrdi da djevojčicu nije ostavljala samu, provodi se niz pretraga kako bi se ustanovilo zašto Eve ima napade.

Epizoda: 4/10 [Subota, 09.06.2012.]
Uobičajen je dan u bolnici Richmond Trinity kada stiže žrtva prometne nesreće Ji Sun Kim s mogućom ozljedom kralježnice. Dok se osoblje brine o Ji Sun, Christina primjećuje da je s njom u autu bio i njezin 10-ogodišnji sin Sang. Dok Christina pokušava ustanoviti što se dogodilo, prestrašeni Sang priznaje da je on uzrokovao nesreću u kojoj mu je majka gotovo poginula.

Epizoda: 5/10 [Subota, 09.06.2012.]
Isabel počinje prenositi poruke u laboratoriju, a Amy Johnson, 16-godišnjakinji s kroničnim srčanim tegobama, dijagnosticirana je arteriovenska malformacija, rijetka bolest mozga koja zahtijeva hitnu operaciju.


First tab is active by default:

$('#example').tabs();
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NAJNOVIJE vijesti

Odsada najnovije filmske i televizijske vijesti pratite na Metox blogu, klikni OVDJE


IZGUBLJENA ČAST

Članak o prvoj sezoni
Epizode prve sezone

Članak o drugoj sezoni