Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR se od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NaslovnicaNajnovije vijestiMišljenjaRecenzijeArhiva vijestiKino preporukeSerijeEpizode serijaImaš pitanje za nas?

Kućanice, 7.sezona (Desperate Housewives 7)

Iako su producenti "Kućanica" još od prve sezone najavili da će likovi iz serije "zauvijek živjeti sretno", to se neće ispuniti niti u novoj, sedmoj sezoni. Naime, mirnu ulicu Wisteria Lane uzdrmat će posjet nove zlice koja će zagorčati život svim susjedima!

Kućanice, 7.sezona


Zbog propalog poslovanja vlastite tvrtke i razvoda od Orsona, Bree Van de Kamp (Marcia Cross) prolazi kroz teško razdoblje života. Obzirom da je sada "single", Bree posvuda vidi zgodne muškarce, no za oko joj je zapeo atraktivni majstor Keith Watson (Brian Austin Green), kojeg je unajmila da joj pomogne urediti kuću. Iako je u početku nijekala svoju zatreskanost zbog razlike u godinama, Bree vrlo brzo započne vezu s 15-godina mlađim Keithom.

Dok Bree proživljava slatke brige, Gabrielle Solis (Eva Longoria Parker) muči informacija da Juanita nije njezina biološka kćer, obzirom da su doktori nakon poroda slučajno zamijenili njezinu bebu s onom druge rodilje. Gabrielle, rastrgana između želje da nađe svoju pravu kćer i zadrži Juanitu, odluči zatajiti suprugu Carlosu (Ricardo Antonio Chavira) istinu o pravom ubojici njegove majke koja je poginula u prometnoj nesreći prije 11 godina. S druge strane ulice, Susan Delfino (Teri Hatcher) i njezin suprug Mike (James Denton) zbog financijskih problema prisiljeni su napustiti Wisteria Lane i preseliti se u udaljeni kvart u unajmljeni stančić.

U četvrtak premijerno pogledajte čak dvije epizode "Kućanica"


Svoju kuću nevoljko su dali u najam Paulu Youngu (Mark Moses) koji je upravo izašao iz zatvora i vratio se u susjedstvo s naizgled mračnim motivima. Susan vidi tračak nade u povratak prijašnjem životu kada joj vlasnica stana, Maxine, ponudi neobičan posao poziranja u donjem rublju, a Mike razmišlja o odlasku na Aljasku gdje bi radio na naftnoj bušotini. I posljednja kućanica, Lynette Scavo (Felicity Huffman), posvećena je problemima koji su stisnuli njezinu sada već sedmeročlanu obitelj.

Osim što će se zabrinuti za Toma (Doug Savant) koji, na doktorov savjet, svoju poslijeporođajnu depresiju liječi pušenjem marihuane, Lynette bace u očaj sklerozna svekrva koja se preselila u dom Scavovih kako bi pomogla u odgoju unuka te iznenadni posjet Renne Perry (Vanessa Williams), prijateljice s koledža koja se rastaje od svog supruga, poznatog bejzbolaša NY Yankeesa. Renneina želja da se useli u stan preko puta obitelji Scavo nimalo se ne svidi Tomu te je zamoli da i dalje čuva tajnu o događaju iz studentskih dana kako ne bi povrijedio Lynette. Čim je došla, Renne pokuša zavesti Breeinu novu simpatiju, zbog čega će između njih dvije doći do velikih trzavica, a kasnije će se sukobiti i s ostalim kućanicama…


EMITIRANJE:
> RTL televizija (četvrtak, u 21:50h, od 27.10.2011. do 01.12.2011.) - prikazane epizode od 7.epizode do 16. epizode sedme sezone

Autor: ITVR / RTL press, 23.10.2011. 16:15
Foto: NY Times
Posljednja izmjena: 10.12.2011. 13:11


First tab is active by default:

$('#example').tabs();
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NAJNOVIJE vijesti

Odsada najnovije filmske i televizijske vijesti pratite na Metox blogu, klikni OVDJE


IZGUBLJENA ČAST

Članak o prvoj sezoni
Epizode prve sezone

Članak o drugoj sezoni