Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR se od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NaslovnicaNajnovije vijestiMišljenjaRecenzijeArhiva vijestiKino preporukeSerijeEpizode serijaImaš pitanje za nas?

Boks: Kličko vs. Chisora

Vitalij Kličko, svjetski prvak u teškoj kategoriji po WBC verziji, branit će svoj naslov 18. veljače u Muenchenu, protiv Britanca Derecka Chisore.

Nova TV, uživo, subota, 18. veljače u 22:30h


Dvadesetosmogodišnji Chisora rođen je u Zimbabveu, profesionalac je zadnjih pet godina, a omjer pobjeda i poraza mu je 15-2.

Loše za njega je što je u posljednja tri nastupa dvaput poražen, ali ovaj drugi poraz, od Finca Roberta Heleniusa u borbi za europski naslov, iznimno je sporan, po mnogima i nezaslužen.

Chisora je snažan i eksplozivan borac, ali sa svojih 183 centimetra visine imat će, kao i mnogi, problema s ukrajinskim dvometrašem Vitalijem Kličkom. Stariji Kličko iza sebe ima 40 godina i impozantan skor 43-2, od čega 40 nokauta. Jedina dva meča izgubio je prekidom zbog ozljede, što znači da nikada u karijeri nije poražen na klasičan način u ringu.

I Dereck "Del boy" Chisora uoči meča šalje izjave slične prijašnjim Vitalijevim protivnicima: "Njegovo vrijeme je prošlo, nokautom ću ga poslati u mirovinu. A onda ću istući i Vladimira i odnijeti sve pojaseve prvaka u London."

Vitalij Kličko već je navikao na ovakve prijetnje. U svojim izjavama pohvalio je Chisorinu borbenost i znanje, no ne sumnja u vlastitu pobjedu. Slično je govorio i uoči zadnjeg meča s Adamekom kada je srčanog Poljaka nokautirao u njegovom Wroclawu.

Komentator je Željko Vela.

Autor: ITVR blog / Nova TV press, 18.02.2012. 15:22
Foto: itvr.blog.hr, Nova TV press


First tab is active by default:

$('#example').tabs();
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NAJNOVIJE vijesti

Odsada najnovije filmske i televizijske vijesti pratite na Metox blogu, klikni OVDJE


IZGUBLJENA ČAST

Članak o prvoj sezoni
Epizode prve sezone

Članak o drugoj sezoni