Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR se od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NaslovnicaNajnovije vijestiMišljenjaRecenzijeArhiva vijestiKino preporukeSerijeEpizode serijaImaš pitanje za nas?

Na male se ekrane vraća humoristična serija "Zauvijek susjedi" i nedovršena telenovela "Zakon ljubavi"

Nova TV i Doma TV su nam za ljetnu shemu pripremile dvije reprize. Riječ je o uspješnoj humorističnoj seriji "Zauvijek susjedi" te neuspjeloj telenoveli "Zakon ljubavi"...

Nova TV i Doma TV su nam pripremili reprize humoristične serije i telenovele




ZAUVIJEK SUSJEDI

"Zauvijek susjedi" - humoristična serija s reprizama kreće 27.lipnja na Novoj TV

Gledatelji Nove TV ponovno će moći uživati u anegdotama Ferde i Juje, koje su utjelovili Ljubomir Kerekeš i Darko Janeš. Dva su to pajdaša koja stalno nešto zakuhaju, a na žalost ostalih stanara čini se kako će njih dvojica zauvijek biti susjedi. Radnja ovog urnebesnog sitcoma pod redateljskom palicom Daniela Kušana, Petra Oreškovića i Gorana Rukavine vrti se oko dva para i njihove djece, ženskara ‘Grofa’, budalastog umirovljenika zvanog Koma i tri mlade vrlo seksipilne djevojke. Svi oni žive u istoj zgradi u kojoj se i događa većina smiješnih i neobičnih situacija u koje likovi upadaju. Radnju pokreću razni emocionalno nabijeni postupci koji u sebi često imaju isti zajednički motiv – želju za osvetom. Glavni likovi su Ferdo i Juju koji se bave svakojakim poslovima. Oni imaju mnogo ideja o tome kako da svoj posao obave što je lakše moguće, a u njihove pomaknute planove često su upletene i njihove žene. Prednost uvijek daju čaši piva u svom omiljenom baru i sve će učiniti da je se domognu. Ostale uloge tumače Jelena Vukmirica, Lucija Šesto, Sonja Kovač, Tamara Šoletić i Slaven Knezović.

Serija "Zauvijek susjedi" se prikazuje od 27.lipnja na Novoj TV u poslijepodnevnom terminu, u 17:25h




ZAKON LJUBAVI

"Zakon ljubavi" - telenovela koja se reprizira na Doma TV-u

‘Zakon ljubavi’ je intrigantna serija o svijetu glume i pravosuđa, te ljubavi i mržnje između dvije utjecajne obitelji. Govori o dvije zagrebačke obitelji, Perković i Nardelli, čije su pozicije u društvu i financijsko stanje slični, ali moralni stavovi i stil života suprotni. Serija paralelno prati svijet mladih likova smještenih u vilu Perkovićevih, njihove odnose s ostalim likovima, te sukobe obitelji, spletke i rasplete. Postoje i dva profesionalna svijeta; glumački, čiji je centar Akademija sa zanimljivim procesom stvaranja zvijezda i nastanka predstava, te odnosa profesora i studenata. Suprotno je pravni svijet, u kojemu se preko Perkovićevog ureda stiče uvid u zanimljive slučajeve različitog profila, kao i političko-poslovne zakulisne igre. Dvije glavne obitelji povezuje brak između Petra Perkovića (30), starijeg djeteta u obitelji Perković, pripadnika tipične zlatne mladeži, čiji je glavni problem što više nije baš toliko mlad, te Maja Lene Nardelli Perković (30), izuzetno uspješne mlade odvjetnice, koja je postala partnerica u odvjetničkom uredu Petrovog oca Zvonimira Perkovića (55), najpoznatijeg zagrebačkog odvjetnika s neupitnim političko-društvenim vezama, ali upitnim moralom. Istovremeno, ambicije za upis na glumu ima i Klara (18), djevojka koja dolazi iz manjeg mjesta u Hrvatskoj, izuzetno lijepa i jednostavna, ali talentirana. Nakon što Maja Lena u prvoj epizodi igrom slučaja sazna za prijevaru svog supruga, kao dio svoje osvete njemu, odluči iznajmiti njihovu zajedničku kuću u kojoj živi Una za vrlo mali novac, te useliti mahom studente, računajući na njihove razularene tulume i probleme s financijama, znajući kako je na to Petar itekako osjetljiv. Scenaristice ove serije su Jelena Veljača i Nataša Antulov, a glazbu potpisuje Tonči Huljić. U glavnim ulogama pojavljuju se Vanessa Radman, Ivica Pucar, Dolores Lambaša, Lucija Šesto, Marija Omaljev, Petar Ćiritović, Filip Jurčić, Zijad Gračić i Ankica Dobrić.

Telenovela "Zakon ljubavi" se prikazuje od 27.lipnja na Doma TV u večernjem terminu, u 20:00h


Autor: ITVR, 18.06.2011. 21:54


First tab is active by default:

$('#example').tabs();
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NAJNOVIJE vijesti

Odsada najnovije filmske i televizijske vijesti pratite na Metox blogu, klikni OVDJE


IZGUBLJENA ČAST

Članak o prvoj sezoni
Epizode prve sezone

Članak o drugoj sezoni