Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR se od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NaslovnicaNajnovije vijestiMišljenjaRecenzijeArhiva vijestiKino preporukeSerijeEpizode serijaImaš pitanje za nas?

Downton Abbey, 1.sezona (epizode)

* Detaljnije o seriji pročitajte ovdje

* Sadržaje epizoda druge sezone pročitajte ovdje

Epizode:
Epizoda: 1/7 [Nedjelja, 05.02.2012.]
Nova serija čija se radnja odvija na edvardijanskom vlastelinskom imanju 1912. godine bavi se životima obitelji Crawley i njihove posluge. Potapanje Titanica stavlja budućnost imanja Downton Abbey u opasnost. Međutim, najstarija kći Mary vrlo brzo zaboravlja svog zaručnika koji se utopio u nesreći i nastavlja sa životom. Dolazak novog osobnog sluge Johna Batesa šokirat će služinčad, dok će O'Brien i Thomas početi kovati planove kako bi njegov boravak u Downton Abbeyju učinili što kraćim.

Epizoda: 2/7 [Nedjelja, 12.02.2012.]
Svi s nestrpljenjem iščekuju dolazak Matthewa Crawleyja, novog nasljednika imanja i njegovu majku Isobel. Matthew nailazi na poteškoće dok se pokušava priviknuti na novi način života, a Isobel i Violet od prvog trenutka su na ratnoj nozi. Carson se nikako ne želi suočiti s vlastitom prošlošću, a čini se da Gwen ima prijatelja s kojim se dopisuje u tajnosti.

Epizoda: 3/7 [Nedjelja, 19.02.2012.]
Mary je naočiti turski ataše Kemal Pamuk od prvog trenutka zapeo za oko. Međutim, njihova je romansa nasilno prekinuta i to cijeli Downton ispunja nelagodom. Od svih stanovnika imanja O'Brien najviše zanima Pamukovo kretanje tijekom boravka. Gewn je ponižena time što su razotkrili njezinu tajnu. Bates poduzima ekstremne mjere kako bi prestao šepati.

Epizoda: 4/7 [Nedjelja, 26.02.2012.]
U selu je sajam i gospođa Hughes naći će se u središtu pozornosti nakon što se susretne s nekadašnjim proscem i počne dvojiti oko toga treba li ostati u Downtonu. Violet i Isobel sukobit će se oko dijagnoze za Molesleyja. Za to vrijeme Carson se pribojava da se u Dowtonu nalazi kradljivac.

Epizoda: 5/7 [Nedjelja, 04.03.2012.]
Selo se priprema za izložbu cvijeća koja se održava svake godine. Isobel i Violet sukobit će se oko nagrade za najbolji cvijet koju Violet već godinama osvaja. Mary će upoznati svog mogućeg prosca Sira Anthonyja Strallana, no čini se da je više zanima Matthew. Nestala je vrlo vrijedna burmutica, a gospođa Patmore kroz suze otkriva Carsonu da se boji kako bi mogla izgubiti namještenje. O'Brian polazi za rukom pomoći Edith da se osveti Mary.

Epizoda: 6/7 [Nedjelja, 11.03.2012.]
Sybilina politička stremljenja prouzročit će joj nevolje. Odnos Mattewa i Mary naglo će se promijeniti dok će Bates otkriti tko je pravi kradljivac vina. Čini se da je Edith napokon pronašla obožavatelja, dočim sluga Branson izgara od ljubavne čežnje.

Epizoda: 7/7 [Nedjelja, 18.03.2012.]
Cora doznaje nešto što će Matthewu ugroziti budućnost, a Mary će stoga početi dvojiti treba li pristati na njegovu prosidbu. Thomas i Gwen pronalaze nove karijere za sebe. Ali čini se da je Mary njezino oklijevanje stajalo budućnosti. Sva će zbivanja doživjeti svoj vrhunac na raskošnoj vrtnoj zabavi u Downtonu, no ona neće biti ništa u usporedbi s Robertovom šokantnom objavom.

First tab is active by default:

$('#example').tabs();
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NAJNOVIJE vijesti

Odsada najnovije filmske i televizijske vijesti pratite na Metox blogu, klikni OVDJE


IZGUBLJENA ČAST

Članak o prvoj sezoni
Epizode prve sezone

Članak o drugoj sezoni