Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR se od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NaslovnicaNajnovije vijestiMišljenjaRecenzijeArhiva vijestiKino preporukeSerijeEpizode serijaImaš pitanje za nas?

Hawaii Five-0 (Hawaii Five-0)

Hawaii Five-0 moderna je inačica kultne serije o elitnoj policijskoj postrojbi, koju je osobno imenovala guvernerka otočja.

Hawaii Five-0


Glavni lik je detektiv, vojnik te bivši policajac, a tu je i djevojka koja je nedavno završila policijsku akademiju. Zajedno hvataju kriminalce po Havajima, skupa s guvernerkom koja ih nadzire, ali evo što kaže službena najava sa RTL-a...

"Hawaii Five-0" je kriminalistička dramska serija novog tisućljeća, koja prati uzbudljive akcije specijalnog policijskog odreda na Havajima u borbi protiv krijumčarenja ljudi, otmica i terorizma.

U drugom planu, kao pokretač serije te svojevrsna tampon zona, izviruju obiteljske vrednote - pa tako osveta zbog smrti oca, kojeg je iznimno cijenio i volio, Stevea McGarretta dovodi na otok, Danno se seli na Havaje kako bi bio u blizini svoje osmogodišnje kćeri, dok se Chin Ho vrlo zaštitnički postavlja prema svojoj rođakinji Kono.

"Hawaii Five-0" moderna je inačica kultne serije o elitnoj policijskoj postrojbi, koju je osobno imenovala guvernerka otočja, a misija ovog specijalnog odreda je iskorijeniti kriminal na prekrasnom tropskom otočju okupanom suncem i okruženom prekrasnim pješčanim plažama.


Jasno, loši dečki moraju biti kažnjeni, a pravda i zakon se moraju provoditi na dobrobit sviju, no vidljivo je da međuljudski odnosi postoje kao protuteža adrenalinski nabijenim akcijskim scenama u kojima su nitko ne suzdržava pokazati ultimativnu snagu. Doza zadirkivanja i svađe među članovima specijalnog odreda Five-0, koji se međusobno iznimno poštuju i koji će, ako je potrebno, u konačnici i žrtvovati svoj život kako bi spasili onaj svog partnera, je obavezna.

I upravo ta kemija između karizmatičnog i neumoljivog vođe tima Stevea McGarretta, u ulozi koja je kao stvorena za Alexa O'Loughlina, i Dannyja (Steve Caan) pokazat će se kao ključni odnos koji nosi čitavu seriju.

Steve Caan briljira u ulozi Dannyja, Alexovog sarkastičnog i simpatičnog partnera koji drži da su Havaji rupa na zemlji prekrivena ananasima, Daniel Dae Kim je, svojstveno sebi, briljantan u ulozi Chin Hoa, dok će Grace Park, kao novajlija s policijske akademije koja voli surfati, sigurno izmamiti uzdahe muškog dijela gledateljstva. Havaji svojim ljepotama - suncem i plažama pružaju čar i smjernice seriji, no, bez obzira na privlačnost otoka, scenaristi su se potrudili prikazati i drugačiju stranu ovog rajskog turističkog otočja.


EMITIRANJE:
> RTL televizija (ponedjeljkom, od 29.08.2011. do 14.11.2011.) - prikazana cijela prva sezona (24 epizode)
* RTL televizija (ponedjeljkom, od 07.03.2011. do 18.04.2011.) - prikazano prvih 9 epizoda 1. sezone


Autor: L.Đ., 15.02.2011. 20:06
Foto: pariscine.com, prx.org
Posljednja izmjena: 10.12.2011. 13:09


First tab is active by default:

$('#example').tabs();
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NAJNOVIJE vijesti

Odsada najnovije filmske i televizijske vijesti pratite na Metox blogu, klikni OVDJE


IZGUBLJENA ČAST

Članak o prvoj sezoni
Epizode prve sezone

Članak o drugoj sezoni