Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR se od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NaslovnicaNajnovije vijestiMišljenjaRecenzijeArhiva vijestiKino preporukeSerijeEpizode serijaImaš pitanje za nas?

Tračerica, 3.sezona (Gossip Girl 3)

Naši omiljeni stanovnici Upper East Sidea sada su odrasli. Iako je srednja škola iza većine njih, budite sigurni da budućnost ispunjena ljubavima, skandalima i tajnama čeka. Nadahnuta serijalom bestseler romana za mlade i smještena u svijet privilegiranih mladih ljudi koji žive u New Yorku.

Tračerica, 3.sezona - ponedjeljak-četvrtak u 22:20h na HTV2 (počevši od 21.veljače 2012.)


Serena van der Woodsen (Lively) ljeto je provela trošeći po Europi. Ali nije zbog šopinga postala nova miljenica paparazza. Kako se bliži prvi dan na Sveučilištu Brown, Serena će morati odlučiti je li spremna napustiti svoj novi život trendseterice da bi započela drugi, onaj kao brucošica na faksu. Posjet zločestog dečka Cartera Baizena (gostujuća uloga Sebastiana Stana; Kings) mogao bi otkriti pravi razlog njezine transformacije.

U međuvremenu, Blair Waldorf (Meester) i Chuck Bass (Westwick) napokon su jedno drugomu izjavili ljubav. Dok se privikavaju na svoj novi status - "u vezi" - ostaje jasno da oni nisu par koji će večeri provoditi držeći se za ruke u kinu. Možda će ih upravo to kako su proveli ljeto spasiti ili bi to moglo biti sjeme razdora.

Jenny Humphrey (Momsen) stan u Brooklynu zamijenila je penthouseom na Upper East Sideu kad se njezin tata Rufus (Settle) zaručio za Lily van der Woodsen (Rutherford). To je savršena adresa za novu kraljicu škole Constance Billard.

Ali samo zato što je Blair prepustila Jenny tu titulu ne znači da je se i druge djevojke u školi neće pokušati domoći. Hoće li Jenny biti spremna platiti cijenu toga da bude kraljica?

Što se velikog pisca Dana Humphreya (Badgley) tiče, stvari kreću nabolje. New York University (NYU) savršeno je mjesto da ovaj srednjoškolski štreber nađe novo ja. Ali posjet "prijateljice" Georgine Sparks (gostujuća uloga Michelle Trachtenberg; Ponovno 17, Buffy - ubojica vampira) i više će nego zakomplicirati situaciju.

Nate Archibald (Crawford) našao je novu simpatiju, južnjačku ljepoticu Bree Buckley (gostujuća uloga JoAnne Garcia; Na visokoj nozi, Reba).

Nažalost, njezina obitelj i Nateova obitelj preziru jedna drugu. Hoće li to dvoje golupčića uspjeti nadvladati suparništvo obitelji? Romeo i Julija?

Stanovnica Brooklyna i brucošica na NYU Vanessa Abrams (Szohr) mnogo vremena provodi s tajanstvenim neznancem. Ali taj bi neznanac mogao biti veći insajder nego što to itko sluti.

Možete se kladiti da je Tračerica na gradskim ulicama i da prati prijateljstva, ljubomore i previranja u tom bogatom i složenom svijetu. Nije lako, ali to je ono što Tračerica radi najbolje. Pusa!

EMITIRANJE:
> HTV2 (ponedjeljak-četvrtak u 22:20h, od 21.02.2012. do ? ) - prikazivanje 3.sezone

Autor: ITVR blog, HRT.hr, 23.02.2012. 19:59
Foto: blogspot.com, itvr.blog.hr


First tab is active by default:

$('#example').tabs();
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NAJNOVIJE vijesti

Odsada najnovije filmske i televizijske vijesti pratite na Metox blogu, klikni OVDJE


IZGUBLJENA ČAST

Članak o prvoj sezoni
Epizode prve sezone

Članak o drugoj sezoni