Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR se od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NaslovnicaNajnovije vijestiMišljenjaRecenzijeArhiva vijestiKino preporukeSerijeEpizode serijaImaš pitanje za nas?

Finale Svjetskog prvenstva u ragbiju na Sportskoj televizij!

Utakmice svjetskog prvenstva u jednom od najatraktivnijih sportova na svijetu koji ima sve više poklonika i u Hrvatskoj, mogu se pratiti uživo u prijenosu na SPTV-u.

Ragbi, SP: Francuska-Novi Zeland - nedjelja, 23.10. u 09:55h na Sportskoj televiziji (SPTV)


Nakon susreta za treće mjesto, koji je bio u prijenosu na SPTV-u, gdje je Australija pobijedila Wales 21-18, u nedjelju 23. listopada u 09:55 na Sportskoj televiziji pratite veliko finale između Francuske i momčadi Novog Zelanda – popularnih All Blacksa.

SPTV je odlučila prenositi ragbi jer je to sve popularniji sport u Hrvatskoj, a dosad su utakmice ragbija imale izuzetno pozitivan prijem kod gledatelja - podjednako ga vole gledatelji svih uzrasta. Utakmice svjetskog prvenstva u jednom od najatraktivnijih sportova na svijetu mogu se potpuno besplatno pratiti na Sportskoj televiziji, a taj sport pratit će i dalje, dok god postoji interes gledatelja.

Osim toga, o ozbiljnosti i sve većoj popularnosti tog sporta, govori i činjenica da je Međunarodni olimpijski odbor ragbi 7 uvrstio u program olimpijskih igara i to od OI 2016. u Rio de Janeiru čemu će se sigurno veseliti i sve veći broj poklonika ragbija u Hrvatskoj.

Cijela sportska javnost te sve veći dio hrvatske sportske javnosti, fascinirani su nastupima jednog od najpopularnijih ragbi klubova na svijetu - novozelandskim All Blacksima. Ono što manji dio javnosti zna jest doprinos hrvatskih iseljenika reprezentaciji All Blacks. Među brojnim imenima treba izdvojiti Ivana Vodanovicha koji je bio igrač, selektor (1967.-'72.) i trener (1969.-1971.) All Blacksa, od igrača valja izdvojiti Franu Boticu, Matthew Coopera i Seana Fitzpatricka.

Od mladih igrača valja spomenuti Anthonya Boricha koji je igrao na ovome Svjetskom kupu za All Blackse, a koji je među ostalim izjavio kako mu je velika želja zaigrati za Hrvatsku nakon što prestane igrati za novozelandski nacionalni tim.

Autor: ITVR / SPTV press, 22.10.2011. 17:25
Foto: aksn1p3r.blogspot.com


First tab is active by default:

$('#example').tabs();
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NAJNOVIJE vijesti

Odsada najnovije filmske i televizijske vijesti pratite na Metox blogu, klikni OVDJE


IZGUBLJENA ČAST

Članak o prvoj sezoni
Epizode prve sezone

Članak o drugoj sezoni