Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR se od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NaslovnicaNajnovije vijestiMišljenjaRecenzijeArhiva vijestiKino preporukeSerijeEpizode serijaImaš pitanje za nas?

Znate li plesati?, 6.sezona (So You Think You Can Dance 6)

Ne propustite televizijsku premijeru šeste sezone plesnog showa "Znate li plesati?" u kojoj će se kao gošća pojaviti i Jennifer Lopez od 21.kolovoza na Doma TV-u!

Znate li plesati?, 6.sezona - subotom i nedjeljom oko 22:55h


U šestoj sezoni audicije su održane u Bostonu, Atlanti, Los Angelesu, New Orleansu, Phoenixu i Salt Lake Cityju

- Adam Shankman se pridružio kao stalni član žirija.
- gosti showa šeste sezone su popularna Jennifer Lopez, zatim Adam Lambert, Mary J. Blige i Leona Lewis
- zanimljivi je podatak da je pjevačica Jennifer Lopez za svoj nastup za pjesmu "Louboutins", na sceni imala gigantsku repliku cipele planetarno popularnog dizajnera Louboutina.

Voditeljica showa "Znate li plesati?" ostaje i dalje lijepa Cat Deeley, a u ovoj sezoni gledatelji će imati priliku upoznati i jedan zanimljivi plesno-bračni par. Naime Ashleigh DiLello i Ryan DiLello su balerina i baletan koji su u braku, a zajedno će daleko dogurati u šestoj sezoni showa "Znate li plesati".


>> ''Znate li plesati" i serije koje će Nova TV prikazivati u sklopu jesenske sheme nominirane za Emmy



A sada malo o showu "Znate li plesati?"...
Hit talent show "Znate li plesati?" se prikazuje u više od 15 zemalja diljem svijeta.

Osim u Americi i UK –u show se prikazuje i u Australiji, Novom Zelandu, Ukrajini, Kanadi, Njemačkoj, Izraelu, Grčkoj, Turskoj, Norveškoj, Islandu, Poljskoj, Belgiji, Maleziji, Nizozemskoj, a svoje inačice ove godine najavili su i Portugal, Finska, Indija i Litva.

Talent show koji se osam sezona prikazuje u SAD-u osvojio je sedam Emmyja, dvije nagrade Teen Choice i čak deset nominacija. Show "Znate li plesati?" putuje diljem Amerike, od Denvera, Los Angelesa, Memphisa, Miamija, New Yorka i Seattlea u potrazi za talentiranim plesačima koji su u stanju otplesati i hip-hop, salsu, jive, tango, balet i sve ostale plesne žanrove samo kako bi svojim plesnim koracima osvojili glavnu nagradu i titulu najboljeg plesača Amerike. Nakon zahtjevnih audicija samo najbolji će dobiti poziv za odlazak u drugi krug natjecanja koji uključuje između ostalog i naporan rad s najboljim koreografima. Prije odlaska pred strogi žiri natjecatelji moraju svladati brojne plesne stilove.

Na kraju zahtjevnog puta, samo najbolji će dobiti priliku raditi s najboljim stručnjacima i natjecati se u emisijama uživo


Autori showa su Simon Fuller i Nigel Lythgoe koji su se već proslavili talent showom "Američki idol" koji se temelji na potrazi pjevačkog talenta. Za razliku od Američkog idola, show 'Znate li plesati?' fokusira se ne samo na talent, u ovom slučaju onaj plesački, nego i na cjelokupnu izvedbu, rad s koreografima i napredak plesača od kojih se zahtjeva jedinstvena izvedba i neponovljivi show na plesnom podiju.

Za show su odabrani različiti natjecatelji, od uličnih plesača do pobjednika međunarodnih plesnih natjecanja. Svi natjecatelji moraju izboriti svoj prolazak dalje na strogim audicijama. Na kraju zahtjevnog puta, samo najbolji će dobiti priliku raditi s najboljim stručnjacima, vježbati s vrhunskim koreografima, napredovati i, konačno, natjecati se u finalnim emisijama.

Tijekom natjecanja plesači moraju proći razne plesne stilove te iz tjedna u tjedan s plesnim partnerima pokazati svu raznolikost plesnog umijeća.


EMITIRANJE:
> Doma TV (subota i nedjelja, u 22:55h, od 21.08.2011. do - ) - bit će prikazana 6.sezona

Autor: ITVR, 12.08.2011. 19:58
Foto: Doma TV press
Posljednja izmjena: 31.10.2011. 10:52


First tab is active by default:

$('#example').tabs();
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NAJNOVIJE vijesti

Odsada najnovije filmske i televizijske vijesti pratite na Metox blogu, klikni OVDJE


IZGUBLJENA ČAST

Članak o prvoj sezoni
Epizode prve sezone

Članak o drugoj sezoni