Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR se od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NaslovnicaNajnovije vijestiMišljenjaRecenzijeArhiva vijestiKino preporukeSerijeEpizode serijaImaš pitanje za nas?

Novi klinci s Beverly Hillsa, 1.sezona (epizode)

Članak o seriji: "90210" ili "Novi klinci s Beverly Hillsa" na HTV-u 2 Emitiranje: na HTV2 - od ponedjeljka do petka u 18:35h
U idućim epizodama:
Epizoda: 1/24 [Ponedjeljak, 04.06.2012.]
Kelly Taylor, Brenda Walsh i "Peach Pit" su se vratili, a uz njih su i Rob Estes, Lori Loughlin i nova generacija.
Harry Wilson (Rob Estes), novi ravnatelj srednje škole West Beverly Hills, vraća se iz Kansasa na Beverly Hills, u dom u kojem je proveo djetinjstvo, sa suprugom Debbie (Lori Loughlin), kćeri Annie (Shenae Grimes) i posvojenim sinom Dixonom (Tristan Wilds) kako bi skrbio za svoju majku, bivšu televizijsku zvijezdu Tabithu Wilson (Jessica Walter). Prvoga dana u školi West Bev Annie i Dixon sretnu Ethana (Dustin Milligan), izvrsnog igrača lacrossea kojeg je upoznala prije nekoliko ljeta; Naomi (AnnaLynne McCord), razmaženu bogatašicu koja je usredotočena isključivo na proslavu svog šesnaestog rođendana; Silver (Jessica Stroup), nesputanu djevojku koja poslije iznese tračeve o Annie na svom blogu, te Navida (Michael Steger), urednika školskih novina Blaze News. Kad Naomi ne dovrši svoj zadatak, nastavnik engleskog Ryan Matthews (Ryan Eggold) i savjetnica Kelly Taylor (Jennie Garth u gostujućoj ulozi), iznesu problem Harryju, koji ubrzo shvaća da će biti nemoguće sačuvati tajne o svojoj prošlosti.

Epizoda: 2/24 [Utorak, 05.06.2012.]
Nakon 14 godina Brenda (Shannen Doherty) i Kelly (Jennie Garth) ponovno se susreću u kafiću Peach Pit kod Nata (Joe E. Tata u gostujućoj ulozi). Dixon (Tristan Wilds) impresionira svoje školske kolege kad im pomogne da izvedu psinu suparničkoj lacrosse ekipi. Annie se ne prijavi na vrijeme na audiciju za proljetni mjuzikl, ali iskrice počnu letjeti kada upozna glavnog glumca Tya (Adam Gregory), jednog od najpopularnijih učenika u kampusu. Ty impresionira Annie kada je svojim privatnim avionom odvede u San Francisco na večeru, no Annie svoje planove ne otkrije roditeljima. Silver postavi snimku na svoj blog u kojoj otkrije da je Ethan prevario Naomi.

Epizoda: 3/24 [Srijeda, 06.06.2012.]
Annieni i Dixonovi planovi za petak navečer grubo su stavljeni na čekanje kada saznaju da su Harry i Debbie namjeravali cijelu obitelj odvesti na kuglanje. Kad se Ethan, Navid i Silver pojave u kuglani, Harry i Debbie shvate da su izgubili nadzor nad obiteljskim izlaskom, no ipak potaknu djecu da se druže s prijateljima. Ty (Adam Gregory) se pojavi u kuglani, zbog čega Annie mora birati hoće li provesti vrijeme s njim ili Ethanom. Naomi provede razočaravajuću večer s ocem te u naletu bijesa uništi njegov dar. Dixon pronađe usnulu Silver u svome autu, zbog čega Kelly (Jennie Garth) suoči njihovu majku Jackie (Ann Gillespie, Beverly Hills, 90210 u gostujućoj ulozi) s posljedicama njezina ponašanja uzrokovana alkoholizmom.

Epizoda: 4/24 [Četvrtak, 07.06.2012.]
Harry otkrije da dramski redatelj škole West Beverly više ne može režirati školski mjuzikl, "Buđenje proljeća", uslijed čega Tabitha ponudi svoje usluge kao nova redateljica, što jako iznenadi Annie, Harryja i Debbie. Tabithin način rada s Adriannom (Jessica Lowndes u gostujućoj ulozi, "Greek") nije dobro prihvaćen, pa Kelly (Jennie Garth) uvjeri Brendu (Shannen Doherty) da preuzme režiju predstave kao gošća. Kelly i Brenda vode žestoku raspravu o Kellynom odnosu s Ryanom (Ryan Eggold) i kako taj odnos utječe na njezina sina. Dixon je zabrinut zbog financijske situacije u obitelji i razgovara s Natom (Joe E. Tata u gostujućoj ulozi, "Beverly Hills, 90210") u Peach Pitu o poslu. Naomi se suoči s očevom ljubavnicom i strahovito se iznenadi kada sazna u kojem smjeru ide brak njezinih roditelja. Annie je i dalje ljuta na Tya (Adam Gregory) te pristane izaći s Ethanom, no ishod je razočara.


First tab is active by default:

$('#example').tabs();
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NAJNOVIJE vijesti

Odsada najnovije filmske i televizijske vijesti pratite na Metox blogu, klikni OVDJE


IZGUBLJENA ČAST

Članak o prvoj sezoni
Epizode prve sezone

Članak o drugoj sezoni