Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR se od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NaslovnicaNajnovije vijestiMišljenjaRecenzijeArhiva vijestiKino preporukeSerijeEpizode serijaImaš pitanje za nas?

Pravednik (Justified)

Piše: itvr.blog.hr
Objavljeno: 29.04.2012. 16:42
Kategorija: serija
Šerif Raylan Givens suvremeni je čuvar zakona u stilu onih iz 19. stoljeća, koji pravdu istjeruje na način da je uvijek na meti kriminalaca i u sukobu s nadređenima u uredu šerifa.




Provodeći svoj oblik pravde, američki šerif Raylan Givens (Timothy Olyphant), tihi čuvar zakona kojeg progoni prošlost, vratio se u rodni Kentucky i čini ono što zna najbolje – potrudi se da je pravda zadovoljena. Kad ga slučaj suoči licem u lice sa starim prijateljem, koji je sada na pogrešnoj strani zakona, Raylan se mora suočiti i s davno nezavršenim poslom s bivšom ženom i ostarjelim ocem. Ova serija zasniva se na kratkoj priči međunarodnog pisca bestselera Elmora Leonarda, autora djela 3:10 i Uhvatite maloga.

• Pratite seriju po epizodama

Nakon što je na kontroverzan način u Miamiju ubio plaćenog ubojicu narkomanskog kartela, zamjenik šerifa Raylan Givens (Timothy Olyphant) "protjeran" je u istočni Kentucky. Dobio je zadatak da istraži Boyda Crowdera (Walton Goggins), prijatelja iz dana kad je radio u rudniku u okrugu Harlanu i vođu ubojite bande pljačkaša banaka.

Nakon što Boyd osmisli podmetanje bombe u crkvu za koju se sumnja da se u njoj preprodaje marihuana, Raylanov rad postaje još osobniji dok istražuje ubojstvo Crowderova brata. Ubila ga je supruga, koja je u srednjoj školi bila zaljubljena u Raylana i nikada ga nije prestala voljeti. Život mu je već dovoljno kompliciran jer njegova bivša supruga kao novinarka izvještava sa suda, njegov otac ima kriminalnu prošlost, a on sam hvata se ukoštac s bjeguncima iz zatvora, odbjeglim kriminalcima i lokalnim šerifom koji radi s obje strane zakona. I dok u kriminalnoj obitelji Crowder nastaje sve veći jaz, Raylan mora otkriti Boydove prave motive ako želi spasiti vlastiti život i živote onih koje voli.

EMITIRANJE: na Novoj TV, od ponedjeljka do srijede oko 02:00h (u periodu: od 02.05.2012. do - ?)


First tab is active by default:

$('#example').tabs();
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NAJNOVIJE vijesti

Odsada najnovije filmske i televizijske vijesti pratite na Metox blogu, klikni OVDJE


IZGUBLJENA ČAST

Članak o prvoj sezoni
Epizode prve sezone

Članak o drugoj sezoni