Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR se od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NaslovnicaNajnovije vijestiMišljenjaRecenzijeArhiva vijestiKino preporukeSerijeEpizode serijaImaš pitanje za nas?

Nove serije u 2011.

Čini se da bi 2011. mogla biti izuzetno zanimljiva što se televizijskih serija tiče jer već na samom početku godine pojavili su se brojni piloti obećavajućih TV projekata čije vrijeme tek dolazi. Naravno, većinu na domaćim malim ekranima nećemo vidjeti još neko duže vrijeme, ali to ne znači da ne možemo baciti pogled na ono što se sprema jer internet je još uvijek broj 1 izvor zabave za sve one koji od TV programa traže nešto više od turskih, meksičkih, indijskih, talijanskih i sličnih sapunica.


Episodes - naziv je Showtimeove serije koja govori o uspješnom bračnom paru i njihovim nastojanjem da britansku hit seriju pretvore u američku hit seriju i pritom zadrže umjetnički integritet. Jedna od glavnih uloga pripala je poznatom "Joeyu" iz "Prijatelja"-Mattu LeBlancu.




Lights Out - Boksjoš nedodirnuta tema u serijskom pogledu. Priča nije vrelo originalnosti, ali djeluje obećavajuće. Naime, Patrick "Lights Out" Leary (Holt McCallany) je bivši prvak u teškoj kategoriji, otac troje djece i čovjek u teškoj financijskoj situaciji. Uspješan povratak u ring za njega bi značio bijeg od daleko nepopularnije alternative – utjerivanja dugova.




Bob's Burgers - Radnja ove animirane serije vrti se oko obitelji koja drži pečenjarnicu, a za glasove će se pobrinuti neki od trenutno najpoznatijih alternativnih komičara u Americi (Kristen Schall, Henry Jon Benjamin, Eugene Mirman itd.).

Being Human - Radi se o još jednoj seriji s britanskim korijenima, a ovog je puta riječ o prilično popularnom motivu koji nikako da izgubi zamah. Pokušajte kombinirati "Prijatelje", "Sumrak", "Mladog vukodlaka" i "Duha" i otprilike bi mogli pretpostaviti o kakvom se džumbusu radi. Naime, riječ je o dramskoj seriji koja prati (polu)živote dvadesetineštogodišnjaka koji se pokušavaju nositi sa svakodnevnim problemima iako su redom vampir, vukodlak i duh. I baš kao što možete pretpostaviti, ideja koja je toliko sumanuta da bi mogla biti savršena, u Britaniji traje već dvije sezone (treća je u pripremi), kritike su više nego odlične, a s oduševljenjem će ju vjerojatno prihvatiti i u mlade sablasti zaljubljena Amerika.




Autor: ITVR, 05.01.2011. 12:45


First tab is active by default:

$('#example').tabs();
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NAJNOVIJE vijesti

Odsada najnovije filmske i televizijske vijesti pratite na Metox blogu, klikni OVDJE


IZGUBLJENA ČAST

Članak o prvoj sezoni
Epizode prve sezone

Članak o drugoj sezoni