Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR se od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NaslovnicaNajnovije vijestiMišljenjaRecenzijeArhiva vijestiKino preporukeSerijeEpizode serijaImaš pitanje za nas?

Sjene prošlosti (Kaybolan Yillar)

S jedne strane strast i uzbuđenje, a s druge ljubav i povjerenje. Zajedno su spojeni jakim sjenama prošlosti, ali i razdvojeni nesmiljenim kotačem vremena. Priča o troje djece iz sirotišta čiji životni put je obilježen njihovim neraskidivim sponama.

Sjene prošlosti, ponedjeljak-nedjelja u 19:05h na Doma TV (počevši od ponedjeljka, 14.studenoga)


Istanbul - 1975. godine
Tijekom kišne noći žena pred vratima sirotišta ostavlja malenu djevojčicu. Ona je kći lijepe sedamnaestogodišnje Rose. Rosa je pokćerka najbogatijeg čovjeka u Bugarskoj koja je ostala trudna kad ju je on silovao. Kako bi se spriječio skandal obitelj je Rosu poslala u Istanbul, te joj rekla da je njezino tek rođeno dijete umrlo.

Dječak Esmer ima samo pet godina i najneposlušnije je i najprkosnije dijete u sirotištu. S tugom u očima promatra kišu te ugleda ženu kako ostavlja bebu pred sirotištem. Ali je Esmerov najbolji prijatelj, istih su godina. Esmer protrese Alija da se probudi te otrče na prag kako bi vidjeli malenu bebu. Esmer stidljivo pogleda dijete te ga uzme u naručje kao da se boji da će ga povrijediti. U njegovu se naručju dijete smiri i prestane plakati.

Nakon sedam godina…
Osoblje djevojčici koja je ostavljena u dvorištu sirotišta daje ime Ezel. Esmer i Ali je pak zovu Ezo. Ezel boluje od astme, pa je Ali i Esmer nikada ne ostavljaju samu i štite je od svega. Toliko vole Ezo da je ta ljubav jača od bratske i prijateljske. Tada se dogodi dan kada bogata obitelj bez djece posvaja Ezo.

Nenadan rastanak troje djece bolan je i slama srca. Ali je tužan, a Esmer pun bijesa. Ezo je jedino što je imao. Iako joj ne zna ime, iako je tek dvanaestogodišnjak, u srcu mu je neizdrživa bol ljubavi. Nakon toga Esmer zapali sirotište i pobjegne. Nakon požara i Esmerova odlaska, Ali se sasvim povlači u sebe. Ubrzo se upiše u policijsku školu i on također odlazi iz sirotišta.

Sjene prošlosti


23 godine poslije
Troje djece razdvojeni su dva desetljeća. Tog sudbonosnog dana ponovno se susreću. Ali je zaručen s Nazli koja je policajka kao i on. U tijeku jedne akcije Ali i Nazli nastradaju, a osoba koja puca na Alija je upravo Esmer. U bolnici igrom slučaja Alijev život spašava doktorica Ezel. S druge strane Esmer je bogato nagrađen zbog toga što je šefa štitio po cijenu života.

Sada je na boljoj poziciji, a s vremenom postaje sve moćniji. U svojoj želji za moći ne poznaje granice. S vremenom će postati jedno od najznačajnijih imena svijeta zločina. Njegova ambicija, predanost i hrabrost dovest će ga do velikog šefa, najvažnijeg imena svijeta u kojemu živi. Esmer upoznaje moćnog mafijaša čija je kći jedinica njegova djevojka.

Sjene prošlosti


Kada prvi put sretne Ezel, iako svjestan njezinog pravog identiteta Esmer joj prešuti pravu istinu. Nakon što Alijeva zaručnica Nazli premine lijepa Ezel se zbliži s Alijem koji joj ulijeva povjerenje. Taj je događaj najvažniji za zbližavanje Alija i Ezel. Esmer nakon nekog vremena saznaje za Ezelinu i Alijevu povezanost te im se odluči osvetiti.

Odsada će se oboje boriti za Ezel, njihovu jedinu ljubav. U svim igrama koje su igrali u djetinjstvu, Ali je uvijek bio policajac, Esmer negativac, a Ezel liječnica. No sada to što igraju više nisu igre, nego stvarni život.


EMITIRANJE:
> Doma TV (ponedjeljak-nedjelja, u 19:05h, od 14.11.2011. do - )


Autor: ITVR / Doma TV press, 11.11.2011. 14:54
Foto: Doma TV press


First tab is active by default:

$('#example').tabs();
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NAJNOVIJE vijesti

Odsada najnovije filmske i televizijske vijesti pratite na Metox blogu, klikni OVDJE


IZGUBLJENA ČAST

Članak o prvoj sezoni
Epizode prve sezone

Članak o drugoj sezoni