Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR se od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NaslovnicaNajnovije vijestiMišljenjaRecenzijeArhiva vijestiKino preporukeSerijeEpizode serijaImaš pitanje za nas?

Novi kulinarski show "Grill Boss"

Novi kulinarski show s odličnim kuharom i zanimljivim doživljajima gastronoma koji su kušali njegova jela. ‘Grill Boss’ uz Marina Rendića možete pratiti od 9. srpnja na Novoj TV i na Doma TV.

Kad kuham uvijek se osjećam dobro. Srce kuca ubrzano. I kada jelo dolazi do gosta nakon prvog zalogaja izlaze osjećaji – objašnjava Grill Boss Marin Rendić.



Grill Boss je polusatni kulinarski show u 18 epizoda koji istražuje uživanje u pripremi hrane. Ovaj događaj na otvorenom najčešći je vikendom , a domaćin mu je poznati chef Marin Rendić koji priprema jela za domjenke na koje stižu gosti.

Roštilj je najpopularniji kada se hrana priprema na otvorenome pa je to i glavna tema emisije. Domaćin Rendić će gledatelje voditi kroz male trikove i dijeliti savjete za pripremu raznih jela. Kroz emisiju se mogu naučiti pripreme od tipičnih jela; hamburgera, odrezaka i piletine do onih mnogo zahtjevnijih; janjeći but, deserti pripravljeni na roštilju. Uz glavna jela pripremat će se prilozi i salate.

Chefu Rendiću će se kroz emisiju pridružiti i drugi stručnjaci: njegov lokalni mesar, ribar i prodavač povrća s tržnice. Zajedno će gledateljima dati širi pogled na namirnice nužne za pripremu vrhunskog jela s roštilja.

Domaćin Rendić će gledatelje voditi kroz male trikove i dijeliti savjete za pripremu raznih jela.



Grill Boss je smješten u predivnom vrtu u kojemu je uz roštilj postavljen stol za poznate goste koji će stići na sam kraj svake emisije kako bi uživali u hrani pripremljenoj od vrhunskog stručnjaka.

Biker party, Pool party, Dječji rođendan, Momačka večer, Nogometna večer – samo su neke od tema domjenaka koji se mogu prirediti na otvorenome.

Grill Boss možete pratiti subotom u 14:20 na Novoj TV i nedjeljom u 18:35 na Doma TV.

Autor: L.Đ., 05.07.2011. 10:32


First tab is active by default:

$('#example').tabs();
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NAJNOVIJE vijesti

Odsada najnovije filmske i televizijske vijesti pratite na Metox blogu, klikni OVDJE


IZGUBLJENA ČAST

Članak o prvoj sezoni
Epizode prve sezone

Članak o drugoj sezoni