Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR se od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NaslovnicaNajnovije vijestiMišljenjaRecenzijeArhiva vijestiKino preporukeSerijeEpizode serijaImaš pitanje za nas?

Filmski festival u Cannesu: Film Brada Pitta - izviždan...

Novi film Brada Pitta i Seana Penna - Tree of Life podijelio je kritičare u dva tabora nakon premijere na filmskom festivalu u Cannesu u ponedjeljak 16. svibnja, pobravši zviždanje i bezvoljni aplauz od strane gledatelja.



Redatelj ovog dugo očekivanog filma, Terrence Malick, kojem je ovo tek prvi film nakon 2006.godine, prikazao je Pitta kao brutalnog i strogog oca, dok Penn glumi njegovog najstarijeg sina, kao odraslog čovjeka.

Film je, za publiku u Cannesu, imao svoj debi ranije ovog tjedna na pretpremijeri za novinare, ali nije uspio impresionirati filmske kritičare, s obzirom da je nekolicina filmu zviždala dok su ostali vrlo kratko aplaudirali.



Međutim, već spomenuti redatelj Malick nije bio prisutan kako bi svjedočio ovakvoj reakciji na njegovo djelo - dakle, poznati se redatelj nije pojavio na prikazivanju filma.

Pitt je branio njegovu odluku da se drži sa strane, te inzistira da nije na redatelju da "prodaje" film, dodavši: "Ne znam zbog čega je u javnosti općeprihvaćeno da se od stvaratelja u našem poslu očekuje i da prodaju svoja djela i ne mislim da to ide uz njega. On se želi fokusirati na stvaranje filmova, a ne na prodaju, poput prodaje nekretnina i slično. Neobično je za umjetnike da započnu nešto, a da to poslije idu prodavati."

Filmski producent Sarah Green kazala je da je gospodin Malick jako sramežljiv i da bi mu rekla da vjeruje da njegova djela govore za sebe.


Autor: ITVR/HBO, 17.05.2011. 22:43


First tab is active by default:

$('#example').tabs();
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NAJNOVIJE vijesti

Odsada najnovije filmske i televizijske vijesti pratite na Metox blogu, klikni OVDJE


IZGUBLJENA ČAST

Članak o prvoj sezoni
Epizode prve sezone

Članak o drugoj sezoni