Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR se od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NaslovnicaNajnovije vijestiMišljenjaRecenzijeArhiva vijestiKino preporukeSerijeEpizode serijaImaš pitanje za nas?

"Kardashians" na RTL-u 2

Njima ne smetaju kamere i fotoaparati koji bilježe svaki njihov pokret jer one su Kardashianke, miljenice Amerike!

Kardashians - novi show od 11.ožujka, nedjeljom u 20:00h na RTL-u 2


Zavirite s nama u privatni život trenutno najpoznatije obitelji na svijetu u kojoj ne nedostaje nezamislivih događanja, drame, glamura i kaosa!

Sestre Kardashian i njihova mnogočlana obitelj velikodušno su otvorili gledateljima vrata svojeg doma i dopustili da ih kamere prate non-stop, od jutarnjeg buđenja i odlaska na poslovne sastanke, pa sve do privatnih bračnih, sestrinskih ili društvenih svađa te kasnih noćnih zabava. Iako je obitelj Kardashian financijski i društveno jako dobro potkovana, ona je baš poput svake druge, normalne obitelji čiji članovi prolaze kroz turbulentne uspone i padove.

Kada je 2007.g. američki producent i poznati radijski i televizijski voditelj Ryan Seacrest pokrenuo reality show "Keeping up with Kardashians", baziran na izravnom prikazivanju radoznaloj publici kako ustvari žive članovi obitelji Kardashian i Jenner, nitko nije mogao predvidjeti da će sestre Kourtney, Kim i Kloe postati najtraženija "roba" u Americi u roku od samo dvije godine.

Ovaj ih je serijal vinuo u svijet celebova kao ništa dotad! Sestre Kardashians i ostali članovi obitelji doslovno su preko noći postali najpoznatija lica s TV ekrana, tiskovine koje su prenosile sočne priče iz njihovih života prodavale su se u ekspresnom roku, njihova gostovanja u talk-showovima bila su najgledaniji programi, a paparazzi su ih pratili u stopu bez prestanka.

Ali, tko su zapravo Kardashianke? Kourtney, Kim i Kloe već su bile poznate američkoj javnosti preko pokojnog, ali uspješnog holivudskog odvjetnika Roberta Kardashiana, koji je slavu stekao kao branitelj O.J. Simpsona u slučaju ubojstva supruge i njezinog ljubavnika. Njihova majka je domaćica Kris, a djevojke imaju i najmlađeg brata Roberta Jr.. Međutim, Robert i Kris su se 1990.g. rastali, da bi se Kris samo godinu dana kasnije udala za Brucea Jennera, olimpijskog pobjednika u desetoboju 1976.g. u Montrealu i strastvenog motivacijskog govornika s kojim ima još dvije kćeri, Kendall i Kylie Jenner.

Ovaj zabavni serijal prikazuje život dviju holivudskih bogatih obitelji koje se natječu u privlačenju pozornosti tabloida, s tim da ponekad ne biraju sredstva za vlastitu promociju. U tome se najviše ističe Kim Kardashian, poznata starleta i posvuduša koja skandalima, vrućim "kućnim" videom, izazovnim fotografijama, propalim brakom s košarkašem New Jersey Netsa, Krisom Humphriesom, i još koječime puni stupce tabloida i internetskih portala.

"Kardashians" je postao nezapamćen hit satelitske televizijske postaje "E!" kojeg i danas prosječno gleda preko četiri milijuna Amerikanaca i predstavlja jednu od najuspješnijih reality emisija na svijetu. Čak i njegovi spin-off serijali "Kourtney and Khloe Take Miami", "Kourtney and Kim Take New York", te "Khloe & Lamar" ne zaostaju po broju vjernih pratitelja.

"Kardashians" je serija koja će vas zabaviti, nasmijati, ponekad i šokirati te vam pokazati kako žive bogati i razmaženi klinci bogataša – pravi reality u svojem punom sjaju! Zašto fenomen Kardashian ne prestaje potresati američku javnost i poput virusa se širi na ostatak svijeta, gledatelji RTL2 moći će doznati već u premijernoj epizodi koja će se emitirati ove nedjelje 11. ožujka u 20:00 sati.

Autor: ITVR blog, RTL press, 10.03.2012. 18:55
Foto: tvfreinds.com, itvr.blog.hr


First tab is active by default:

$('#example').tabs();
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NAJNOVIJE vijesti

Odsada najnovije filmske i televizijske vijesti pratite na Metox blogu, klikni OVDJE


IZGUBLJENA ČAST

Članak o prvoj sezoni
Epizode prve sezone

Članak o drugoj sezoni