Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR se od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NaslovnicaNajnovije vijestiMišljenjaRecenzijeArhiva vijestiKino preporukeSerijeEpizode serijaImaš pitanje za nas?

Počinje kulinarska groznica! MasterChef od 21.ožujka na Novoj TV!

Sve moguće kulinarske zamisli, imat ćete prilike vidjeti na svjetski popularnom showu MasterChef, koji na Novoj TV s emitiranjem kreće 21.ožujka.



Apsolutno svi, bez obzira na godine, posao, obrazovanje i slične stvari moći će pokazati kulinarske vještine u ovom showu gdje se ponajprije traži strast i kreativnost da se od običnog spremanja hrane napravi pravo malo umijeće koje će ljudi sa zadovoljstvom kušati. Sve će to natjecatelji raditi pod budnim okom žirija, koji će biti sastavljen od najboljih gastronomskih stručnjaka i znalaca.

Show je započeo u Australiji, gdje je uskoro proglašen i televizijskim fenomenom s obzirom na to da je inspirirao milijune obitelji u „Land Down Under“ da se počnu baviti kuhanjem ili da dodatno usavrše već postojeće znanje. Tako je primjerice, finale sezone 2009. uz male ekrane prikovalo 4 milijuna Australaca, a motiviralo i mnoštvo njih da se i sami okušaju postati kuhari sljedeće sezone. S obzirom na uspjeh koji je postigao, ovaj je show krenuo u prikazivanje diljem svijeta. SAD, Velika Britanija, Njemačka, Švedska, Nizozemska, Belgija, Izrael samo su neke od zemalja u kojima se MasterChef prikazuje i bilježi rekordnu gledanost. U kolijevci Masterchefa, Australiji, otišli su i korak dalje, tako da je show doživio svoje celebrity, ali i junior izdanje.

Mali finalisti ostvarili su mnogo više nego što mnogi njihovi odrasli kolege mogu i zamisliti, s obzirom da su dobili pohvale da je hrana koju su spremali na razini ponude vrhunskih restorana. Ipak, pravi uspjeh postigla je pobjednica prvog originalnog australskog Masterchefa, Julie Goodwin. Julie, koja je do trijumfa u showu radila kao IT menadžerica, nakon pobjede, naučila je što znači riječ slava. Naime, u samo godinu dana završila je na naslovnicama svih relevantnih novina i časopisa, a uz to je dobila priliku okušati se kao gastro kolumnistica u ženskim magazinima. Jasno, uza sve to objavila je i svoju kuharicu pod nazivom „Our Family Table“. S obzirom na veličinu australskog tržišta, i drugi natjecatelji koji su daleko dogurali, dobili su razne ponude vezano za novu struku – kuhanje.

Kad smo već kod pobjednika, navedimo i primjer pobjednika britanskog Masterchefa, Dhruva Bakera. Naime, čovjek je radio izvrsno plaćen posao direktora Hi – Tech Medie. No, nakon pobjede u showu, shvativši čime se se doista želi baviti u životu, dao je otkaz na to mjesto i odlučio nastaviti slijediti svoje snove, zamijenivši kompjuter i e – mail, kuhačom i štednjakom. Da li će se i u Hrvatskoj dogoditi što slično, te da li će i NovaTV otkriti kakvog novog Stevu Karapandžu ili Jamieja Olivera, doznat ćete vrlo uskoro.

Voditeljica ja Jasna Nanut...


Autor: J.B, 12.03.2011. 20:36
Izvor: tportal


First tab is active by default:

$('#example').tabs();
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NAJNOVIJE vijesti

Odsada najnovije filmske i televizijske vijesti pratite na Metox blogu, klikni OVDJE


IZGUBLJENA ČAST

Članak o prvoj sezoni
Epizode prve sezone

Članak o drugoj sezoni