Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR se od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NaslovnicaNajnovije vijestiMišljenjaRecenzijeArhiva vijestiKino preporukeSerijeEpizode serijaImaš pitanje za nas?

Snimljen film o Williamu i Kate povodom Kraljevskog vjenčanja

Veliko kraljevsko vjenčanje princa Williama i Kate Middleton održat će se u ovaj petak,29.travnja, a već je gotov i prvi film o njihovoj vezi. Dok odbrojavate dane do velikog događaja saznajte nešto o filmu koji je nazvan njihovim imenima, stoga film nosi naziv William i Kate.



Kritičari su popljuvali ovaj TV film o Williamu i Kate, ali bitno je da je snimljen na vrijeme, tako da gledatelji baš prije vjenčanja mogu pogledati čitavu kronologiju njihove veze te, možda, zaplakati na sretnom kraju filma.

>> Kraljevsko vjenčanje, 29.travnja na tri nacionalna kanala


Sadržaj:
Otkad su svijetu obznanili svoje zaruke, istinita ljubavna priča o romantičnoj vezi između princa Williama, budućeg nasljednika britanske kraljevske krune, i Kate Middleton, kćerke pučana srednje društvene klase, ne prestaje zanimati svjetsku javnost. William i Kate upoznali su se na „St. Andrews" koledžu u Škotskoj gdje su oboje pohađali ista predavanja i stanovali u istom studenskom domu. Iako su u to vrijeme bili u ljubavnim vezama s drugim osobama, William i Kate su izlazili na ista mjesta i družili se s istim prijateljima. Za vrijeme jedne humanitarne zabave na koledžu, Williama je osvojila Kateina smjelost i zaigranost kojom je od kolega studenata uspjela privući najviše novca, zbog čega ju je on počeo promatrati na posve drugačiji način.



Ovaj američki film prati uspone i padove u osmogodišnjoj ljubavnoj vezi princa Williama i građanke Kate, a na koju su jako utjecale stroge kraljevske odluke i iznimno veliki pritisci javnosti. William je bio odlučan u tome da ne ponovi pogrešku koju je davno učinio njegov otac Charles, kada se odrekao tadašnje ljubavi Camille Parker Bowles zbog aristokratkinje Diane Spencer, djevojke koju su mu odabrali roditelji. S druge strane, Kate se borila s teškom životnom odlukom - sačuvati slobodu i privatnosti, ili živjeti kao princeza uz stroga pravila i uz intenzivni medijski publicitet koji je uništio život princeze Diane, Williamove majke i nekadašnje britanske ljubimice. Nakon višebrojnih prekida i svađi, William i Kate prošle su godine objavili javnosti svoje zaruke i time obradovali mnoge ljude diljem svijeta.


Ovaj igrani film ekskluzivno možete pogledati na našoj, RTL televiziji u četvrtak, 28.travnja u 22 sata, samo dan prije Kraljevskog vjenčanja...


Autor: ITVR, 25.04.2011. 11:37


First tab is active by default:

$('#example').tabs();
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NAJNOVIJE vijesti

Odsada najnovije filmske i televizijske vijesti pratite na Metox blogu, klikni OVDJE


IZGUBLJENA ČAST

Članak o prvoj sezoni
Epizode prve sezone

Članak o drugoj sezoni