Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR se od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NaslovnicaNajnovije vijestiMišljenjaRecenzijeArhiva vijestiKino preporukeSerijeEpizode serijaImaš pitanje za nas?

Kosti, 6.sezona

Prošlo je više od pola godine otkada su dr. Temperance Brennan (Emily Deschanel) i specijalni FBI agent Seeley Booth (David Boreanaz) napustili SAD i prihvatili nove životne izazove.

Kosti, 6.sezona - četvrtak u 21:00h na RTL televiziji (počevši od 09.veljače 2012.)
Što Vas očekuje u idućim epizodama "Kostiju" pročitajte ovdje


Kada reputacija i karijera njihove kolegice Cam (Tamara Taylor) dođe u pitanje, forenzičarka i FBI agent se vraćaju u Jeffersonian institut. S novim slučajem započinje i nova sezona humorne kriminalističke serije ispunjene novim ubojstvima i misterijima. Kroz mnoštvo osobnih problema i kriza – od Angelinine trudnoće, koju ona pokušava sakriti, Boothove nove veze s lijepom reporterkom, sučeljavanja s Chupacabra ubojicom, povrataka Heather Taffet (Deidre Lovejoy) tj. Gravediggera pa do slučaja osvetnika sa snajperom, Jacoba Broadskyog (Arnold Vosloo), koji je povezan s Boothom i njegovom prošlošću, tim istražitelja istražuje niz jezivih zločina.

U prvoj epizodi nove sezone, sedam mjeseci nakon što su Brennan i Booth napustili SAD, Caroline ih zove da se vrate u Jeffersonian institut kako bi spasili Cam od otkaza i riješili kontroverzni slučaj. Camilleina reputacija i karijera su u pitanju pa se Brennan i Booth ne dvoume vratiti kako bi riješili slučaj nepoznatog dječaka, a njegovoj obitelji donijeli toliko željeni spokoj.

U forenzičkom timu izgubio se žar od kada su njegovi članovi krenuli u nove životne pothvate pa će ekipa trebati uložiti zajednički napor u otkrivanju dokaza kako bi slučaj priveli kraju. U drugoj epizodi, Boothova djevojka i dopisnica iz Afganistana, Hannah Burley, iznenada se pojavi, što utječe na Brennan da ponovno procijeni svoj odnos s Boothom. I dok Boothova djevojka Hannah osvaja simpatije tima, a Angela pokušava sakriti svoju trudnoću, u novom nastavku pronađeni su na obali Jerseya raspadnuti ostaci tijela 23-godišnjaka, koji je noć prije tulumario u popularnom noćnom klubu.

Inspirirana životom i radom prave forenzičarke i autorice Kathy Reichs te s produkcijski timom, koji čine iskusni Barry Josephson, Hart Hanson i Stephan Nathan, "Kosti" je napeta i atraktivna kriminalistička serija istraživačko-forenzičarske tematike, koja se od ostalih serija koje prate policijsku proceduru analize tragova i ostataka razlikuje velikom količinom dobroćudnog humora te emotivnim odnosima među glavnim likovima, prvenstveno, profesionalno-romantičnim odnosom koji se razvija između Davida Boreanaza i Emily Deschanel tj. Bootha i Brennan. David Boreanaz režirao je 11. i 16. epizodu ove sezone, a prve dvije epizode 6. sezone možemo pratiti već od 9. veljače od 21 sat!


EMITIRANJE:
> RTL televizija (četvrtak u 21:00h, od 09.02.2012. do ? ) - premijerno prikazivanje šeste sezone

Što Vas očekuje u idućim epizodama "Kostiju" pročitajte ovdje

Autor: ITVR blog, RTL press, 06.02.2012. 14:35
Foto: fanpop.com


First tab is active by default:

$('#example').tabs();
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NAJNOVIJE vijesti

Odsada najnovije filmske i televizijske vijesti pratite na Metox blogu, klikni OVDJE


IZGUBLJENA ČAST

Članak o prvoj sezoni
Epizode prve sezone

Članak o drugoj sezoni