Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR se od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NaslovnicaNajnovije vijestiMišljenjaRecenzijeArhiva vijestiKino preporukeSerijeEpizode serijaImaš pitanje za nas?

Tree Hill, 7.sezona

Naši junaci iz Tree Hilla prošli su dug put. Od Nathanova i Haleyna prvoga poljupca do njihova vjenčanja, Jamiena rođenja i Nathanova povratka na košarkaški teren, sve do Brookeina posvećivanja modnoj tvrtki i ljubavnoj vezi s Julianom. Od Mouthova pokušaja da opet osvoji Millie i Danova nastojanja da se umili svojoj obitelji.

Tree Hill, 7.sezona - utorak-petak u 18:30h na HTV2 (počevši od 02.ožujka 2012.)


U prošloj sezoni Brooke je poboljšala svoj odnos s majkom Victorijom, koja je ujedno i njezina partnerica u Clothes over Bro'su. Brooke je otvorila svoje srce Julianu i čak odletjela u Los Angeles da mu izjavi ljubav. No hoće li njihova ljubavna veza sretno završiti?

Nathan i Haley i dalje obožavaju svoga 7-godišnjega sina Jamieja, ali istovremeno slijede svoje snove. Nathan je nedavno potpisao ugovor s NBA klubom i to zahvaljujući svomu menadžeru Clayu dok će se Haley morati suočiti s nevoljama i s povratkom sestre.

Mouth je ponovno s Millie, radi kao voditelj sportskih vijesti i čini se da mu se opet sve posložilo u životu.

Dan Scott vraća se u Tree Hill kao nov čovjek. Napisao je priču o iskupljenju i postao milijunaš, a ima i vlastitu TV emisiju. No je li se on uistinu promijenio?

Ove sezone pojavljivat će se, uz stare likove kao što su Mia Catalano i Chase, i neki novi. Alex će postati novo lice najnovije Brookeine modne kolekcije, a Miranda Stone zagorčat će život Haley u Red Bedroom Recordsu.

EMITIRANJE:
> HTV2 (utorak-petak u 18:30h, od 02.03.2012. do ? ) - premijerno prikazivanje sedme sezone (22 epizode)

Autor: ITVR blog, HRT.hr, 02.03.2012. 16:57
Foto: itvr.blog.hr


First tab is active by default:

$('#example').tabs();
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NAJNOVIJE vijesti

Odsada najnovije filmske i televizijske vijesti pratite na Metox blogu, klikni OVDJE


IZGUBLJENA ČAST

Članak o prvoj sezoni
Epizode prve sezone

Članak o drugoj sezoni