Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR se od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NaslovnicaNajnovije vijestiMišljenjaRecenzijeArhiva vijestiKino preporukeSerijeEpizode serijaImaš pitanje za nas?

Božićni program RTL televizije & RTL-a 2

I ovih božićnih blagdana RTL je pripremio mnoštvo filmskih poslastica koje će upotpuniti obiteljski praznični ugođaj i uz koje ćemo, družeći se s najbližima, provesti najljepše trenutke. Vrhunski filmski repertoar RTL Televizije, koji se sastoji od obiteljskih, animiranih i komičnih hitova, pomno odabranih iz najvećih filmskih studija - Foxa, Paramounta, Disneya i Warnera, opustit će nas i razveseliti u božićno vrijeme smiraja. RTL2 nam pak donosi i kulinarske božićne čarolije.

"Kralj lavova 2: Simbin ponos"


Od ranih badnjačkih sati RTL Televizija kreće s emitiranjem niza obiteljskih filmova. Pa ćemo tako na badnje jutro gledati reprizu drugog djela "Kralja lavova: Simbin ponos", potom komediju "Iznenadna pustolovina", a zatim još jedan nastavak filma o popularnoj braći Asterixu i Obelixu, "Asterix i Obelix: Misija Kleopatra".

Rano badnje poslijepodne započinje filmom "Doktor Dolittle" s Eddiejem Murphyijem u glavnoj ulozi. Filmski maraton nastavlja sa božićnim klasikom "Sam u kući".

"Noć u muzeju"


Udarni termin započinje s komedijom "Noć u muzeju", a glavnu ulogu ima popularni šaljivđija, Ben Stiller.

Zabavnu večer nastavljamo s komedijom Mikea Mitchella "Preživjeti Božić" iz 2004., koja će nas nasmijati prikazivanjem obiteljske nesvrsishodnosti i podsjetiti da postoje i oni koji su za blagdane usamljeni.

Postava glumaca zaista je impresivna - Ben Affleck glumi usamljenog momka, a društvo mu prave Christina Applegate, James Gandolfini, Catherine O'Hara i Bill Macy.

Filmsku badnju večer na RTL Televiziji završavamo komedijom "Obiteljski kamen", u kojoj za Božić omiljeni sin (Luke Wilson) dovodi svoju djevojku (Claire Daines) kući s namjerom da je zaprosi pred čitavom obitelji.

Osim Wilsona i Daines, impresivni niz glumačkih imena - Diane Keaton, Sarah Jessica Parker, Rachel McAdams, Dermot Mulroney, Craig T. Nelson) pobrinut će se da u dobrom raspoloženju dočekamo Božić.

Na badnju večer nam stiže "Galileo" s Ninom Štambukom i posebnom emisijom o božićnim kolačima, Djedu božićnjaku, putu cimeta, pravim božićnim temama.

"Popust na količinu 2"


Na božićno jutro gledat ćemo "Popust na količinu 2". Uspjeh na kino blagajnama uvjerio je producente da je obiteljska komedija "Popust na količinu" zlatna filmska koka pa ne čudi da se svega dvije godine kasnije dogodio drugi dio u kojem se pojavljuje većina likova iz prvog dijela - Hilary Duff, Piper Perabo, Tom Welling, Kevin Schmidt te, jasno, Steve Martin, bez kojeg niti ne bi bio ovog filma, kao i Bonnie Hunt. No ovoga puta tu je i obitelj Murtaugh, točnije sjajni Eugene Levy i Carmen Electra kao šlag za kraj. Kao i u prvom dijelu, čeka nas obilje smijeha i zabave, no ovo je i film koji potiče na razmišljanje o najbližima te odnosima i iskustvima koje dijelimo s njima.

Nastavljamo filmom "Malo drugačiji Božić" koji ukazuje na važnost obitelji te iskrivljeno i pogrešno veličanje vrijednosti modernog društva.

Filmski maraton nastavljamo filmovima "Preživjeti Božić" te reprizom "Noć u muzeju".

"Sam u kući 2: Izgubljen u New Yorku"


Udarni termin, onaj u 20:00h zadužen je za drugi dio obiteljske komedije "Sam u kući 2: Izgubljen u New Yorku"... Kevin (Macaulay Culkin) je siguran da se riješio napornog para zločinaca, ali Harry (Joe Pesci) i Marv (Daniel Stern) doputovali su u New York s genijalnim planom pljačke velikog dućana igračaka. Ne znajući da su njegovi stari protivnici u gradu, Kevin uživa "peglajući" očevu karticu dok se roditelji bezbrižno odmaraju na Floridi. Susret ljutih rivala neminovan je…


"Kolo sreće"


Večer nastavljamo "Kolom sreće", filmom u kojem će nam Eddie Murphy i Dan Aykroyd pokazat na što smo sve spremni i za što smo sposobni kad se nađemo u situacijama koje zahtijevaju da im se prilagodimo.

Filmska večer završava s komedijom "Tommy Boy"


RTL2 donosi brojna iznenađenja pa će tako, pored već ustaljenih i izuzetno popularnih humorističnih serija, na Badnjak prikazati animirani film "Božić braće koala", dvije epizode "Neobične gozbe", a na Božić, dva animirana filma za najmlađe – "Donnerov Božić" i "Super Mario Bros" te dvije epizode "Paklene kuhinje" s velikim Gordonom Ramseyem kao i filmski klasik iz 1936. godine "Mali Lord".



Autor: ITVR blog, RTL.hr, 21.12.2011. 16:24
Foto: rtl.hr; thecia.com; fanpop.com


First tab is active by default:

$('#example').tabs();
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NAJNOVIJE vijesti

Odsada najnovije filmske i televizijske vijesti pratite na Metox blogu, klikni OVDJE


IZGUBLJENA ČAST

Članak o prvoj sezoni
Epizode prve sezone

Članak o drugoj sezoni