Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR se od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NaslovnicaNajnovije vijestiMišljenjaRecenzijeArhiva vijestiKino preporukeSerijeEpizode serijaImaš pitanje za nas?

Nova sezona "Ružne Betty" na HTV-u

Omiljena vječna antitrendseterica Betty Suarez opet je s nama, i napokon je mlađa urednica! Nagrađivana serija nastavlja se famoznom četvrtom sezonom koja je i ovaj put snimana u New Yorku.

Četvrtu sezonu serije "Ružna Betty" moći ćemo pratiti od 10.kolovoza na HTV2 radnim danima oko 15 sati...


Prošle sezone Betty se našla u neugodnoj poziciji. Njezin sjajni rad u programu usavršavanja mladih urednika rezultirao je promaknućem na poziciju zamjenice glavnog urednika.

Ali, tu je postojala kvaka. Morala je raditi za svog bivšeg dečka koji nije bio presretan zbog načina na koji je njihova veza završila. Uz novi posao, Betty shvaća da se mora dotjerati kako bi i njezin izgled odražavao novu poziciju na poslu, ali u srcu je i dalje naša voljena "ružna Betty".

Njezin status u "Modeu" ima svoju cijenu. Daniel, kojemu je nekoć bila pomoćnica, izgubljen je bez nje dok se pokušava nositi sa smrću svoje voljene supruge Molly, a Marc St. James, Wilhelminin odani pomoćnik, pokušava je na svakom koraku potkopati, zavideći Betty na promaknuću budući da je i on bio potencijalni kandidat i smatra da ga je više zaslužio.

Četvrta sezona "Ružne Betty" ima 20 epizoda


Povrh toga, Bettyn bivši dečko Matt sada joj je šef budući da je njegov otac glavni "Meadeov" ulagač. Matt ne može zaboraviti prošlost i izaziva kaos u Bettynom profesionalnom životu. U međuvremenu, Claire Meade shvaća da je prilično sigurna na čelu tvrtke... zasada... za razliku od Wilhelmine koja je u prošloj sezoni izgubila pravo na "Meadeovo" prijestolje.

Willie je odlučna u tome da nađe Connora koji je tvrtku odveo u bankrot, a uz to kod kuće skriva tajnu. "Meadeova" recepcionarka Amanda preispituje svoju budućnost u tvrtki. U Queensu, Bettyn nećak Justin ima problema s uklapanjem u školi, a Hilda se boji da se njezin sin udaljava od nje. Ignacio je savjetuje da svi roditelji to moraju proći s djetetom tinejdžerom.

Od 10.kolovoza moći ćemo pratiti četvrtu, ujedno i posljednju sezonu "Ružne Betty" radnim danima na HTV2 oko 15 sati.

Autor: ITVR, 30.07.2011. 12:51


First tab is active by default:

$('#example').tabs();
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NAJNOVIJE vijesti

Odsada najnovije filmske i televizijske vijesti pratite na Metox blogu, klikni OVDJE


IZGUBLJENA ČAST

Članak o prvoj sezoni
Epizode prve sezone

Članak o drugoj sezoni