Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR se od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NaslovnicaNajnovije vijestiMišljenjaRecenzijeArhiva vijestiKino preporukeSerijeEpizode serijaImaš pitanje za nas?

Downton Abbey, 2.sezona (epizode)

* Detaljnije o seriji pročitajte ovdje
* Sadržaje epizoda prve sezone pročitajte ovdje

EMITIRANJE |> serija se trenutno ne emitira

Epizode:
Epizoda: 1/10
Druga sezona serije zbiva se u vrijeme Prvog svjetskog rata, koji će u mnogočemu promijeniti život u Downtonu. Na početku prve epizode, u studenom 1916., obitelj i služinčad uređuju kuću za koncert kojim žele prikupiti sredstva za seosku bolnicu kako bi mogla primiti više ranjenika s bojišta. Nova sluškinja Ethel Parks zamijenila je Gwen, ali zbog njezine hvalisavosti ostali je dobro ne prihvaćaju, što će joj O'Brien na grub način pokazati pred cijelom obitelji.

Epizoda: 2/10
Carson nastoji održati najviše standarde, ali to će ga osobno skupo stajati. Ledi Rosamund želi proniknuti u tajnu Lavinije i Carlislea. Smrt ranjenog časnika ponukat će Isobel i Sybil da Downton sagledaju u drukčijem svjetlu. Rastrojen novi osobni sluga Lang stiže u Downton, dočim će William primiti poziv za uvojačenje. Hoće li se Edith i Mary zaljubiti?

Epizoda: 3/10
U Downton pristižu ranjeni časnici što će dodatno uzburkati život na imanju. Zbog Williamova povratka Daisy će se naći u nezgodnoj situaciji. Krije li Lavinia neke tajne i hoće li se Bates vratiti u Downton?

Epizoda: 4/10
Izbijaju napetosti između Isobel i Core. Pristižu zabrinjavajuće vijesti o Matthewu i Williamu. Zbog očijukanja s bojnikom Bryantom (Daniel Pirrie), Ethel će se naći u velikoj nevolji. Branson će Sybil reći da je zaljubljen u nju, a Robert će se svojski potruditi vratiti Batesa u Downton. O'Brien zabada nos u stvari koje se tiču samo gospođe Patmore i Daisy.

Epizoda: 5/10
Robert će primiti šokantne vijesti s bojišta. Daisyn odnos s Williamom razvija se mnogo brže nego što bi ona to htjela. Vera se vraća u Downton i prijeti da će otkriti stare tajne, a Mary će platiti visoku cijenu nakon što se za pomoć obrati Carlisleu.

Epizoda: 6/10
U Downton na oporavak pristiže ranjeni kanadski časnik, ali on će svojim dolaskom sve poremetiti. Ethel će primiti vrlo uznemirujuće vijesti. Je li Bates poslušao Robertov savjet da s Verom ne gubi živce? Hoće li Carson napustiti Downton?

Epizoda: 7/10
Nakon što utihne vihor rata, hoće li u Downtonu opet sve biti kao nekad? Cijelu će obitelj zgranuti razvoj događaja. Koliko će Sybil i Branson moći tajiti svoju vezu? Carlisle će Annu dovesti u težak položaj, a Bates je šokiran vijestima koje mu donosi Vera. Thomas odlučuje zaraditi novac u mutnom.

Epizoda: 8/10
Kako se bliži dan vjenčanja, raste uzbuđenje u Downtonu, ali hoće li Bransonovi planovi svima pomrsiti konce? Španjolska gripa stiže u Downton, a očajni Thomas pokušava se ponovno osoviti na noge. Ethel će biti neodlučna kada se Bryantovi vrate s bolnom ponudom. Odlučna Anna prisilit će Batesa da razmisle o svojoj budućnosti.

Epizoda: 9/10
Božić 1919. Downton Abbey priredit će raskošan božićni domjenak. No iako je ovo vrijeme za dobra djela, stanje je veoma napeto. Batesa će uhititi policija i taj će događaj zasjeniti slavlje. Hoće li ga osuditi ili ga proglasiti nevinim, hoće li stići na godišnji bal za služinčad? Mary mora razmotriti svoju budućnost sa Sirom Richardom Carlisleom nakon nenadanog događaja u lovu, a Violet je zabrinuta za Rosamund čiji novi prosac, zgodni lord Hepworth, nije onakav kakvim se na prvi pogled čini.

Epizoda: 10/10
Druga sezona serije završava drugim dijelom epizode koja se događa na Božić 1919. Downton Abbey priređuje raskošan božićni domjenak. No iako je ovo vrijeme za dobra djela, stanje je veoma napeto. Batesa je uhitila policija i taj je događaj zasjenio slavlje. Hoće li ga osuditi ili ga proglasiti nevinim, hoće li stići na godišnji bal za služinčad? Mary mora razmotriti svoju budućnost sa Sirom Richardom Carlisleom, a Violet je zabrinuta za Rosamund čiji novi prosac, zgodni lord Hepworth, nije onakav kakvim se na prvi pogled čini.

First tab is active by default:

$('#example').tabs();
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NAJNOVIJE vijesti

Odsada najnovije filmske i televizijske vijesti pratite na Metox blogu, klikni OVDJE


IZGUBLJENA ČAST

Članak o prvoj sezoni
Epizode prve sezone

Članak o drugoj sezoni