Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR se od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NaslovnicaNajnovije vijestiMišljenjaRecenzijeArhiva vijestiKino preporukeSerijeEpizode serijaImaš pitanje za nas?

HTV nastavlja sa emitiranjem serija Zločinački umovi i Lovci na natprirodno

Serije "Zločinački umovi" i "Lovci na natprirodno" ulaze u svoju 4. sezonu prikazivanja u Hrvatskoj!



ZLOČINAČKI UMOVI - Najiskusniji agent Jedinice za biheviorističke analize David Rossi, koji je bio član JBA još kad je osnovana, vraća se da bi pomogao timu u rješavanju novih slučajeva. Tim vodi specijalni agent Aaron Hotchner, jaki profiler, koji zna zadobiti povjerenje ljudi i izvući njihove tajne. Ostali članovi Jedinice su: Emily Prentiss, kći utjecajnih diplomata, koji su surađivali s Hotchnerom; specijalni agent Derek Morgan, stručnjak za opsesivne zločine; specijalni agent dr. Spencer Reid, klasični neshvaćeni genij, čiji je kvocijent socijalne inteligencije tolik nizak koliko mu je onaj intelektualne inteligencije visok. Tu su i Jennifer „J. J.“ Jareau, samouvjerena mlada agentica koja je u timu osoba za veze s javnošću i Penelope Garcia, računalna čarobnica koja pomaže u istraživanju zločina. Svaki član pridonosi svojim područjem stručnosti, dok preciziraju motivaciju grabežljivaca i identificiraju njihove emocionalne okidače, čime ih pokušavaju zaustaviti.

Prikazuje se od 31.03. u 22:20 na HTV-u 2!



LOVCI NA NATPRIRODNO - Četvrta sezona počinje četiri mjeseca poslije i Dean se budi u drvenom lijesu. Oslobođen je iz pakla, ali kako? Tko ga je oslobodio? Dean i Sam ponovno su zajedno i čudeći se Deanovu uskrsnuću kreću na put, boreći se protiv natprirodnoga na svakome koraku. Nailaze na zle duhove, strašan demonski izvor Noći vještica, na samoga Drakulu i čak i pijanog, teško naoružanog dvometarskog medvjedića igračku. U međuvremenu se braća muče s novim zagonetkama. Što se dogodilo Deanu u paklu i zašto se ne sjeća toga? Uskoro postaje jasno da Sam skriva neke tajne, počevši od istine o tome što se dogodilo u četiri mjeseca dok Deana nije bilo. Dok braća odgovaraju na ta pitanja, također su suočeni s groznom prijetnjom. Šapuće se da će određeni demon uskoro biti oslobođen iz zatvora duboko u paklu: Lucifer. I ako Sam i Dean to ne uspiju spriječiti – ako Lucifer bude slobodno hodao – izazvat će apokalipsu…

Prikazuje se od 29.03. u 23:00 na HTV-u 1!




Autor: ITVR, 19.03.2011. 11:35
Foto:: MojaTV Wordpress


First tab is active by default:

$('#example').tabs();
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NAJNOVIJE vijesti

Odsada najnovije filmske i televizijske vijesti pratite na Metox blogu, klikni OVDJE


IZGUBLJENA ČAST

Članak o prvoj sezoni
Epizode prve sezone

Članak o drugoj sezoni