Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR se od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NaslovnicaNajnovije vijestiMišljenjaRecenzijeArhiva vijestiKino preporukeSerijeEpizode serijaImaš pitanje za nas?

Vatreni dečki, 5.sezona (Rescue Me 5)

Anegdote Tommyja Gavina (Denis Leary), njujorškog vatrogasca i spasioca, nastavljaju se i u epizodama pete sezone. Dramska serija, koja je tijekom prikazivanja na stekla mnoštvo hrvatskih obožavatelja i kultni status, kreće s petom sezonom na RTL2!

Vatreni dečki, 5.sezona


Nedugo nakon smrti oca i nesmotrenosti koju je počinio, Tommy Gavin se vraća u vatrogasnu postrojbu, a tamo ga čeka saslušanje i donošenje odluke koja će mu odrediti budućnost i karijeru. U međuvremenu, Tommy saznaje da je Janet (Andrea Roth) u vezi s Dwightom (Michael J. Fox), nekadašnjim sportašem.

Pokušava kontrolirati svoje bezumno opijanje, no kada šef Feinberg (Jerry Adler) upoznaje tim s Genevieve Lazard, francuskom novinarkom koja radi istraživanje o godišnjici tragedije i terorističkog napada na World Trade Center, pandorina kutija se otvara i čini se da će se sve vratiti na staro. Tommy najprije odbija pogledati film o terorističkom napadu na New York, no kada ga vidi, uvjeren je da je njegov rođak živ. On i dalje balansira između Janet i Sheile (Callie Thorne) te pokušava popraviti odnos sa kćerima.

Situacija s Tommyjevim prijateljima nije ništa bolja - Lou se jedva oporavio od ljubavne veze, a osoba koja ga je dovela na rub bankrota sada traži njegov oprost. Mike (Michael Lombardi) kupuje bar za sebe i prijatelje kako bi imali mjesto za opuštanje. Francova (Daniel Sunjata) boksačka karijera je u usponu, a upoznaje i boksačicu za koju se emotivno veže. Sean (Steven Pasquale) se bori s rakom, a Sheila konačno pristaje da njezin sin Damien postane vatrogasac kako bi nastavio tradiciju u obitelji Gavin, što dovodi do nove pomutnje u vatrogasnim redovima.


EMITIRANJE:
* RTL2 (ponedjeljak-četvrtak, u 22:25h, od 03.11.2011. do 12.12.2011.) - prikazana cijela peta sezona (22 epizode)

Autor: ITVR / RTL2 press, 30.10.2011. 13:02
Foto: icworks.wordpress.com
Posljednja izmjena: 01.01.2012. 23:44


First tab is active by default:

$('#example').tabs();
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NAJNOVIJE vijesti

Odsada najnovije filmske i televizijske vijesti pratite na Metox blogu, klikni OVDJE


IZGUBLJENA ČAST

Članak o prvoj sezoni
Epizode prve sezone

Članak o drugoj sezoni