Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR se od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NaslovnicaNajnovije vijestiMišljenjaRecenzijeArhiva vijestiKino preporukeSerijeEpizode serijaImaš pitanje za nas?

Marijana Batinić u duetu s Andrijom Miloševićem vodit će ovogodišnji "Survivor"

Borba s hirovitom prirodom, neslaganja i svađe, ljubavi i strasti – sve nas to očekuje u novom uzbudljivom reality showu "Survivor" RTL Televizije i srpske Prve TV, a koji će se snimati u Kostariki. Marijana Batinić, voditeljica RTL-ove emisije "Ljubav je na selu" i autorica priloga "MAREnda", Exkluziv Vikenda, bit će voditeljica "Survivora", koja će pratiti kandidate na lokaciji, zajedno s kolegom Andrijom Miloševićem. Antonija Blaće vodit će studijske emisije.

Na proljeće će početi prikazivanje prvog regionalnog "Survivora"


Marijana je već otputovala u Kostariku, egzotičnu zemlju, u kojoj se trenutno priprema početak snimanja uzbudljivog showa u kojem neće nedostajati adrenalina, smicalica, klanova, a ponajviše želje za pobjedom. Što su sve kandidati sposobni učiniti ne bi li pobijedili, koliko su snažni duhom, a koliko tijelom, saznat ćemo uskoro.

Lijepa voditeljica kandidatima će svakodnevno zadavati nove zadatke i brige, no ukoliko izvrše zadano, razveselit će ih nagradama!

Atraktivna Splićanka tako će se nakon dugogodišnjeg iskustva, koje je ispekla na javnoj televiziji kao urednica i voditeljica popularne emisije "Po ure torture" te u brojnim drugim autorskim formatima, okušati i u ovom showu nabijenom adrenalinom.

Osim nje, emisije iz Kostarike vodit će i srpski glumac i voditelj Prve TV, 33-godišnji Andrija Milošević. Budući da je Andrija "veteran" ovog televizijskog formata, Marijana i Andrija sigurno će se izvrsno nadopunjavati.

Andrija Milošević poznat je po svojim ulogama u TV serijama poput RTL-ove "Ne daj se, Nina!" gdje je imao jednu od glavnih uloga te "Jesen stiže, dunjo moja", "Nepobjedivo srce" i mnogim drugima, a u kazalištu je odigrao više od 65 uloga. Voditelj "Survivora" postao je 2008. godine, a osim ovog showa, vodio je i kvizove.

Hoće li Marijana i Andrija biti dobri domaćini kandidatima "Survivora" te kakve nas sve zgode, smicalice, i priče iz sjene očekuju od kandidata, gledatelji će saznati u proljeće kada na RTL Televiziji kreće napet uzbudljivi užitak!

Autor: ITVR / RTL press, 19.01.2012. 19:57
Foto: RTL press


First tab is active by default:

$('#example').tabs();
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NAJNOVIJE vijesti

Odsada najnovije filmske i televizijske vijesti pratite na Metox blogu, klikni OVDJE


IZGUBLJENA ČAST

Članak o prvoj sezoni
Epizode prve sezone

Članak o drugoj sezoni