Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR se od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NaslovnicaNajnovije vijestiMišljenjaRecenzijeArhiva vijestiKino preporukeSerijeEpizode serijaImaš pitanje za nas?

Noviteti na Doma TV-u

Možete zaključiti iz naslova da nam mladi kanal Doma TV priprema neke novitete i osvježenja u svom programu.


UKLETA MARIJANA

U terminu 17:25 sati od ponedjeljka do petka serija Ukleta Marijana (Marijana de la Noche) zamjenit će Kameleone koji će se emitirati ujutro oko 11:00 sati.

Ukleta Marijana - serija koju smo imali priliku pratiti na malim ekranima nakon nekoliko godine ponovno u programu. Serija je zadivila mnoge pa i one koji nisu zaljubljenici u ovaj žanr (telenovela)...




Kratki sadržaj:
Malim rudarskim selom kruže glasine o ukletoj Mariani Montenegro (Alejandra Barros), budući da svi muškarci koji se zaljube u nju kad tad smrtno stradaju. Mariana je romantična djevojka koja sanjari. Ostala je bez majke i živi s ocem Atiliom (Cesar Evora). Atilio je moćni vlasnik rudnika. Opaka je karaktera kad mu se netko opire. Mariana mu nije prava kći i njegova ljubav prema njoj nadilazi očinsku.

Atilio ima dvije sestre. Isabel (Alma Muriel) je starija, dobra je i mila, a Marianu je odgojila kao svoju kćer. Marcia (Angelica Rivera) je mlađa, drska, tašta i stroga prema rudarima. Srce joj je hladno i nikada nije upoznala ljubav sve dok se u selu ne pojavi Ignacio Lugo (Jorge Salinas), mlad i privlačan novinar koji je u selo došao pod lažnim imenom u potrazi za svojim korijenima.

Kad upozna Marianu, Ignacio shvati da nikada neće moći voljeti drugu, a i Mariana se njemu preda svom dušom i tijelom. No Marcia se strastveno zaljubi u Ignacija i njezina ljubomora bukne kad otkrije da su se Ignacio i Mariana tajno vjenčali. Bijesna i očajna Marcia kaže bratu za taj brak i Atilio odlučno želi ubiti Ignacija ne znajući da osuđuje na smrt vlastita sina, plod njegove veze s Lucrecijom, vlasnicom seoskog restorana.

Pa ipak, sudbina spasi Ignacia kada se dogodi nesreća u rudniku, a Atilio biva ozlijeđen. Mariana sazna da Atilio nije njezin otac i užasne se kad sazna da je zaljubljen u nju. Očajna i vjerujući da je doista ukleta, Mariana bježi iz sela noseći Ignaciovo dijete. Marcia se uda za muškarca kojeg ne voli i ostane trudna s njim, ali nakon pobačaja, odluči zavesti Ignacija i uzeti Marianino dijete kojim bi prisilila Ignacija da se vjenča s njom.

Marianina priča je tužna i strastvena, složena i nepredvidljiva drama spletki i mračnih tajna koje vladaju malim selom punim nezaboravnih likova, praznovjerja, glasina i legenda. Baš poput legende o ljepotici koja uvijek nosi crninu, jer je nad njom strašno prokletstvo.





ROBINSON CRUSOE

Od 08.03. na Doma TV-u kreće serija u vrhunskoj produkciji ekranizacije jedne od najpopularnijih knjiga na svijetu - Robinson Crusoe.

Serija od 13 epizoda već je prikazana na matičnoj televiziji Novoj TV, ali Robinsonovi problemi ponovno će pokušati gledatelje prikovati za naslonjače.





Kratki sadržaj:
Robinson odluči otići na putovanje u Novi svijet kako bi pronašao blago i spasio svoj obiteljski posao od dugova. Da zaštiti budućnost svoje mlade obitelji i prelijepe žene Susannah, mladi Crusoe ih ostavlja pod budnim okom obiteljskog prijatelja i dobročinitelja Jeremiaha Blackthorna. U cijelu priču se tada uplete sudbina te Crusoe doživi brodolom i nađe se zarobljen na otoku koji nije ucrtan ni na jednoj zemljopisnoj karti. Oslanjajući se na svoju inteligenciju, Crusoe uspijeva preživjeti u neciviliziranim uvjetima te tamo stekne i novog prijatelja Petka – domoroca koji ga je spasio iz nemilosrdnih kandži kanibala. Robinson će tijekom svog boravka na otoku otkriti nevjerojatne stvari te doživjeti razne nezgode i avanture poput dolaska lovaca na blago, napad kanibala i egzotičnih ljepotica. Unatoč tome što je razdvojen od svoje obitelji i života koji je ranije poznavao, Robinsonova želja da se vrati svojoj supruzi i obitelji je iz dana u dan sve veća. U međuvremenu u Londonu, namjere zaštitnika njegove obitelji Blackthorna čini se ipak nisu bile tako časne kako je Crusoe mislio. Blackthorn se ujedinio sa Samuelom Tuffleyjem te na sve načine pokušava uništiti Crusoeovu obitelj i stečevinu. Pod pritiskom da zauzme strane, Susannah, uvjerena u činjenicu kako joj je voljeni suprug živ, biva protjerana, dok su djeca nasilno razdvojena od nje. Kada se Blackthorn uvjeri da je Crusoe još uvijek živ, kreće u lov kako bi dovršio ono što je započeo – uništenje obitelji Crusoe. Bez ikakve nade za napuštanjem otoka, Crusoe svim silama nastoji ostvariti svoj cilj, a taj je vratiti se kući svojoj ljubljenoj supruzi i vratiti čast svojem imenu.



Autor: J.B.,24.02.2011. 21:14
Izvor podataka/Slike: Moja TV


First tab is active by default:

$('#example').tabs();
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NAJNOVIJE vijesti

Odsada najnovije filmske i televizijske vijesti pratite na Metox blogu, klikni OVDJE


IZGUBLJENA ČAST

Članak o prvoj sezoni
Epizode prve sezone

Članak o drugoj sezoni