Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR se od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NaslovnicaNajnovije vijestiMišljenjaRecenzijeArhiva vijestiKino preporukeSerijeEpizode serijaImaš pitanje za nas?

Tjedni kino pregled: 10.-16.svibnja

Piše: J.Bralić
Objavljeno: 11.05.2012. 14:26
Kategorija: film
Evo još jedan kino pregled. Ovaj tjedan stiglo je nekoliko filmova, a jednoga svakako morate pogledati - Sjene tame.




Sjene tame - film koji je nastao prema istoimenoj seriji iz 60-ih. Johnny Depp, glumi Barnabasa Collinsa, kojega je na početku 18. stoljeća vještica Angelique, zbog toga što joj je slomio srce, pretvorila u vampira i živog pokopala. On se iz svoga počivališta uspijeva iskopati, no tek 1972. U novom će se vremenu pokušati spojiti sa svojim potomcima, koje predvode Elizabeth i Roger. No na put će mu stati Angelique… Johnny Depp je za potrebe filma prošao kroz pravu transformaciju svoga izgleda.

Probleme su mu stvarali i umjetni nokti: "Trebalo mi je neko vrijeme da se naviknem na to. Nosio sam ih po čitav dan. Imao sam tim asistenata koji mi je pomagao prilikom svakog odlaska na toalet"


Uhvati Gringa - akcijska crno humorna komedija o prekaljenom kriminalcu koji s torbom punom dolara biva uhićen od strane meksičkih lokalnih vlasti te strpan u meksički zatvor, gdje uči preživjeti uz pomoć devetogodišnjeg dječaka. Glavnu ulogu ima Mel Gibson koji se, očito na sve načine pokušava vratiti u filmske vode nakon pustih skandala koje je priuštio u zadnje vrijeme.


S njim i na kraj svijeta - Jennifer Aniston se baš uhvatila glumiti u komedijicama... "duhovita" priča o paru koji napušta strku velegrada i pridružuje se slobodoumnoj zajednici čije je jedino pravilo da budeš ono što jesi! George i Linda su par s Manhattana, napeti i pod stalnim stresom. Nakon što Georgea degradiraju na poslu, jedina im je opcija selidba kod njegovog napornog brata u Atlantu. Na putu za Atlantu, George i Linda nailaze na Elysium, idiličnu zajednicu u kojoj žive živopisni likovi s neobičnim pogledima na svijet.

Kino ponuda ovaj tjedan je velika, ima hrpetina filmova, a mi Vam posebno preporučamo da pogledate: Osvetnike, Kolibu u šumi i ako još niste - Igre gladi, Željezno nebo i Nedodirljivi.
© ITVR blog

First tab is active by default:

$('#example').tabs();
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NAJNOVIJE vijesti

Odsada najnovije filmske i televizijske vijesti pratite na Metox blogu, klikni OVDJE


IZGUBLJENA ČAST

Članak o prvoj sezoni
Epizode prve sezone

Članak o drugoj sezoni