Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR se od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NaslovnicaNajnovije vijestiMišljenjaRecenzijeArhiva vijestiKino preporukeSerijeEpizode serijaImaš pitanje za nas?

Na putu prema dolje, 3.sezona (Breaking Bad 3)

U novim nastavcima treće sezone, serije "Na putu prema dolje" kemičar i preprodavač droge Walter (Bryan Cranston), želi vratiti poljuljano suprugino (Anna Gunn) povjerenje te joj priznaje kako se bavi proizvodnjom i krijumčarenjem droge zbog čega ona, sva zaprepaštena, odmah zatraži razvod.

Serija Na putu prema dolje, 3.sezonaSadržaji epizoda

U međuvremenu Gus ponudi Walteru tri milijuna dolara da proizvodi narkotike za njega, uz što mu nudi osiguranje s državne razine i briljantnog asistenta Galea (David Costabile).

S druge strane, Jesse (Aaron Paul) sam počinje s proizvodnjom te je tajno prodaje, ali mu uskoro Hank koji radi za DEA-u staje na put s dokazima za njegovo uhićenje.

Kako bi se obranio, Jesse prijeti Walteru da će i njega izdati policiji ako ga privedu, stoga mu Walter ponudi Galeovo mjesto u laboratoriju.

Prisjetimo se... Pedesetogodišnjak Walter (Bryan Cranston) saznaje da su mu preostale samo dvije godine života nakon što mu je dijagnosticiran karcinom.

Kako bi poštedio suprugu Skyler (Anna Gunn) i svog sina Waltera (RJ Mitte), 17-ogodišnjaka oboljelog od cerebralne paralize zaklinje se kako će učiniti sve što je potrebno da bi svojoj obitelj osigurao što sigurniju budućnost.

U najboljoj namjeri, sa svojim prijateljem Jessejem (Aaron Paul) ulazi u svijet droge i kriminala te mu više nema povratka...

Bryan Cranston je glumac, redatelj i producent više od 60 televizijskih serija i 25 igranih filmova. Dobitnik je Emmyja tri godine za redom (2008-2010) za najbolju glavnu ulogu u seriji "Na putu prema dolje", a 2011. je za ulogu Waltera Whitea Cranston nominiran i za Zlatni globus. Bryana je publika upoznala kao glavu obitelji u seriji "Malcolm u sredini".





Anna Gunn je prije uloge Marthe Bullock u seriji "Deadwood" za koju je nominirana za nagradu "Screen Actors Guild", surađivala s kreativnim timom popularne serije "Njujorški plavci". Anna je glumila i u seriji "Čuvar pravde", zatim u serijama "Pravda za sve" i "Murder One", a gostujuće uloge ostvarila je i u mnogim uspješnim serijama. Anna se prvi put na filmu pojavljuje u društvu Angeline Jolie u trileru iz 1995. "Without Evidence". S glumcima Garryjem Oldmanom i Mary Steenburgen glumila je u filmu "Nobody's Baby", koji je svoju premijeru imao na Sundance Film Festivalu 2001. godine. Glumila je također i u filmovima Santa Fe s Lolitom Davidovich, a s Jonom Voightom u trileru "Državni neprijatelj".


R.J. Mitte nakon što stiže u Hollywood zajedno sa svojom dvogodišnjom sestrom koja je imala ugovor s talent menadžerom, njegov se život okreće u neočekivanom smjeru. S obzirom da ga je sestrin agent zamijetio na fotografiji, odlučio ga je odmah ubaciti u show biznis, nesvjestan činjenice da mladi glumac boluje od cerebralne paralize. Unatoč ograničenjima koje mu njegovo stanje nameće, Mitteova se glumačka karijera ipak rodila. Počeo je isprva glumiti u reklamama, a zatim i serijama poput "Uvoda u anatomiju". Pridobivši pažnju prva prava prilika pruža mu se upravo ulogom u seriji "Na putu prema dolje" u kojoj je dobio ulogu sina Waltera Whitea.



EMITIRANO: na Novoj TV, od ponedjeljka do srijede u 01:35h (premijerno se prikazala treća sezona, u periodu: od 03.04.2012. do 01.05.2012.)

Sadržaje epizoda pročitajte ovdje

Autor: ITVR blog, Nova TV press, 01.04.2012. 18:50
Foto:


First tab is active by default:

$('#example').tabs();
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NAJNOVIJE vijesti

Odsada najnovije filmske i televizijske vijesti pratite na Metox blogu, klikni OVDJE


IZGUBLJENA ČAST

Članak o prvoj sezoni
Epizode prve sezone

Članak o drugoj sezoni