Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR se od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NaslovnicaNajnovije vijestiMišljenjaRecenzijeArhiva vijestiKino preporukeSerijeEpizode serijaImaš pitanje za nas?

Kraljevsko vjenčanje, 29.travnja na tri nacionalna kanala

Vjenčanje britanskog princa Williama i njegove djevojke Kate Middleton pratit će cijeli svijet, pa tako i mi, a prijenos nam donose čak 3 nacionalna kanala...



RTL televizija, HTV2 i Doma TV pripremili su se za višesatni specijal povodom kraljevskog vjenčanja...


HTV2
Hrvatska televizija će na svom drugom programu sa višesatnim specijalom početi u 8 sati ujutro.
Elizabeta Gojan i njezini gosti od 9 do 14 sati, izravno će pratiti vjenčanje – dolazak slavnih gostiju, princa – nasljednika britanske krune i prve građanke u dinastiji Windsor, komentirajući spektakl koji slijedi tradiciju staru nekoliko stoljeća u kojem sudjeluje najmoćnija kraljica današnjice - Elizabeta II.
HTV2 donosi i dva BBC-jeva dokumentarca o kraljevskim vjenčanjima u prošlome stoljeću, ceremoniji vjenčanja u ovom, budućnosti ujedinjenog kraljevstva, moćnima, bogatima i slavnima, modi…




RTL televizija
Emisiju će uživo iz studija RTL Televizije voditi Edita Misirić s kojom će gosti iz svijeta showbiznisa: lifestyle stručnjak Ivan Lozić i glavna urednica časopisa ‘Extra’ Jelena Badovinac, komentirati slavne uzvanike poput Eltona Johna, repera Kanyea Westa i mnogih drugih.
Dok će Edita biti u studiju, njezina kolegica Antonija Mandić javljat će se uživo iz Londona, u samom središtu događanja ispred Buckinghammske palače otkud će gledateljima prenositi što se sve događa po gradu. Sama emisija bit će isprepletena i brojnim prilozima koje će novinarka Antonija Mandić raditi u Londonu. Isti će prikazati i utjecaj vjenčanja na život u Ujedinjenom kraljevstvu.




Doma TV
Višesatni specijal s brojnim uključenjima počinje u 11.30 sati, uređuje ga Ivana Ivančić, a voditelji su Martina Podgorski i Dorijan Elezović. Osim na Doma TV-u prijenos će se moći uživo pratiti i na portalu Dnevnik.hr, a moći će se i prije samog vjenčanja pratiti sve popratne događaje, informirati se o povijesti kraljevske obitelji, saznati tko će sve biti na vjenčanju, tko je tko u kraljevskoj obitelji te pogledati bogate fotogalerije. U kraljevski opremljenom studiju ovog spektakla, uz voditelje Martinu i Dorijana na Doma TV-u, bit će i utjecajni gosti komentatori iz područja povijesti, sociologije i mode kao i poznavatelji kraljevskih i londonskih prilika te naravno i blogeri sa svojim komentarima. Iz Londona će se uživo uključivati reporterka Kristina Tešija, a svoj sud o kraljevskom meniju dat će i žiri Masterchefa.




Kraljevsko vjenčanje, 29.travnja od 8 sati na HTV2, od 10:55 sati na RTL televiziji, a od 11:30 na Doma TV-u.


Autor: J.B., 21.04.2011. 10:41


First tab is active by default:

$('#example').tabs();
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NAJNOVIJE vijesti

Odsada najnovije filmske i televizijske vijesti pratite na Metox blogu, klikni OVDJE


IZGUBLJENA ČAST

Članak o prvoj sezoni
Epizode prve sezone

Članak o drugoj sezoni