Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR se od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NaslovnicaNajnovije vijestiMišljenjaRecenzijeArhiva vijestiKino preporukeSerijeEpizode serijaImaš pitanje za nas?

HTV odustao od Oscara, prikazat će samo snimku

Tko će 27. veljače otići iz Kodak Theatra sa Oscarom ili Oscarima – televizijski gledatelji u Lijepoj našoj doznat će to tek 1. ožujka kada će HTV prikazati snimku ovogodišnje dodjele. Ove godine HTV, dodijelu filmske nagrade Oscar, neće prikazivati uživo.



S državne televizije poručuju da je otkupljena samo snimka koja će se prikazati spomenutog datuma. Službeno je objašnjenje da je ionako skraćena verzija, odnosno snimka dodjele Oscara, gledanija nego izravni prijenos.

Neslužbeno je pak posrijedi – kriza. A točno je, može se reći, i jedno i drugo objašnjenje. Daleko od toga da ne postoje ljubitelji Oscara koji ne navijaju budilice i dan poslije komentiraju dobitnike, gubitnike i oprave svih nazočnih... Uostalom, na internetskim forumima već se mjesecima vodi rasprava o nominacijama, a poslije toga vodit će se i o pobjednicima.



Ove godine opisana šušura na domaćem TV ekranu jednostavno nema pa su bez posla ostali i komentatori glasovite filmske nagrade... Nagrade za koju se i hollywoodska A lista priprema mjesecima, čijim crvenim tepihom u minuti prošeću milijuni koji blješte na filmskim zvijezdama, za koju se biraju toalete, ali i koju na TV ekranima gledaju stotine milijuna ljudi diljem svijeta.


Opširnije o dodjeli Oscara i nominacijama pogledajte ovdje.


Autor: J.B.,18.02.2011. 13:39


First tab is active by default:

$('#example').tabs();
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NAJNOVIJE vijesti

Odsada najnovije filmske i televizijske vijesti pratite na Metox blogu, klikni OVDJE


IZGUBLJENA ČAST

Članak o prvoj sezoni
Epizode prve sezone

Članak o drugoj sezoni