Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR se od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NaslovnicaNajnovije vijestiMišljenjaRecenzijeArhiva vijestiKino preporukeSerijeEpizode serijaImaš pitanje za nas?

Dom iz snova, nova sezona na Doma TV

Dom o kakvom su dosada samo maštali neki će odlučno potražiti i izvan svojih snova. Potraga za savršenom kućom nastavlja se u dalekoj Australiji u novoj sezoni lifestyle showa DOM IZ SNOVA!

7.kolovoza Doma TV počinje prikazivati novu sezonu lifestyle emisije "Dom iz snova"


Ekipa britanskog showa u novoj sezoni seli se u Australiju gdje će parovima koji se iz Velike Britanije žele preseliti na drugi kontinent, pokušati pronaći dom o kakvom su oduvijek sanjali.

Voditeljica Seetha Hallett u svakom nastavku odlazi u drugi grad, novu regiju u potrazi za idealnom nekretninom za parove ili cijele obitelji koji su u krenuli u potragu za svojim domom iz snova. Ona će u skladu s njihovim željama, potrebama i budžetom s kojim raspolažu ponuditi i pokazati nekoliko prekrasnih nekretnina, a potencijalni kupci će zatim odabrati ono što im najviše odgovara.

Gledatelji imaju priliku pridružiti se Seethi i njenim gostima u ovoj uzbudljivoj potrazi obilazeći Brisbane, Adelaide, Sydney i Melbourne.'Dom iz snova' i u novoj sezoni ispunit će brojne želje onima koji su se odlučili za veliku promjenu, odseliti i započeti neki novi život u novom domu o kakvom su do sada mogli samo maštati. Istraživanja su pokazala da čak jedna trećina Britanaca želi iz Ujedinjenog kraljevstva preseliti u Australiju i ondje započeti novi život.

Upoznat ćemo ukupno pet obitelji u novoj sezoni showa 'Dom iz snova'. Gledatelji imaju priliku upoznati glamurozni Sydeny, kozmopolitski Melbourne, pristupačan Adelaide te suncem okupane duge plaže Queenslanda. Australija pruža brojne mogućnosti, od plovidbe, degustacije vina u Barrosa Valleyju, kapiranja u divljini do hranjenja divljih delfina blizu otoka Tanglaoma.

Show donosi pregršt emocija prateći razne parove u potrazi za savršenim domom. Gledatelji postaju svjedocima njihovih reakcija kada postanu svjesni visokih cijena, ali i kada se nađu u četiri zida gdje se osjećaju kao kod kuće. Stručnjakinja za nekretnine upoznaje gledatelje s obiteljima različitih financijskih mogućnosti koje su spremne svoje živote promijeniti iz temelja.

Prvi nastavak nas vodi u Brisbane gdje ćemo upoznati Simona i Dani koji imaju budžet od Ł250,000 i u potrazi su za svojim domom iz snova. U tome će im pomoći Seetha Hallett i ekipa lifestyle magazina 'Dom iz snova'.

>> Dom iz snova, nova sezona, subotom i nedjeljom (počevši od 07.08.) u poslijepodnevnom terminu...

Autor: ITVR, 29.07.2011. 18:02


First tab is active by default:

$('#example').tabs();
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NAJNOVIJE vijesti

Odsada najnovije filmske i televizijske vijesti pratite na Metox blogu, klikni OVDJE


IZGUBLJENA ČAST

Članak o prvoj sezoni
Epizode prve sezone

Članak o drugoj sezoni