Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR se od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NaslovnicaNajnovije vijestiMišljenjaRecenzijeArhiva vijestiKino preporukeSerijeEpizode serijaImaš pitanje za nas?

Hrvatska radiotelevizija pokreće HTV3

Hrvatska radiotelevizija (HRT) postala je odlučna u namjeri da što prije pokrene novi specijalizirani televizijski kanal koji zakonski i treba biti pokrenut do kraja godine.

RTL televizija poslala priopćenje kako "Otok" mijenja svoj termin prikazivanja


Pismo namjere o suradnji u osmišljavanju programa i stvaranju programskih sadržaja na Prisavlju će biti potpisano u petak.

Kanal za sada nosi naziv "HTV3", no nije poznato hoće li taj naslov biti zamjenjen drugim... U sastavljanju programa sudjelovati će Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti, Sveučilište u Zagrebu, Institut hrvatske glazbe, društvo hrvatskih filmskih redatelja, društvo hrvatskih književnika, Matica Hrvatska, kao i sam HRT.

Uz HTV3 do kraja godine HRT zakonski mora pokrenuti još jedan specijalizirani kanal, HTV4


HTV3: Specijalizirani programski kanal kojemu je zajednički nazivnik i ciljana publika obitelj. Kanal je namijenjen djeci i roditeljima, kao i starijoj generaciji. Uključene su sve programske vrste: dokumentarni, dječji, obrazovni i zabavni sadržaji. Sadržajem, idejom i vrijednostima koje promiče komplementaran je s javnom misijom koju ostvaruje HRT. Svrha ovoga kanale je stvaranje pozitivnog ozračja u društvu i obitelji. Kanal će početi s 12 sati emitiranja dnevno a do kraja razdoblja Ugovora proširit će se na najmanje 16 sati.

HTV4: Specijalizirani programski kanal s informativnim i dokumentarnim programskim sadržajima. Emitirat će se vijesti i specijalizirane emisije iz svih područja političkog, gospodarskog i kulturnog života, sporta, obrazovanja, turizma, zabave itd. Karakterizirat će ga brze i vjerodostojnih informacija koje maksimalno koriste mogućnosti uključivanja na mjesto događaja. Uz informativne sadržaje davat će se i servisne informacije. Dio informativnog sadržaja ima regionalni značaj i karakter. 70% emitiranog vremena činit će informativni program, koji će u cijelosti biti u vlastitoj proizvodnja, a 30% domaći i strani dokumentarni program. Programski kanal emitirat će se 24 sata dnevno.

Autor: ITVR blog, 09.02.2012. 19:15
Izvor: INDEX.hr / forum.hrt.hr
Foto: itvr.blog.hr


First tab is active by default:

$('#example').tabs();
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NAJNOVIJE vijesti

Odsada najnovije filmske i televizijske vijesti pratite na Metox blogu, klikni OVDJE


IZGUBLJENA ČAST

Članak o prvoj sezoni
Epizode prve sezone

Članak o drugoj sezoni