Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR se od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NaslovnicaNajnovije vijestiMišljenjaRecenzijeArhiva vijestiKino preporukeSerijeEpizode serijaImaš pitanje za nas?

Novogodišnji program Nove TV

Nova TV gledateljima u vrijeme novogodišnjeg slavlja donosi prigodan program koji se sastoji od niza zabavnih emisija i filmova.

I godina Nova 2012.


Gledatelji će se tako imati priliku zabaviti uz niz glazbenih hitova koje donosi novogodišnji specijal "I godina Nova 2012."

U toj zabavnoj emisiji redat će se sami glazbeni hitovi koje izvode najveće zvijezde. Gledatelji ispred malih ekrana zapjevat će i zaplesati uz hitove Jelene Rozge, Severine, Halida Bešlića, Jasmina Stavrosa, Mladena Grdovića, Mile Hrnića, Jole, Davora Radolfija, Sandija, E.T. -ja, Baruna, Mate Bulića, Karme, Maje Šuput, Željka Samarđića i drugih.

S Novom u Novu


Gledatelji će i ovu godinu imati priliku ispratiti uz novogodišnji glazbeni show "S Novom u Novu". Uz pregršt dobre glazbe gledatelji se mogu uključiti u program uživo i osvojiti brojne atraktivne nagrade. Voditelji glazbenog showa bit će Mirna Maras i Dalibor Petko.

"Red Carpet" prvog dana u 2012. godini donosi pregled protekle godine. Prisjetit ćemo se svih ljudi koji su obilježili godinu, koji su to bili najemotivniji trenuci i događaji na domaćoj showbiz sceni. Emisija donosi i pregled svjetskih događanja, zvijezde koje ćemo pamtiti, kao i pregled svih preljuba poznatih, svadbi i drugih događaja. Kroz rubriku Bizaar provući će se oni najčudnije i najosebujnije osobe iz zemlje, regije i šire. Gledatelji imaju priliku pogledati i modni pregled prošle godine te ćemo saznati što je to sve obilježilo modu, koji su se sve modni skandali dogodili te koji su nas intrigirali u 2011. Najkraći intervju, onaj u trajanju samo 60 sekundi ima jedino RC, a ovom prilikom vidjet ćemo opet one najzanimljivije. U ovom novogodišnjem specijalu jedna hrvatska zvijezda rezimirat će showbiz događanja u 2011. u zemlji i svijetu.

Gledatelji će na programu moći vidjeti i atraktivne filmske naslove poput posljednjeg nastavka o najpoznatijem pustolovu "Indiana Jones i kraljevstvo kristalne lubanje". Ovaj film je osvojio nagradu Saturn 2009. godine, a nominiran je i za nagradu BAFTA. Zanimljiv je podatak kako je mladi glumac Shia LaBeouf bio toliko uzbuđen što mu je ponuđena ulogu u nastavku o Jonesu da je prihvatio ponudu bez čitanja scenarija. Steven Spielberg kasnije je izjavio da je bio zadivljen fizičkom spremom glumca Harrisona Forda te da se u ovom četvrtkom nastavku ne vidi nikakva razlika od prva tri koja su snimana 1980.-ih godina.

U siječnju Nova TV donosi i mnogobrojne druge filmske hitove poput "Harry Pottera i zatočenik Azkabana" te televizijsku premijeru Oscarom nagrađenog filma "Pismo s Iwo Jime" redatelja Clinta Eastwooda. Za najmlađe Nova TV je i na prvi dan u novoj godini spremila jutarnju dozu crtanih filmova. "Čuvari božićnih priča" i "Šepavo janje" donose na male ekrane najljepše poučne životne priče koje će razveseliti najmlađe.


Autor: ITVR blog, Nova TV press, 30.12.2011. 21:59
Foto: Nova TV press


First tab is active by default:

$('#example').tabs();
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NAJNOVIJE vijesti

Odsada najnovije filmske i televizijske vijesti pratite na Metox blogu, klikni OVDJE


IZGUBLJENA ČAST

Članak o prvoj sezoni
Epizode prve sezone

Članak o drugoj sezoni