Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR se od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NaslovnicaNajnovije vijestiMišljenjaRecenzijeArhiva vijestiKino preporukeSerijeEpizode serijaImaš pitanje za nas?

Seks i grad (Sex and the City)

Radnja filma počinje točno tamo gdje je serija završila, a finale serije donijelo je pregršt zanimljivih događaja.

Seks i grad (Sex and the City)
(2008.)


Tako je Carrie ponovo završila sa svojim muškarcem snova, Facom, Samantha je našla nešto mlađeg muškarca, Charlotte živi i dalje u sretnom braku s Harryjem, a i Miranda je konačno pronašla sreću sa Steveom. Iako je serija završila idilično, film će nastaviti njenu radnju i pokazati jesu li ove četiri djevojke doista našle sreću i smiraj s muškarcima koji su trenutno izabranici njihova života.

Trailer za film "Seks i grad"


Da se filmski studio koji je izdao film pobrinuo da sve prođe u najboljem redu, govori i činjenica da je redateljsku, ali i scenarističku i producentsku palicu u svoje ruke uzeo Michael Patrick King, dugogodišnji izvršni producent i autor serije. Film je poznat i po raskoši, tako da je u njemu teško vidjeti komad odjeće koji ne potpisuje neki od najpoznatijih modnih kreatora današnjice.

Kao zanimljivost, spomenimo i da je film sniman na nekim mjestima gdje filmaši prije nisu nikad dobivali dozvole, kao što su katedrala Svetog Patricka i sjedište magazina Vogue. Također, u filmu je manju rolu odigrao i njujorški gradonačelnik Michael Bloomberg.


TV premijera ovog filma u Hrvatskoj je bila: 12.11.2011. u 22:15h na Novoj TV

Autor: ITVR / Nova TV press, 12.11.2011. 18:28
Foto: Nova TV press


First tab is active by default:

$('#example').tabs();
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NAJNOVIJE vijesti

Odsada najnovije filmske i televizijske vijesti pratite na Metox blogu, klikni OVDJE


IZGUBLJENA ČAST

Članak o prvoj sezoni
Epizode prve sezone

Članak o drugoj sezoni