Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR se od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NaslovnicaNajnovije vijestiMišljenjaRecenzijeArhiva vijestiKino preporukeSerijeEpizode serijaImaš pitanje za nas?

Šaptač psima, 5.sezona (Dog Whisperer 5)

HTV u sklopu jesenske sheme počinje prikazivati 5. sezonu "Šaptača psima", iznimnog reality showa, koji se emitira u još osamdesetak zemalja diljem svijeta.

Šaptač psima, 5.sezona - radnim danima u 17:10h na HTV2 (počevši od utorka, 27.rujna)


Serija dokumentarno snimljenih emisija slijedi Cesara Millana koji se bavi rehabilitacijom pasa i demonstrira njegovu filozofiju da "zdravo uravnoteženi psi zahtijevaju od svojih vlasnika da budu jaki vođe čopora te da psu pružaju mnogo vježbe, nameću disciplinu i pokazuju ljubav" (tim redom), a Millan u svakoj epizodi pokazuje vlasnicima kako će steći i zatim zadržati ulogu vođe čopora kod svojih pasa. Svaka je emisija vježba u rehabilitaciji pasa za koje vlasnici smatraju da su izgubili kompas i nije vodič za dresuru pasa.

Iako prva sezona serije nije privukla mnogo gledatelja i bila je ograničena na polusatne emisije koje su produžene na sat tek u drugoj sezoni, na početku šeste sezone članak u New York Timesu procijenio je da tu emisiju svaki tjedan gleda 11 milijuna Amerikanaca. Popularnost je seriji toliko narasla da se i sam Millan prihvatio produciranja serije.

Gledamo snimke u stilu kućnog videa koje pokazuju zašto su psi problematični svojim vlasnicima i tada stiže Cesar Millan koji poučava vlasnike kako da promijene vlastito ponašanje u odnosu na pse koji trebaju naučiti tko je u kući vođa čopora


Svaka epizoda "Šaptača psima" počinje izjavom: "Ne pokušavajte sami tehnike koje ćete vidjeti, a da se ne posavjetujete s profesionalcem". Nakon toga gledatelji upoznaju jednog psa (ili pse) s problemima, kao i njihove vlasnike, gledamo snimke u stilu kućnog videa koje pokazuju zašto su psi problematični svojim vlasnicima i tada stiže Cesar Millan koji poučava vlasnike kako da promijene vlastito ponašanje u odnosu na pse koji trebaju naučiti tko je u kući vođa čopora.

Millan često na te kućne seanse dovodi i svoje pse, jednog ili više njih kako bi oni, kaže Millan, prenijeli na problematične pse svoju uravnoteženu energiju. Katkad Millan odvodi problematičnog psa u svoj Centar pseće psihologije gdje pas boravi s Millanovim psima nekoliko dana do nekoliko tjedana.

Osim što snima i producira seriju "Šaptač psima", Millan je i koautor triju uspješnica New York Timesa "Cesar's Way" (Cesarov način), "Be the Pack Leader" (Budi vođa čopora) i "A Member of the Family" (Član obitelji), vodi seminare o rehabilitaciji pasa i često sudjeluje kao prava pop-ikona u cameo ulogama u popularnim serijama (Šaptačica duhova i Kosti), a i meta je laskavih parodija u serijama poput South Parka ili Saturday Night Live.


EMITIRANJE:
> HTV2 (utorak-petak, u 17:10h, od 27.09.2011. do - ) - bit će prikazana 5.sezona (37 epizoda)

Autor: HTV / ITVR, 13.09.2011. 18:08
Foto: natgeotv.com
Posljednja izmjena: 31.10.2011. 10:36


First tab is active by default:

$('#example').tabs();
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NAJNOVIJE vijesti

Odsada najnovije filmske i televizijske vijesti pratite na Metox blogu, klikni OVDJE


IZGUBLJENA ČAST

Članak o prvoj sezoni
Epizode prve sezone

Članak o drugoj sezoni