Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR se od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NaslovnicaNajnovije vijestiMišljenjaRecenzijeArhiva vijestiKino preporukeSerijeEpizode serijaImaš pitanje za nas?

Zakon brojeva, 4.sezona - od 17.rujna na Doma TV

Četvrta sezona serije "Zakon brojeva" producenta Ridleyja Scotta, od 17. rujna na Doma TV-u!

"Zakon brojeva, 4.sezona" subotom u 20:45h na Doma TV u dvije epizode (počevši od subote, 17.rujna)


U četvrtoj sezoni serije gledatelji u gostujućim ulogama mogu vidjeti glumce Vala Kilmera, Christophera Lloyda i Željka Ivaneka.

Ridley Scott je proslavljeni redatelj koji potpisuje filmske spektakle poput "Gladijatora", "Kraljevstvo nebesko" i "Pad crnog jastreba". U seriji "Zakon brojeva" Ridley se zajedno sa svojim bratom našao u ulozi izvršnog producenta.

Novi nastavci donose mnoge zamršene slučajeve. No nema toga što matematika i kriminalistika ne mogu zajedno riješiti. Tako će se Don i Charlie naći pred rješavanjem slučaja u kojem ubojica ostavlja zamršene biblijske stihove.

U svom radu susrest će se i s lopovom koji imitira Robina Hooda. Naime ovaj netipični lopov sve što opljačka darovat će humanitarnim udrugama. Don će morati zaštiti i svoju staru ljubav Robin Brooks koja će se vratiti u Kaliforniju. Braća će se susresti i s otmicom bogate nasljednice koju su oteli ekstremisti…

Serija je 2009. godine osvojila nagradu BMI TV Music, a odlična producentska imena te zanimljiva i intrigantna radnja rezultirali su nominacijom za prestižnu nagradu Emmy 2006. godine.


Producenti serije "Zakon brojeva" Ridley i Tony Scott željeli su pokazati kako je to kada se udruže kriminalistika i matematika te na male ekrane u četvrtoj sezoni serije vraćaju red matematike, kompliciranih osjećaja i brutalnih zločina.

Autori serije Nicolas Falacci i Cheryl Heuton pokazuju kako je matematika mnogo više od brojeva te istražuju njezinu logiku i racionalnost. Za potrebe snimanja serije autori su istraživali kojim se sve metodama FBI danas koristi kako bi se riješili slučajevi te koje sve suradnike s raznih područja okupljaju u svom timu.

Autor: Doma TV / ITVR, 10.09.2011. 17:50
Foto: www.carlofelici.it, elespaciodejessica.blogspot.com
Posljednja izmjena: 17.09.2011. 11:35


First tab is active by default:

$('#example').tabs();
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NAJNOVIJE vijesti

Odsada najnovije filmske i televizijske vijesti pratite na Metox blogu, klikni OVDJE


IZGUBLJENA ČAST

Članak o prvoj sezoni
Epizode prve sezone

Članak o drugoj sezoni