Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR se od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NaslovnicaNajnovije vijestiMišljenjaRecenzijeArhiva vijestiKino preporukeSerijeEpizode serijaImaš pitanje za nas?

Moć sudbine (La fuerza del destino)

Piše: itvr.blog.hr
Objavljeno: 26.05.2012. 15:37
Kategorija: serija
Iván Villagómez, siromašni momak skromnih korijena, već je u ranoj mladosti doživio odbačenost, razočaranje i prijevaru. Nakon što su mu namjestili ubojstvo nekoga zločinca, nije imao izbora, te je morao pobjeći u SAD. U inozemstvu je proveo 11 godina i nikada ga nisu svladali očaj i tuga. Mukotrpnim radom, redom, disciplinom i odlučnošću uspio je izgraditi sebe.

O radnji:
Nakon mnogo godina odlučuje se na povratak u rodni Meksiko kako bi zatražio što mu po zakonu pripada, kako bi našao sina i kako bi osvetio majčinu smrt. Neočekivano susreće Lucíju Lomelí, ljubav koja će ga upoznati sa "Snagom/Moći sudbine".

Priča počinje povratkom četrnaestogodišnjeg Ivána i njegove majke Alicije u Ivánovo rodno mjesto u kojemu živi njegov otac Juan Jaime Mondragón. Juan Jaime je bogat i moćan farmer koji odbija priznati Ivána, te ga odbacuje uz prijetnje njemu i majci.

Ivánova majka Alicia zaposli se kao kuharica u golemoj kući obitelji Lomelí Curiel, u kojoj žive gđa Carlota, njezina kći Lucrecia, Lucrecijin muž Gerardo i njihove kćeri Maripaz i Lucía. Iván pomaže u poslovima oko kuće i školuje se samo do svoje 19. godine jer nema novca za daljnje školovanje. Kad se osamnaestogodišnja Maripaz vrati sa školovanja u inozemstvu, Iván ostane zadivljen njezinom ljepotom. Maripaz je neodgovorna i neozbiljna djevojka koja zavede Ivána i ubrzo zatrudni. Naravno, zbog toga nastane veliki skandal, te Lucrecia, Maripazina majka, puca od ljutnje. Odluči platiti nekim snažnim momcima da pretuku Ivána. On se pokušava obraniti, a oni mu namjeste ubojstvo jednoga od napadača, te je Iván prisiljen na bijeg. Kad se vrati kući, ostane šokiran nakon što nađe mrtvu majku.

Obuzet tugom i nevjericom, Iván vjeruje da su za sve krivi Lucrecia i Juan Jaime Mondragón. Svjestan je svoje nemoći prema njima i ne preostaje mu ništa drugo negoli da iskuša sreću i ilegalno ode u SAD. Ondje upoznaje čovjeka koji će postati njegov mentor i zaštitnik: Anthonyja McGuirea. Nakon jedanaest godina Anthony ga nagovori da se poslovno vrati u Meksiko, a usput i da se suoči sa svojom prošlosti.

Iván se vraća u Meksiko, a ondje ga dočekaju razna iznenađenja, laži i tajne, poput one o sinovu nestanku nakon rođenja o kojemu tobože ni dan danas nitko ništa ne zna. No najveće će iznenađenje ipak doživjeti kada mu Lucía, Maripazina mlađa sestra, prizna da je zaljubljena u njega od malih nogu. Iván nikada nije ni slutio da bi ona mogla nešto osjećati prema njemu jer ju je uvijek doživljavao djevojčicom i dobrom prijateljicom.

No, moć sudbine sve će vratiti na svoje mjesto i na kraju će Lucía pomoći Ivánu da nađe sina, da vrati samopouzdanje i ponos, te da snažno i dostojanstveno nadiđe sve zapreke koje mu stoje na putu.

Zajedno će otkriti što je pravo prijateljstvo, odanost i privrženost, a na kraju će ih ljubav zauvijek spojiti, zahvaljujući moći sudbine.

Serija se prikazuje:
televizija: HTV1
emitiranje: od ponedjeljka do subote u 12:35h
period: od 5.lipnja 2012. do ?Info o seriji:
godina proizvodnje: 2011.
sezone/epizode: 102 nastavka
uloge: David Zepeda, Sandra Echeverría, Gabriel Soto, Laisha Wilkins, Juan Ferrara, Alejandro Tommasi



























First tab is active by default:

$('#example').tabs();
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NAJNOVIJE vijesti

Odsada najnovije filmske i televizijske vijesti pratite na Metox blogu, klikni OVDJE


IZGUBLJENA ČAST

Članak o prvoj sezoni
Epizode prve sezone

Članak o drugoj sezoni